Flight International aanbieding

Proefabonnement op Flight International

Flight International  UK
Flight International

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Flight International is het vooraanstaande internationale weekblad over de luchtvaart. Het magazine verschijnt al ruim 100 jaar, sinds 1909, en is hiermee 's werelds oudste blad voor en over de luchtvaartsector dat onafgebroken gepubliceerd is. Flight International biedt een onovertroffen combinatie van urgentie, verdieping en verbreding in haar verslaggeving van alle aspecten van de luchtvaart. De reportages en nieuwsitems in het tijdschrift worden door een internationale redactie die in alle delen van de wereld actief is samengesteld en zijn altijd zeer actueel. De verslaggeving van het laatste nieuws wordt verder aangevuld met achtergrondartikelen waarin zaken nader beschouwd worden en de unieke technische uitsnede-tekeningen.

Flight International rapporteert over verscheidene sectoren binnen de luchtvaartindustrie:

  • Luchtverkeer - het blad geeft je een ongeëvenaard perspectief van ontwikkelingen binnen de wereld van het luchttransport. Van programma updates tot marktonderzoeken en van diepgaande verslaggeving over veiligheid en operaties tot technisch inzicht.
  • Veiligheid & ops - blijf volledig op de hoogte van ontwikkelingen in de regelgeving, trends op het gebied van training en veiligheid en de eigen analyses van ongelukken en incidenten met Flight International's berichtgeving over alle kerngebieden van veiligheid en operations.
  • De luchtvaart - met de internationale berichtgeving over de wereldwijde luchtvaartindustrie van Flight International behoud je een goed overzicht van luchtvaartuig programma's en krijg je een beter inzicht in de strategieën die worden toegepast door de oorspronkelijke fabrikanten zoals Airbus en Boeing en de gehele toeleveringsketen - van nieuwe leveringen tot aftersales.
  • Defensie - de redactie zit bovenop alle grote programma's, aanbestedingen en operationele uitrol en inzet van vaste-vleugel vliegtuigen, helikopters en onbemande luchtvaartuigen (UAV's) binnen defensie.

Flight International wordt ook geroemd om de uiterst gedetailleerde luchtvaart illustraties, beter bekend als 'Cutaways'. Deze uitsnedes zijn zeer informatief en worden ontworpen om luchtvaart professionals een idee te geven van de ontwikkelingen in de civiele en militaire luchtvaart, niet alleen wat betreft de constructie van de vleugels en de romp maar ook tot op zekere hoogte wat betreft de motoren en andere technische onderdelen. In het online archief kun je meer dan 1500 uitsnedes van militaire en civiele toestellen, ruimtevaartuigen en vliegtuigmotoren vinden: van de Zeppelin tot de Boeing F/A-18F Super Hornet en van de Autogiro tot de Airbus A380.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Als je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het adres van de aanvrager dient af te wijken van dat van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je gebruik wenst te maken van de aanbieding op deze pagina dan verlopen de distributie en betaling via Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Flight International magazine wordt uitgegeven door Reed Business Information Limited, het tijdschrift verschijnt 49 keer per jaar.

Deel deze Flight International aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Flight International »
Titel: Flight International
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vakbladen

Het vakblad MissetHoreca
Misset Horeca
3x Misset Horeca 15,-

Misset Horeca is het vaktijdschrift voor de horeca, bestemd voor chefkoks en eigenaren van hotels, restaurants, café's.
 één recensieUw besparing: 40,23

73%
korting
Van € 55,23 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vaktijdschrift Science
Science magazine
51x Science magazine £ 329,94

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap met Science. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending naar professionals. Voor studenten en postdoctorale onderzoekers zijn er kortingen mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 6,47 per tijdschrift
 
Het blad Nature
Nature magazine
51x (1 jaar) Nature magazine £ 311,02

Nature magazine doet wekelijks verslag van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending. Voor studenten is er korting mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 198,98

39%
korting
Slechts £ 6,10 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Flight International proefabonnement aanbieding, rubriek vak tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Aeroplane magazine
digitaal abonnement
Aeroplane magazine
Popular Mechanics magazine
digitaal abonnement
Popular Mechanics magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws