Harvard Business Review magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Harvard Business Review magazine

Harvard Business Review magazine
6x (1 jaar) Harvard Business Review £ 161,-

Harvard Business Review is het blad voor topmanagers dat zich richt op vraagstukken waar leiders in de huidige complexe wereld mee worden geconfronteerd.

Bekijk nu »
 

Alle Harvard Business Review magazine abonnement aanbiedingen

  1. 6x Harvard Business Review magazine £ 161,- = 26,83 per blad
    jaarabonnement
    Beste deal

Harvard Business Review magazine lees je nu al vanaf £ 161.00

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers £ 161,-   Vraag aan doorlopend

Het Amerikaanse tijdschrit The Harvard Business Review is een aan de Harvard Business School, een onderdeel van de Harvard University in Boston, verbonden uitgave die haar lezers iedere twee maanden oorspronkelijk onderzoek en invalshoeken uit de eerste hand biedt van zakelijk denkers over de gehele wereld. Het is een managementblad dat geschreven wordt door de beste opleiders en praktiserende managers. Harvard Business Review (afgekort HBR) staat bekend om haar artikelen en onderwerpen van nationaal en internationaal belang. Het magazine richt zich op vraagstukken waar topmanagers in de hedendaagse complexe wereld dagelijks mee worden geconfronteerd en past de beste en laatste bevindingen uit onderzoek en praktijk toe op de strategische uitdagingen en operationele problemen van het moment.

De artikelen in Harvard Business Review zijn zeer uiteenlopend en zijn vaak van belang voor meerdere sectoren, managementfuncties en geografische locaties. De onderwerpen die veelvuldig aan bod komen zijn onder andere leiderschap, organisatorische veranderingen, onderhandelingen, strategie, bedrijfsvoering, marketing, financiën en leiding geven aan mensen. HBR heeft in de loop der jaren artikelen gepubliceerd van invloedrijke figuren als Peter Ferdinand Drucker, Clayton M. Christensen, Thomas H. Davenport, Rosabeth Moss Kanter en Gary Hamel. Harvard Business Review werd in 1922 in het leven geroepen als een tijdschrift voor de studenten en docenten van Harvard Business School. Vanaf het begin was het duidelijk dat het niet zomaar een schooluitgave moest worden, maar eerder een management vakblad van hoge kwaliteit dat zowel van nut moest zijn voor de student als voor de zakenman. Met een oplage van meer dan 300.000 exemplaren is men daar duidelijk in geslaagd.

Hoe managen CEO's hun tijd? Hoe kun je je doelstellingen omzetten in resultaten? Hoe zorg je ervoor dat je organisatie schaalbaar, wendbaar en flexibel wordt? Wat verandert er aan marketing in deze tijd waarin virtuele assistenten, zoals Amazon's Alexa, in opkomst zijn? Waarom zijn vragen vaak belangrijker dan antwoorden? Hoe word je een goede voorzitter van de Raad van Bestuur? Hoe krijg je in je organisatie alle neuzen dezelfde kant op en voorkom je dat gedrag van je werknemers het floreren van je business in de weg zit? Hoe maak je gerichte advertenties die geen grenzen overschrijden wat betreft het te ver doorvoeren van personalisatie? Al dit soort onderwerpen en meer komen iedere twee maanden aan bod in HBR.

Harvard Business Review voorziet professionals wereldwijd van nauwgezet inzicht en de optimale werkwijze om zichzelf en hun organisaties efficiënter en met een positief effect te leiden. Neem nu een abonnement op HBR inclusief gratis toegang tot de digitale editie op iPad en Android tablets!

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Harvard Business Review is een uitgave van Harvard Business Publishing, gelieerd aan de Harvard Business School. Het blad verschijnt zes maal per jaar.

Deel deze Harvard Business Review magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Harvard Business Review magazine »
Titel: Harvard Business Review magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Harvard Business Review acties met korting

Aanbieding 1 - 6x (1 jaar) Harvard Business Review £ 161,-  stopt automatisch: nee

Van
£ 161,00
Voor£ 161,00

Zes keer Harvard Business Review voor £ 161,00.

Vraag aan

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
7x Quote 69,99

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 vier recensiesUw besparing: 6,17

8%
korting
Slechts10,00 per tijdschrift
 
Het zakenblad Entrepreneur
Entrepreneur Magazine
12x Entrepreneur magazine digitaal £ 12,10

In Entrepreneur magazine leest u alles wat u moet weten om uw bedrijf tot een succes te maken. Neem nu een voordelig abonnement en kies uit digitaal of print.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 43,58

78%
korting
Van £ 55,68 voor £ 12,10
 
Het zakenblad Businessweek magazine
Bloomberg BusinessWeek Europe Edition
50x (1 jaar) Bloomberg BusinessWeek Europe £ 27,60

In het vernieuwde Bloomberg Businessweek leest u alle zakelijk nieuws dat u nodig heeft om vooruit te komen. Neem nu een digitaal abonnement en begin direct met lezen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 539,90

95%
korting
Van £ 567,50 voor £ 27,60
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Harvard Business Review magazine abonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Forbes Magazine
abonnement
Forbes Magazine
The Week magazine
digitaal abonnement
The Week magazine
Beleggers Belangen
abonnement
Beleggers Belangen
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws