Dig Into History aanbieding

Proefabonnement op Dig Into History

Dig magazine  USA
Dig Into History

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Dig Into History magazine is een Engelstalig tijdschrift voor kinderen van 9 tot 14 jaar oud van Amerikaanse makelij. Met een abonnement op dit blad laat je je kleine archeoloog in spe de geschiedenis van de hele wereld ontdekken en onderzoeken. Dig Into History is het enige kindertijdschrift dat zich 100% toelegt op alles wat oud, begraven en onontdekt is! De onderwerpen in dit fascinerende magazine lopen zeer uiteen; je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel aan bod. Van een verloren stad in het Perzische Rijk tot het leven van de Maya's in Mexico en noordelijk Centraal-Amerika en van de Underground Railroad in de Verenigde Staten, een ontsnappingsroute via welke ontsnapte slaven het zuiden van de VS konden verlaten om een veilig heenkomen te zoeken in het noorden, tot de originele Olympische Spelen in de Griekse stad Olympia.

Elke editie van Dig Into History focust op een bepaald thema en stelt kinderen in staat om uitgebreide informatie in te winnen over een archeologische vondst of onderzoek aan de hand van reportages van schrijvers die expert zijn binnen hun vakgebied. Als je op zoek bent naar een blad over archeologie dat aansluit bij de wereld van kinderen en tieners dan is Dig Into History een zeer geschikte uitgave. Voorwaarde is natuurlijk wel dat je kind het Engels redelijk tot goed beheerst. Maar natuurlijk is het ook leuk om samen het blad te lezen en daar waar nodig ondersteuning te bieden!

Heb je een aankomend archeoloog binnen je gezin? Laat hem of haar dan nu kennismaken met de wereld van de Oudheid met Dig Into History. Met levendig geschreven teksten en aantrekkelijke illustraties en fotografie gericht op kinderen van 9 tot 14 jaar oud zal de interesse voor oude culturen en voorwerpen bij je kind alleen maar worden vergroot. In elke editie worden de laatste archeologische vondsten behandeld en wordt uitgelegd hoe je zelf kleine projectjes kunt aanpakken. Voor je het weet weet je zoon of dochter meer van de Egyptische farao's, Eleanore van Aquitanië en waarzeggerij dan jij zelf!

Ondek de geheimen die begraven liggen onder je eigen voeten met een abonnement op Dig magazine! Dig magazine wordt met veel passie gemaakt en zorgt voor een hoge waardering van kinderen voor het werk dat wetenschappers die de oude wereld onderzoeken doen. Hun enthousiasme over de wereldgeschiedenis en de ontwikkeling van de mensheid zal door het lezen van het blad alleen maar toenemen, en ze zullen staan te popelen om eropuit te gaan om zelf te ontdekken wat er allemaal onder hun voeten begraven ligt.

Dig Into History verschijnt negen keer per jaar en bevat:

  • Artikelen en reportages over gebeurtenissen in de wereldgeschiedenis, de laatste archeologische vondsten en gebruikte technieken.
  • Kort nieuws over nieuwe ontdekkingen en leuke feiten van wereldwijde archeologische opgravingen
  • Een speciale thema-gebaseerde sectie die zich op een archeologische ontdekking richt.
  • De vaste rubrieken The Adventures of Dr. Dig en The Calliope Chronicles (korte strips), Fun with words (met uitleg over en etymologie van woorden en uitdrukkingen die te maken hebben met archeologie), What's Wrong Here (over anachronismen), Artifacts (over objecten met een fascinerend verhaal) en Ask Away (een vraag-en-anwoord rubriek).

Tot slot, niet onbelangrijk om te vermelden: het blad is helemaal vrij van advertenties!

Let op: dit betreft een Engelstalig blad voor kinderen. Indien je kind Engels als moedertaal heeft dan is de leeftijdsindicatie 9 tot 14 jaar.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Als je het magazine cadeau geeft aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvend aanbod om te verlengen. De bezorging en administratie van je abonnement worden verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Dig Into History verschijnt negen maal per jaar; het blad is een uitgave van Cricket Media te McLean, Virginia in de Verenigde Staten.

Deel deze Dig Into History aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Dig Into History »
Titel: Dig Into History
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9, 14 of 28 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 4,25

15%
korting
Van € 29,25 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De krant Kidsweek
Kidsweek
13 weken Kidsweek 20,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen.
 één recensieUw besparing: 9,90

33%
korting
Van € 29,90 voor € 20,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Dig Into History proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Faces magazine
abonnement
Faces magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws