360 Magazine aanbieding

Proefabonnement op 360 Magazine

360
360 Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Met buitenlands nieuws wordt meestal bedoeld: nederlands nieuws over het buitenland, maar 360 Magazine pakt het anders aan. Met een unieke reikwijdte en alom geprezen vertalingen brengt dit tijdschrift u iedere twee weken het beste uit ruim 900 internationale kranten, blogs, tijdschriften en muurkranten, speciaal geselecteerd, vertaald en bewerkt voor een nederlands publiek. In 360 leest u nieuws en achtergrondverhalen over politiek, cultuur en economie uit alle werelddelen.

Natuurlijk is het nieuws uit de hele wereld niet elke 14 dagen compleet samen te vatten in 1 blad, maar dat is ook niet het streven van 360. Dit actualiteitenblad heeft als ambitie om orde te brengen in de chaos van alle internationale nieuws en zijn lezers mooie, originele en relevante verhalen te brengen waarmee zij anders niet in aanraking zouden komen. De plaatsing van nieuws in een internationale context geeft een beter beeld van locale ontwikkelingen en levert bovendien nieuwe perspectieven op een werkelijkheid die niet overal gelijk is.

360 Magazine is een onafhankelijk nieuwsblad dat samenwerkt met grote namen als The New York Times, Der Spiegel, El País, Courrier International en South China Morning Post, maar ook met tal van andere bladen , kranten en blogs, zoals Estado de Sao Paulo, Wired, Clarin, Respekt, Kommersant, Caijing magazine,The Daily Beast, Next, Asharq Al-Awsat, China Daily. Naast het tweewekelijks verschijnende papieren tijdschrift publiceert 360 ook dagelijks artikelen in hun eigen 360 Magazine app.

Wie alle tijd van de wereld heeft om alle kranten zelf te lezen heeft 360 Magazine niet nodig, maar voor iedereen die zowel een krappere agenda als interesse in internationale ontwikkelingen heeft is 360 het blad bij uitstek!

360 Magazine is een uitgave van 360 International Media en verschijnt 23x per jaar. Het proefabonnement van drie maanden stopt automatisch. De overige abonnementen voor uzelf zijn tot wederopzegging en worden na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat maandelijks kan worden opgezegd. Het cadeau-abonnement van 3 maanden voor een ander stopt automatisch.

Deel deze 360 Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over 360 Magazine »
Titel: 360 Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in opiniebladen

Het opinieblad VN
Vrij Nederland
Proefabonnement: 3x Vrij Nederland 25,-

VN is het meest kritische opinieblad van Nederland. Met maandelijks politiek, binnen- en buitenlandse zaken, economie, cultuur, maatschappelijke zaken en dossiers en meer. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, of geef het blad cadeau!
 twee recensiesUw besparing: 2,75

10%
korting
Van € 27,75 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het opinieblad Elsevier Weekblad
Elsevier Weekblad
6 maanden Elsevier Weekblad 18,- per maand

Elsevier Weekblad is het opinieblad dat orde wil scheppen in de informatiechaos. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot liefst 54% inclusief gratis tablet edities!
 drie recensiesUw besparing: 73,74

41%
korting
Slechts4,15 per tijdschrift
 
Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Maarten
Maarten!
3x Maarten 17,95

Maarten! is het tijdscrift van Maarten van Rossem waarin u zijn grillige, maar vermakelijk en leerzame gedachtegang kunt volgen m.b.t. de grote maatschappelijke thema's.
 Schrijf recensie Uw besparing: 4,55

20%
korting
Van € 22,50 voor € 17,95
 
Het opinieblad de Groene Amsterdammer
Groene Amsterdammer
Proefabonnement: 10 weken de Groene Amsterdammer 15,-

De Groene Amsterdammer is het weekblad bij uitstek voor iedereen die meer diepgang zoekt dan de reguliere kranten en opiniebladen bieden.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 39,50

72%
korting
Van € 54,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 10 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
360 Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek opinietijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws