delicious. special aanbieding

Proefabonnement op delicious. special

delicious. special
delicious. special

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Delicious. special is een nieuwe en luxe uitgave van het blad delicious die naast de reguliere nummers één keer per kwartaal verschijnt. Het is nu ook mogelijk om naast een compleet delicious abonnement alleen een proefabonnement of vast abonnement op de specials te nemen. Zoals de naam al doet vermoeden staat in dit tijdschrift steeds een bepaald onderwerp of thema volledig in de schijnwerpers met bijbehorende recepten en tips en tricks. Zo kan het de ene keer bijvoorbeeld helemaal gaan over alle ins en outs van hartige taart en de volgende keer over de vegetarische of vegan kooktechnieken met bijbehorende smaakmakers en vervangers voor vlees, zuivel en kaas. De delicious specials staan vol met de beste recepten, inspirerende ideeën en natuurlijk, zoals je van delicious reeds gewend bent, schitterende fotografie.

Van quiche met rode ui, verse vijgen en ricotta tot zuurkooltaart met heilbot, oude kaas en bieslook en van tarwesalade met bietjes, amandelen en witte kaas tot tosti's van savooiekool met ui, walnoten, sinaasappel en cranberry: delicious. special staat iedere drie maanden vol met de meest heerlijke gerechten. Geen vlees en vis meer eten? Geen probleem, bij delicious draaien ze hun hand er niet voor om. Met de vega/vegan special heb je er in één klap 40 nieuwe lekkere en gevarieerde gerechten bij waarbij je je lapje vlees of stukje vis en zelfs de kaas absoluut niet zal missen. Wil je van vegetarisch naar vegan, wat inmiddels steeds meer mainstream lijkt te gaan worden? Ook daar wordt aandacht aan besteed.

Nieuwsgierig geworden? Probeer delicious special dan nu een half jaar zonder verplichtingen uit. Of ga direct voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met extra korting oplopend tot maar liefst 30%! Wil je liever alles van delicious? Neem dan het volledige pakket waarbij je 12x per jaar een splinternieuw delicious magazine in de keuken klaar hebt liggen en 4x per jaar de special edition krijgt. Bekijk de delicious compleet abonnementen.

Het proefabonnement van 2 nummers voor 15 euro stopt automatisch en is ook beschikbaar om cadeau te geven aan iemand anders. De abonnementen van 4 nummers 27,50 (1 jaar) en 8 nummers 50 (2 jaar) gelden tot wederopzegging en worden na de eerste abonnementstermijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment iedere maand opzegbaar is met inachtneming van de verschijningstermijn van het tijdschrift. Delicious. special verschijnt vier keer per jaar; het blad is een uitgave van New Skool Media. Vermelde kortingen zijn berekend op de prijs van losse edities.

Deel deze delicious. special aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over delicious. special »
Titel: delicious. special
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,50

6%
korting
Van € 24,00 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 16,50

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting.
 elf recensiesUw besparing: 4,47

21%
korting
Van € 20,97 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
delicious. special proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
delicious.
proef abonnement
delicious.
Lekker Gezond
proef abonnement
Lekker Gezond
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws