Gezond Leven aanbieding

Proefabonnement op Gezond Leven

Gezond Leven Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Gezond Leven (voorheen Gezond Eten) is een tijdschrift met een naam die de lading dekt. Het biedt maandelijks houvast aan diegenen die gezonder en bewuster willen gaan leven of dat al doen. Gezonde voeding en een goed eetpatroon is daarbij heel belangrijk, zoals gelukkig steeds meer mensen ontdekken. En lekker en gezond sluiten elkaar niet uit, integendeel! Gezond Leven magazine laat dat zien aan de hand van smakelijke, zeer diverse recepten met gezonde producten, zonder pakjes en zakjes. Met in ieder nummer:

  • Recepten: iedere maand een enorme hoeveelheid recepten om uit te putten met achterin het blad een handige receptenindex.
  • Achtergrondartikelen die helpen bij het kiezen en volgen van de bij jou passende bewuste en gezonde levensstijl.
  • Weekmenu: een handig overzicht met een door de redactie samengesteld menu voor de hele inclusief boodschappenlijst. Ontbijt, tussendoortjes, lunch, diner en nagerecht voor de hele week, gegarandeerd gezond en met de juiste balans tussen eiwitten, koolhydraten, vetten en de rest.
  • De meest interessante nieuwe boeken, de handigste apps en de leukste food blogs.
  • Verzinsel of feit? Fabeltjes over voedsel worden genadeloos ontkracht en harde feiten worden op een plezierige manier gebracht.

Plezier haal je uit koken en eten, zo laat het tijdschrift keer op keer weer zien. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een abonnement met korting voor nieuwe abonnees. Of geef het blad cadeau!

Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Geeft u een abonnement cadeau aan iemand anders, dan stopt het automatisch. Gezond Leven is een uitgave van F&L Automotive Publications B.V., het blad verschijnt 12 keer per jaar.

Deel deze Gezond Leven aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Gezond Leven »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Lekker 500 van 2017Drie culinaire bladen voorgeproefd
Lekker & Gezond Eten voor Foodies
De Lekker 500 voor het komende jaar is uit en kent een aantal flinke wijzigingen in de top 100 beste restaurants. Verder aandacht voor Foodies en Gezond Eten.

Meer abonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 3, 7 of 15x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 30% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,70

7%
korting
Van € 24,20 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzondere maar goed maakbare recepten voor zowel door de week als in het weekend, de nieuwste culinaire snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes. Verras voortaan je vrienden, je familie én jezelf met bijzondere gerechten: neem nu een kwartaal-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting of geef het tijdschrift 3 of 9x cadeau - in dat laatste geval stoppen de abonnementen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met lekkere en gezonde recepten voor iedere dag, praktisch en overzichtelijk onderverdeeld. Van snelle eenpansgerechten tot overheerlijke ovenschotels en van verrassende varianten op de traditionele Hollandse pot van aardappelen, groente en vlees of stamppot tot de lekkerste taarten en toetjes - je vind het allemaal in Koken & Genieten. Lees dit blad nu 12x met korting of bestel een automatisch aflopend cadeau-abonnement voor een thuiskok die graag iets nieuws probeert.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 19,50

Seasons magazine is hét blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 12x cadeau of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 37%.
 elf recensiesUw besparing: 1,47

7%
korting
Van € 20,97 voor € 19,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Paleo Magazine
Paleo Magazine
Proefabonnement: 4x Paleo Magazine 19,95

Paleo Magazine is het blad over de paleo manier van eten. Ieder nummer staat vol met de heerlijkste paleo-proof recepten en snacks. Neem nu een proefabonnement van 4 nummers of een 2-jarig abonnement met korting of geef het tijdschrift 4 of 8x cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 7,85

28%
korting
Van € 27,80 voor € 19,95
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Gezond Leven proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Tuinseizoen
abonnement
Tuinseizoen
Flow
abonnement
Flow
Happinez
proef abonnement
Happinez
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws