Faces magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Faces magazine

Faces magazine
9x (1 jaar) Faces magazine £ 109,94

Faces magazine is een engelstalig jeugdblad over andere culturen, gebieden en volken. Geschikt voor 9 tot 14-jarigen die het Engels goed beheersen en geïnteresseerd zijn in etnografie en geografie.

Bekijk nu »
 

Alle Faces magazine abonnement aanbiedingen

  1. 9x Faces magazine £ 109,94
    jaarabonnement
    Beste deal

Faces magazine lees je nu al vanaf £ 109.94

Aanbieding Korting   Soort abonnement
9 nummers £ 109,94   Vraag aan doorlopend

Het Engelstalige jeugdblad Faces Magazine helpt kinderen begrijpen hoe de volkeren en culturen over de gehele wereld leven, denken, werken en spelen. Iedere editie van het tijdschrift gaat over een andere cultuur en bevat verhalen over het dagelijks leven, volksverhalen en boeiende artikelen die helpen om andere culturen te leren begrijpen en respecteren. De artikelen worden geschreven door bekende antropologen en andere deskundigen die de mens en zijn cultuur bestuderen. Deze zorgen samen met opdrachten, kaarten, spelletjes en foto's voor zowel intellecuele als visuele prikkels bij de jeugdige lezers. Het blad is zeer geschikt voor kinderen van 9 tot 14 jaar in de bovenbouw van de basisschool en de onderbouw van het voortgezet onderwijs en kan daarnaast op school worden gebruikt door leraren maatschappijleer, begrijpend lezen, letteren en bibliothecarissen.

Faces magazine neemt haar jonge lezers zowel mee naar plaatsen en gebieden aan de andere kant van de wereld als buurlanden om zodoende een eerlijk en objectief beeld te verschaffen van hoe kinderen daar leven. Of je nu een reis aan het plannen bent of gewoon wat meer wil leren over andere delen van de wereld: Faces zorgt ervoor dat je de informatie krijgt die je moet hebben zodat je je direct helemaal ingeburgerd voelt op de plaats van bestemming. Van algemene gebruiken tot verkeersregels, vreemd voedsel tot de dieren die je er kunt vinden en van spelletjes tot de manieren van huisvesting: in Faces vind je iedere keer schitterende artikelen en adembenemende fotografie die de hele wereld bij je thuis brengen.

Wat is het op één na beste wat je kunt doen, behalve een wereldreis maken? Met Faces iedere maand een virtuele reis maken naar een andere uithoek natuurlijk! Van Nigerië tot Brazilië, van Zweden tot China en van de uitgestrekte zandvlakten van de Kalahari woestijn tot de stranden van Frankrijk: je weet nooit waar Faces je nu weer mee naar toe neemt en wie je er zult ontmoeten. Of het nu traditionele spelletjes van Samoa, Palestijnse volksvertellingen, Indiase recepten of Australische diersoorten zijn, Faces magazine helpt kinderen om geweldige mensen, plaatsen en culturen van over de gehele wereld te ontdekken.

Houdt je kind van reizen en geeft hij of zij er blijk van interesse te hebben in andere culturen en gebruiken? Neem dan nu een abonnement op Faces, het reisblad voor kinderen met artikelen over geografie, etnografie en wereldcultuur.

Let op: dit betreft een Engelstalig jeugdblad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Faces verschijnt 9 keer gedurende het schooljaar, van september tot mei. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Cricket Media, Inc. te McLean Virginia.

Deel deze Faces magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Faces magazine »
Titel: Faces magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Faces acties met korting

Aanbieding 1 - 9x (1 jaar) Faces magazine £ 109,94  stopt automatisch: nee

Van
£ 109,94
Voor£ 109,94

Negen keer Faces voor £ 109,94.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 4,25

15%
korting
Van € 29,25 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De krant Kidsweek
Kidsweek
13 weken Kidsweek 20,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen.
 één recensieUw besparing: 9,90

33%
korting
Van € 29,90 voor € 20,-
 
Het tijdschrift Zo Zit Dat
Zo Zit Dat
Proefabonnement: 4x Zo Zit Dat 15,-

Zo Zit Dat is een maandblad dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen. Neem nu een proefabonnement van vier, zeven of vijftien keer met korting oplopend tot 19% of geef cadeau. Stopt automatisch!
 vier recensiesUw besparing: 2,00

12%
korting
Van € 17,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Faces magazine abonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
Quest Junior
abonnement
Quest Junior
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws