Frame Magazine aanbieding

Proefabonnement op Frame Magazine

Frame Magazine
Frame

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Frame magazine is 's werelds meest gezaghebbende tijdschrift over binnenhuisarchitectuur. Het tweemaandelijkse blad staat vol met inspirerende projecten en adembenemende fotografie uit alle sectoren van de interieurs industrie. Frame is in 1997 opgericht, is gevestigd in Amsterdam en richt zich op een internationaal publiek van ontwerpers en binnenhuisarchitecten. Het blad is hét naslagwerk voor professionals in de creatieve hoek in liefst 77 landen. Sinds de oprichting is Frame trouw gebleven aan haar visie: interieurontwerp op de kaart zetten als een creatief beroep dat op gelijke voet staat met architectuur en product design.

Frame magazine legt de focus op moderne en innovatieve interieurs in openbare en zakelijke omgevingen, voornamelijk op het gebied van de inrichting van showrooms en winkels in de detailhandel, tentoonstellingen, het hotel- en restarantwezen, bibliotheken, theaters, ziekenhuizen en de werkplek in al haar facetten. Het blad is, hoewel van Nederlandse oorsprong, echt internationaal gericht en in het Engels geschreven. Ondanks de voorkeur voor modernisme en de focus die vooral op hedendaags design ligt heeft het tijdschrift een duidelijke lijn waarin afwisseling niet wordt opgeofferd.

Sinds de oprichting heeft het magazine steevast bepaald welke 's werelds meest vooruitstrevende interieurs zijn. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in het houden van de prestigieuze Great Indoors Award, een onderscheiding voor het meest excellente interieurontwerp in de categorieën 'Show & Sell', 'Relax & Consume', 'Concentrate & Collaborate' en 'Serve & Facilitate'. Met het tweejaarlijks uitreiken van deze prijs beoogt Frame binnenhuisarchitectuur als volwassen discipline op de kaart te zetten.

Zoek nu aansluiting bij andere ontwerpers, architecten en kunstinkopers wereldwijd en laat u inspireren: neem een abonnement op Frame Magazine!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift
Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt het abonnement automatisch en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een kado-abonnement is dat het adres van de aanvrager dient af te wijken van het adres van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje op brief aan de distributeur. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan wordt de administratie en distributie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. Frame Magazine verschijnt zes keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Frame Publishers BV te Amsterdam.

Deel deze Frame Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Frame Magazine »
Titel: Frame Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in bouw vakbladen

Het vakblad BouwMachines
BouwMachines
3x Bouwmachines 15,-

Bouwmachines is het vakblad voor iedereen die betrokken is bij selectie, aankoop, beheer en inzet van materieel bij bouwprojecten, grondverzet, weg- en waterbouw en openbare werken.
 twee recensiesUw besparing: 28,29

65%
korting
Van € 43,29 voor € 15,-
 
Het vakblad Bouwwereld
Bouwwereld
Proefabonnement: 3x Bouwwereld 55,-

Bouwwereld is het enige tweewekelijkse vaktijdschrift over bouwtechniek en bouwpraktijk.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 81,50

60%
korting
Slechts18,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vakblad Aannemer
Aannemer
3x Aannemer 55,-

Het vakblad Aannemer belicht onderwerpen als techniek, bouwplaats, trends, geldzaken, personeelsbeleid en automatisering.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 92,00

63%
korting
Slechts18,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vaktijdschrift Installatie en Sanitair
Installatie en Sanitair
Proefabonnement: 3x Installatie & Sanitair 55,-

Praktische informatie over techniek en ondernemen, aangevuld met ervaringen en tips van uw collega-installateurs.
 één recensieUw besparing: 48,50

47%
korting
Slechts18,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Frame Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek bouwbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Eigen Huis en Interieur
proef abonnement
Eigen Huis en Interieur
Scandinavian Living
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws