Jp magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Jp magazine

Jp magazine
10x (1 jaar) Jp magazine £ 72,-

Jp magazine is hét blad voor iedere Jeep-liefhebber met tips voor tuning, restauratie en onderhoud, waanzinnige verslagen van off road trips en nog veel meer.

Bekijk nu »
 

Alle Jp magazine abonnement aanbiedingen

  1. 10x Jp magazine £ 72,- = 7,20 per blad
    jaarabonnement
    Beste deal

Jp magazine lees je nu al vanaf £ 72.00

Aanbieding Korting   Soort abonnement
10 nummers £ 72,-   Vraag aan doorlopend

Jp Magazine is een Amerikaans blad dat geheel gewijd is aan het automerk Jeep. In iedere editie wordt aandacht besteed aan alle Jeep-gerelateerde zaken die je maar kunt bedenken: van technische how-to artikelen en avonturen op afgelegen terrein tot de laatste upgrades en wijzigingen en tuning ten behoeve van de performance van je Jeep. De praktische artikelen met veel technische details bieden je een superieur inzicht in alle soorten onderdelen voor ieder model, van militair tot de moderne uitvoeringen. Kleurrijke fotoreportages verkennen zeldzame en zeer verzamelwaardige algemene en historische modellen.

Het eerste nummer van Jp magazine verscheen in 1996. Sindsdien is het blad uitgegroeid tot 's werelds grootste uitgave dat exclusief gewijd is aan het merk Jeep. Het tijdschrift is een onderhoudend soort van doe-het-zelf handleiding en richt zich op eigenaren die op zoek zijn naar de beste manieren om hun Jeep te tunen, restaureren of gewoon te onderhouden. Jp eert op onbeschroomde wijze Jeeps en de bijbehorende Jeep lifestyle en doet dit op een vermakelijke, grappige en soms controversiële manier.

Iedere editie van Jp bevat artikelen over de mooiste en meest waanzinnige Jeep tuning projecten, nieuws en informatie, vergelijkende tests, how-to artikelen en performance tests. Het magazine doet ook verslag van de grootste Jeep shows en 4x4 evenementen in de Verenigde Staten en daarbuiten, inclusief ritten op onverhard terrein, door modder en moerassen, off-road wedstrijden en Jeep-centric races. Van het laatste Jeep concept tot modellen die niet meer gefabriceerd worden zoals de legendarische CJ of vroege versies van de Cherokee en van de oprit van de liefhebber tot aan de showroom: als het ook maar iets met Jeep te maken heeft dan is Jp magazine er als de kippen bij om uitgebreid verslag te doen en zodoende Jeep-fans over de hele wereld te informeren over en te betrekken bij al het moois dat het automerk te bieden heeft.

Jp magazine heeft ook exclusieve toegang tot ontwerpers en technici die werkzaam zijn voor Jeep en kan zodoende als een soort van doorgeefluik fungeren voor de ideeën en bezorgdheid van lezers aangaande de nieuwste ontwerpen van Jeep en Mopar en de huidige modellen die in productie zijn. Kortom: er zijn maar weinig bladen die Jeep-fans kunnen geven wat zij willen op een manier zoals Jp magazine dat doet. De redactie van Jp bestaat dan ook uit echte Jeep-enthousiastelingen die stuk voor stuk kunnen putten uit een enorme praktijkervaring wat betreft het sleutelen aan Jeeps. Ze leven als het ware op het ruige terrein en geven zich helemaal over aan de Jeep lifestyle. Hun projecten helpen je door het gehele proces, van aankoop tot modificatie tot het rijden op ruig terrein met je trouwe vierwielaangedreven schoonheid.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Jp magazine verschijnt tien keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Motor Trend Group gevestigd te El Segundo in de VS.

Deel deze Jp magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Jp magazine »
Titel: Jp magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Jp magazine acties met korting

Aanbieding 1 - 10x (1 jaar) Jp magazine £ 72,-  stopt automatisch: nee

Van
£ 72,00
Voor£ 72,00

Tien keer Jp magazine voor £ 72,00.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
6x TopGear Magazine 39,95

Het autoblad TopGear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets. Neem nu een abonnement van een half jaar of een jaar met korting tot 35%.
 twee recensiesUw besparing: 13,75

26%
korting
Slechts6,66 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
5x Formule 1 22,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 46% of geef Formule 1 cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,25

24%
korting
Van € 29,75 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 14,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een jaarabonnement met liefst 37% korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 14,97 voor € 14,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Jp magazine abonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
4WD Magazine
proef abonnement
4WD Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws