ICTZorg aanbieding

Proefabonnement op ICTZorg

ICT Zorg
ICTZorg

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het vaktijdschrift ICTZorg biedt iedere twee maanden informatie over de toepassing van ICT in het zorgproces. Het vinden van de juiste toepassingen is voor veel managers, beleidsmakers en andere personen met beslissingsbevoegdheid in de zorg een complexe maar uitdagende zoektocht. ICTZorg verzamelt daarom om de maand in het magazine en eens in de twee weken in de elektronische nieuwsbrief die per e-mail verspreid wordt alle informatie die u nodig heeft om tot de juiste beslissingen te komen en staat u in dat beslissingsproces met raad en daad terzijde.

Het vakblad richt zich met name op de volgende onderwerpen:

  • Opiniërende artikelen met diepgaande analyses. Door deze stellingnames en meningen wordt geprobeerd om discussie vanaf de werkvloer te stimuleren.
  • Op de praktijk gerichte reportages: het tijdschrift bevat een serie over oriëntatie op het gebied van ICT en gezondheidszorg.
  • Onderwerpen op het gebied van tactische en strategische processen en support.
  • Volop aandacht voor zaken als beveiliging, HRM, het Elektronisch Patiënten Dossier (EPD), roosterplanning en tijdregistratie.

Hierbij ligt de nadruk op de ICT manager en consultant in zijn of haar relatie met enerzijds de raad van bestuur en anderzijds de ICT-afdeling binnen een zorginstelling. Alle informatie wordt gebracht op een heldere, complete en naar resultaten vertaalde manier. Ieder nummer gaat daarbij dieper in op een bepaald thema. ICTZorg is kortom een vakblad voor diegenen die als het om informatietoepassingen in de zorg gaat niet op een achterstand willen worden gezet.

Het abonnement van zes nummers geldt tot wederopzegging. Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. ICT Zorg is een uitgave van Reed Business Information BV en Elsevier Gezondheidszorg; het blad verschijnt zes keer per jaar.

Deel deze ICTZorg aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over ICTZorg »
Titel: ICTZorg
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
ICTZorg portal

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
ICTZorg proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Linux Magazine
proef abonnement
Linux Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws