Financial Times aanbieding

Proefabonnement op Financial Times

FT  UK
Financial Times

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


The Financial Times London is een Engelstalige dagelijks verschijnende internationale krant met een focus op zakelijk, financieel en economisch nieuws. Het dagblad wordt wereldwijd door meer dan 2 miljoen mensen gelezen. De FT werd reeds in 1888 opgericht: in eerste instantie onder de naam London Financial Guide, maar dat werd al snel veranderd in Financial Times. De papieren editie van de krant verschijnt nog steeds op het klassieke grote 'broadsheet' formaat en is uit duizenden te herkennen door het gebruik van het kenmerkende zalmroze krantenpapier waar het blad al sinds 1893 op wordt gedrukt. Destijds was het speciale kleurtje bedoeld om zich te kunnen onderscheiden van de 'Financial News', een toenmalige concurrent waar in 1945 uiteindelijk mee werd gefuseerd.

The Financial Times wordt veelal gezien als het meest belangrijke en invloedrijke zakelijke blad, op de voet gevolgd door directe concurrent The Wall Street Journal en het weekblad The Economist. De krant is erg gesteld op haar autoriteit en heeft integriteit, accuraatheid en andere belangrijke journalistieke normen daarom hoog in het vaandel staan. De FT is opgedeeld in twee katernen: het eerste bevat binnenlands en buitenlands nieuws, redactioneel commentaar over politiek en economie van befaamde journalisten en opiniestukken van wereldwijd bekende leiders, beleidsmakers, academici en commentatoren. Het tweede deel bestaat uit financiële gegevens zoals koersen en aandelenindices alsmede nieuws over bedrijven en markten.

The Financial Times staat verder bekend om haar goede columns. De oudste en meest bekende is wellicht de Lex column. Dit is een dagelijks commentaar op de achterkant van het eerste katern met analyses en opinies aangaande de economie en financiële wereld op globaal niveau. De column heeft tot doel lezers te helpen om betere beslissingen te maken op het gebied van investeringen door belangrijke opkomende risico's en kansen te belichten. Belangrijke namen uit de wereld van zaken en politiek zoals Nigel Lawson (voormalig Brits minister van financiën in de regering Thatcher), Martin Taylor (voormalig CEO van Barclays Bank) en Richard Lambert (algemeen directeur van The Confederation of British Industry) zijn verbonden aan de Lex column.

Neem nu een abonnement op The Financial Times en blijf voortaan dagelijks op de hoogte van het nieuws van de financiële markten en de zakenwereld op globaal niveau.

Let op: dit betreft een Engelstalig zakenblad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur, Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. The Financial Times verschijnt van maandag t/m zaterdag; het dagblad wordt uitgegeven door Nikkei Business Publications te Tokyo.

Deel deze Financial Times aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Financial Times »
Titel: Financial Times
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
7x Quote 69,99

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 vier recensiesUw besparing: 6,17

8%
korting
Slechts10,00 per tijdschrift
 
Het zakenblad Entrepreneur
Entrepreneur Magazine
12x Entrepreneur magazine digitaal £ 12,10

In Entrepreneur magazine leest u alles wat u moet weten om uw bedrijf tot een succes te maken. Neem nu een voordelig abonnement en kies uit digitaal of print.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 43,58

78%
korting
Van £ 55,68 voor £ 12,10
 
Het zakenblad Businessweek magazine
Bloomberg BusinessWeek Europe Edition
50x (1 jaar) Bloomberg BusinessWeek Europe £ 27,60

In het vernieuwde Bloomberg Businessweek leest u alle zakelijk nieuws dat u nodig heeft om vooruit te komen. Neem nu een digitaal abonnement en begin direct met lezen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 539,90

95%
korting
Van £ 567,50 voor £ 27,60
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Financial Times proefabonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws