Harvard Business Review aanbieding

Proefabonnement op Harvard Business Review

Harvard Business Review
Harvard Business Review  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse tijdschrit The Harvard Business Review is een aan de Harvard Business School, een onderdeel van de Harvard University in Boston, verbonden uitgave die haar lezers iedere twee maanden oorspronkelijk onderzoek en invalshoeken uit de eerste hand biedt van zakelijk denkers over de gehele wereld. Het is een managementblad dat geschreven wordt door de beste opleiders en praktiserende managers. Harvard Business Review (afgekort HBR) staat bekend om haar artikelen en onderwerpen van nationaal en internationaal belang. Het magazine richt zich op vraagstukken waar topmanagers in de hedendaagse complexe wereld dagelijks mee worden geconfronteerd en past de beste en laatste bevindingen uit onderzoek en praktijk toe op de strategische uitdagingen en operationele problemen van het moment.

De artikelen in Harvard Business Review zijn zeer uiteenlopend en zijn vaak van belang voor meerdere sectoren, managementfuncties en geografische locaties. De onderwerpen die veelvuldig aan bod komen zijn onder andere leiderschap, organisatorische veranderingen, onderhandelingen, strategie, bedrijfsvoering, marketing, financiën en leiding geven aan mensen. HBR heeft in de loop der jaren artikelen gepubliceerd van invloedrijke figuren als Peter Ferdinand Drucker, Clayton M. Christensen, Thomas H. Davenport, Rosabeth Moss Kanter en Gary Hamel. Harvard Business Review werd in 1922 in het leven geroepen als een tijdschrift voor de studenten en docenten van Harvard Business School. Vanaf het begin was het duidelijk dat het niet zomaar een schooluitgave moest worden, maar eerder een management vakblad van hoge kwaliteit dat zowel van nut moest zijn voor de student als voor de zakenman. Met een oplage van meer dan 300.000 exemplaren is men daar duidelijk in geslaagd.

Hoe managen CEO's hun tijd? Hoe kun je je doelstellingen omzetten in resultaten? Hoe zorg je ervoor dat je organisatie schaalbaar, wendbaar en flexibel wordt? Wat verandert er aan marketing in deze tijd waarin virtuele assistenten, zoals Amazon's Alexa, in opkomst zijn? Waarom zijn vragen vaak belangrijker dan antwoorden? Hoe word je een goede voorzitter van de Raad van Bestuur? Hoe krijg je in je organisatie alle neuzen dezelfde kant op en voorkom je dat gedrag van je werknemers het floreren van je business in de weg zit? Hoe maak je gerichte advertenties die geen grenzen overschrijden wat betreft het te ver doorvoeren van personalisatie? Al dit soort onderwerpen en meer komen iedere twee maanden aan bod in HBR.

Harvard Business Review voorziet professionals wereldwijd van nauwgezet inzicht en de optimale werkwijze om zichzelf en hun organisaties efficiënter en met een positief effect te leiden. Neem nu een abonnement op HBR inclusief gratis toegang tot de digitale editie op iPad en Android tablets!

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na een jaar automatisch verlengd, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan krijgt u na afloop een vrijblijvende aanbieding en kunt u zelf bepalen of u het blad nog een jaar extra cadeau wilt geven. Kiest u voor de aanbieding op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van uw abonnement verzorgd door Global Magazines BV te Wageningen. Harvard Business Review is een uitgave van Harvard Business Publishing, gelieerd aan de Harvard Business School. Het blad verschijnt zes maal per jaar.

Deel deze Harvard Business Review aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Harvard Business Review »
Titel: Harvard Business Review
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
4x Quote 30,-

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 drie recensiesUw besparing: 9,80

25%
korting
Slechts7,50 per tijdschrift
 
Het vaktijdschrift Officerendement
Office Rendement
5x Office Rendement 29,-

Office Rendement is een nieuws- en adviesmagazine voor secretaresses en office managers.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 55,50

66%
korting
Van € 84,50 voor € 29,-
 
Het vakblad HR Rendement
HR Rendement
5x HR Rendement 29,-

HR Rendement is het nieuws- en adviesmagazine over human resources.
 één recensieUw besparing: 55,50

66%
korting
Van € 84,50 voor € 29,-
 
Het vakblad Salarisrendement
Salaris Rendement
5x Salaris Rendement 29,00

Salaris Rendement is het gloednieuwe vaktijdschrift voor verantwoordelijken voor de loon- en personeels administratie.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 55,50

66%
korting
Van € 84,50 voor € 29,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Harvard Business Review proefabonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws