English Teaching Professional aanbieding

Proefabonnement op English Teaching Professional

English Teaching Professional  UK
English Teaching Professional

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het vakblad English Teaching Professional is een op de praktijk gericht, toegankelijk tijdschrift voor leraren Engels dat inspirerende ideeën aanlevert op het gebied van hoe en wat te onderwijzen. Het blad verschijnt zes maal per schooljaar: in september, november, januari, maart, mei en juli.

English Teaching Professional magazine geeft je de handvaten om een praktische lesmethode te ontwikkelen, brengt je op nieuwe, innovatieve ideeën wat betreft educatieve middelen die in de klas gebruikt kunnen worden, houdt je op de hoogte van nieuwe technologieën en de ontwikkeling van scholen en docenten en voorziet je van allerlei tips en technieken alsmede te kopiëren materialen om nog beter les te kunnen geven. Daarnaast zijn er de vaste rubrieken 'Competitions' met prijspuzzels, 'Reviews' waarin pas verschenen boeken binnen het vakgebied kritisch onder de loep worden genomen en 'Scrapbook' met korte artikelen, quotes, weetjes en wat dies meer zij.

Wat zijn de mogelijke gevaren van differentiatie? Hoe motiveer je je leerlingen op de juiste manier? Welke overwegingen moet je maken bij het kiezen van een nieuwe lesmethode of nieuw lesboek? Hoe zorg je voor een goede uitspraak en luistervaardigheid bij je leerlingen? Wat moeten studenten wel en niet weten? Wat zijn de vijf belangrijkste rollen van een leraar? Wat zijn de voor- en nadelen van BYOD (bring your own device), waarbij leerlingen hun eigen apparatuur mee naar school nemen? Dit soort zaken en meer komen allemaal aan de orde in dit must-read vaktijdschrift.

English Teaching Professional staat kortom vol met praktische en goed toepasbare ideeën, tips en lesactiviteiten. Het blad reikt je de praktische gereedschappen aan die je kunt gebruiken in je klas en biedt links naar andere nuttige bronnen, lesplannen en door andere leraren gebruikte en beproefde technieken. Of je nu Engels aan jonge leerlingen onderwijst, een kersverse leraar bent of gewoon je hersenen wilt oefenen tijdens de lunchpauze in de lerarenkamer: in iedere editie staat wel iets over ELT wat interessant of nuttig voor je kan zijn. Blijf op de hoogte van de huidige trends en veranderingen en lees wat andere leraren en scholen binnen je vakgebied doen: neem nu een abonnement op English Teaching Professional magazine.

Let op: dit betreft een Engelstalig vakblad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wenst te maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan wordt de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. English Teaching Professional verschijnt zes keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Pavilion Publishing and Media Ltd gevestigd in Hove.

Deel deze English Teaching Professional aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over English Teaching Professional »
Titel: English Teaching Professional
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vakbladen

Het vakblad MissetHoreca
Misset Horeca
3x Misset Horeca 15,-

Misset Horeca is het vaktijdschrift voor de horeca, bestemd voor chefkoks en eigenaren van hotels, restaurants, café's.
 één recensieUw besparing: 40,23

73%
korting
Van € 55,23 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vaktijdschrift Science
Science magazine
51x Science magazine £ 329,94

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap met Science. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending naar professionals. Voor studenten en postdoctorale onderzoekers zijn er kortingen mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 6,47 per tijdschrift
 
Het blad Nature
Nature magazine
51x (1 jaar) Nature magazine £ 311,02

Nature magazine doet wekelijks verslag van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending. Voor studenten is er korting mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 198,98

39%
korting
Slechts £ 6,10 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Tekstblad
Tekstblad
6x Tekstblad 19,95

Tekstblad is het vakblad over taal en communicatie voor tekstschrijvers en communicatieprofessionals binnen bedrijven, universiteiten en de overheid.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 37,05

65%
korting
Van € 57,00 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
English Teaching Professional proefabonnement aanbieding, rubriek vak tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws