Gitarist aanbieding

Proefabonnement op Gitarist

Gitarist
Gitarist

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Gitarist is hét maandblad voor gitaristen en bassisten op alle niveaus, dus voor zowel beginners als professionals en alle niveaus daar tussenin. Al ruim 25 jaar besteed het blad iedere maand volop aandacht aan alles wat met gitaar en basgitaar te maken heeft. Van zelfbouwprojecten tot muziekrecht en van interviews met bekende en minder bekende gitaristen tot tests van gitaren, basgitaren, randapparatuur zoals versterkers en accessoires.

In Gitarist vind je iedere maand de volgende rubrieken:

  • Interview: Gitarist spreekt met bekende en aanstormende gitaristen over nieuwe releases, songschrijven, techniek, optreden, ambitie en succes en meer. Maar ook met gitaarbouwers, effect bouwers en technici komen aan het woord.
  • Features: in deze rubriek wordt de diepte ingegaan en lees je onder meer over vergeten klassiekers, leven en werk van gitaristen en krijg je kooptips. Ook wordt regelmatig de werking van bijvoorbeeld pedalen, elementen en draadloze systemen uitgelegd en wordt er bericht over exposities en muziekbeurzen zoals de Musikmesse in Frankfurt en de Musicfair in de Jaarbeurs Utrecht.
  • Tests: elektrische en akoestische gitaren en basgitaren, maar ook gitaarversterkers, effecten, pedalen en accessoires worden grondig of door middel van een 'sneltest' onder de loep genomen.
  • Diversen: In 'Input' lees je gitaarnieuws in het kort, in 'Output' recensies van de nieuwste cd-albums, dvd's en boeken.
  • Workshops: Wil je beter leren spelen of een bepaalde techniek beter in de vingers krijgen? In elke editie van Gitarist staan workshops en masterclasses over bijvoorbeeld akkoorden en basnoten (slappen, riffs). Verder is er de 'Toonladder van de maand' en worden er stijlanalyses gedaan.

De gitarist is dus kortom een leuk en leerzaam tijdschrift tussen de muziekbladen voor iedereen die gitaar of bas speelt maar ook voor degene die gitaar willen leren spelen of gewoon bovenmatig geïnteresseerd is in deze prachtige instrumenten en de muziek die ze voortbrengen. Neem nu een voordelig proefabonnement of jaarabonnement op dit maandblad, geniet van een als muziek in de oren klinkende korting en krijg iedere maand als eerste het blad in de bus voor het in de winkel ligt. Tip: Gitarist kan ook kado worden gegeven, vul daartoe op het aanvraagformulier ook de gegevens van de ontvanger in. Alvast veel lees- en speelplezier gewenst!

Het proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch. Het jaarabonnement van 12 nummers geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste abonnementsperiode omgezet in abonnement voor onbepaalde tijd dat maandelijks opzegbaar is. De cadeauabonnementen voor iemand anders stoppen automatisch in beide gevallen. Gitarist wordt uitgegeven door Uitgeverij de Inzet BV; het magazine verschijnt twaalf keer per jaar.

Deel deze Gitarist aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Gitarist »
Titel: Gitarist
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 67,55

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 10,05

13%
korting
Slechts8,44 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Rolling Stone
Rolling Stone magazine
12x (1 jaar) Rolling Stone magazine £ 149,-

Muziekblad Rolling Stone magzine is al decennia lang het toonaangevende tijdschrift op het gebied van popcultuur. Neem nu een jaarabonnement en kies voor de papieren of digitale uitgave.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 12,42 per tijdschrift
 
Het muziekblad Kerrang!
Kerrang Magazine
51x (1 jaar) Kerrang Magazine digitaal 69,99

Kerrang magazine ademt iedere week rock & heavy metal. Lees Kerrang magazine nu een jaar digitaal, geef het weekblad cadeau of bestel een losse editie!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 46,80

40%
korting
Slechts1,37 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Gitarist proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
Rolling Stone magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws