Hard gras aanbieding

Proefabonnement op Hard gras

Hard gras
Hard gras

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


In het literaire voetbaltijdschrift Hard gras wordt geschreven voor lezers. Hard gras werd in 1994 opgericht door Henk Spaan en Matthijs van Nieuwkerk. In 2005 werd Hugo Borst toegevoegd aan de hoofdredactie. Enkele andere vaste mederwerkers zijn o.a. Gerrit de Jager, Jan Mulder, Anna Enquist, Chris van Nijnatten, Simon Kuper en Wilfried de Jong.

In het blad, dat eens in de twee maanden verschijnt, vindt de lezer voornamelijk literaire voetbalverhalen en -gedichten, veelal in de eerste persoon meervoud geschreven. Het motto is dan ook: 'de schrijvers zijn Hard gras, de lezers zijn Hard gras, wij zijn Hard gras.'

Hard gras, dat in haar verschijningsvorm nog het meest weg heeft van een pocketboek, verschilt iedere editie enigszins van opzet. Soms bestaat het tijdschrift uit losse verhalen en poëzie, dan weer wordt een editie opgehangen aan een enkel thema zoals bijvoorbeeld een 'speciale' voetballer of coach die aandacht verdient of, aan het begin van een voetbalseizoen, een veelbesproken en/of veelbelovende club. De unieke combinatie van voetbal en literatuur stelde al menig literair auteur in staat om op tegendraadse, aangrijpende, hilarische of juist serieuze manier over de nummer 1 sport van Nederland te schrijven. Ook voetbaljournalisten kunnen hun ei kwijt in de wat langere verhalen.

Werp nu met Hard gras een andere blik op voetbal. Neem een voordelig, automatisch aflopend proefabonnement of lees het blad een jaar met introductiekorting op een vast abonnement. Kadotip: Hard gras is een echt bewaarblad en daarom perfect voor de voetballiefhebber die graag wat dieper in de sport (en in een luie stoel) duikt en niet genoeg heeft aan alleen maar een abonnement op Eredivisie live.

Hard gras is een uitgave van Uitgeverij Ambo|Anthos B.V en verschijnt zes maal per jaar. Het proefabonnement van 2 nummers (4 maanden) en dat van 4 nummers (8 maanden) stopt automatisch. Het abonnement 6 edities (jaarabonnement) voor jezelf loopt tot wederopzegging. De abonnementen zijn ook allen cadeau te geven aan iemand anders. In dit geval stoppen ze automatisch na de gewenste periode.

Deel deze Hard gras aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Hard gras »
Titel: Hard gras
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in voetbalbladen

Het voetbalblad Panna
Panna!
3x Panna 16,75

Panna voetbal magazine is het coolste, leukste voetbalblad voor jongens en meisjes van 7 tot 14 jaar met veel aandacht voor jeugdvoetbal en vette tips en trucs.
 Schrijf recensie 

Slechts5,58 per tijdschrift
 
Het voetbalblad Four Four Two UK
FourFourTwo magazine
12x FourFourTwo digitaal 27,99

FourFourTwo is hét Engelse voetbalblad: toonaangevend en met een tikkeltje humor. Neem een digitaal abonnement en lees alles over de beste voetballers en clubs van vandaag en morgen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 25,89

48%
korting
Van € 53,88 voor € 27,99
 
Het tijdschrift Helden
Helden Magazine
Proefabonnement: 3x Helden Magazine 17,50

Helden Magazine is het glossy sportblad dat gaat over bloed, zweet en trainen. Leer de mens achter de topsporter kennen met een proefabonnement van 3 nummers of een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33%. Het is ook mogelijk het blad cadeau te geven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 6,35

27%
korting
Van € 23,85 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Hard gras proefabonnement aanbieding, rubriek voetbaltijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws