7Days aanbieding

Proefabonnement op 7Days

7 Days

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


7Days is een volwassen wekelijkse krant voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. 7Days is volledig in kleur, heeft een handig formaat en is een echte krant die het nieuws uit de wereld, Nederland en ook jouw buurt selecteert en dat uitlegt op een manier die duidelijk is en lekker leest. Nieuws dat interessant, leuk en tegelijkertijd ook serieus (en zeker niet kinderachtig) is.

Daarnaast besteedt de krant uitgebreid aandacht aan het nieuws uit de wereld van internet, games, muziek, wetenschap, sport, boeken en theater. Ook vind je in 7 Days iedere week 16 pagina's TV Tips, met tips over leuke, interessante televisieprogramma's, filmtips, de laatste roddels en achtergronden.

Voor jonge mensen tussen de 7 en 12 jaar is er nu ook Kidsweek. Hiervoor kan ook een abonnement worden afgesloten.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland en indien je de afgelopen 6 maanden geen abonnee van 7Days of KidsWeek bent geweest. Het proefabonnement van 7 nummers 7,- stopt automatisch. Het kwartaalabonnement van 13 nummers, het halfjaarabonnement van 26 nummers en het jaarabonnement van 48 nummers gelden tot wederopzegging en zijn na de eerste abonnementstermijn maandelijks opzegbaar. 7 Days verschijnt elke week op vrijdag. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders (de optie '7Days Kado geven' staat hieronder en is ook aanwezig op het bestelformulier), dan stopt de bezorging altijd automatisch (13 weken 28,50 of 26 weken 59,-). 7Days verschijnt 51 keer per jaar en is een uitgave van Young & Connected BV.

Deel deze 7Days aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Zes 7Days recensies »
7.7 / 10, 6 reviews
Gemiddelde waardering:

  7.7

Meer abonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 14,25

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen! Neem een automatisch aflopend proefabonnement, geef het blad 3, 13 of 15x cadeau of ga voor een jaarabonnement mét of zonder 2 specials.
 negen recensies

Slechts4,75 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Quest Junior
Quest Junior
5x Quest Junior 19,99

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar: Quest Junior, een wetenschapsblad vol leerzame vraag-en-antwoord artikelen, (foto)strips en gekke wetenswaardigheden. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of twee jaar met korting oplopend tot 32% of geef het tijdschrift 3, 6 of 12x cadeau - alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 3,76

16%
korting
Van € 23,75 voor € 19,99
 
Het tijdschrift Wild van Freek
Wild van Freek
Proefabonnement: 3x Wild van Freek 14,25

Wild van Freek is het blad van Freek Vonk voor jonge avonturiers vanaf zeven jaar met dierenweetjes, strips, moppen, puzzels, survival tips en nog veel meer! Neem een automatisch aflopend proefabonnement, geef het blad 3, 13 of 15x cadeau of ga voor een jaarabonnement mét of zonder 2 specials.
 Schrijf recensie 

Slechts4,75 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het stripblad Donald Duck Extra
Donald Duck Extra
Proefabonnement: 3x Donald Duck Extra 9,-

Met het blad Donald Duck Extra ontvang je iedere maand een extra lang spannend avontuur van Oom Donald, Kwik Kwek & Kwak en Dagobert Duck. Neem nu een proefabonnement van 3 edities voor slechts 9,- of kies direct voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al dan niet in combinatie met Donald Duck weekblad: DubbelDuck!
 drie recensiesUw besparing: 2,25

20%
korting
Van € 11,25 voor € 9,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het stripblad LEGO® Ninjago
LEGO® Ninjago Magazine
Proefabonnement: 3x LEGO ® Ninjago Magazine 15,-

LEGO® Ninjago magazine is het blad voor de echte fan van dit leuke, avontuurlijke en mysterieuze LEGO thema. Bij ieder nummer een leuke miniset of minifiguur cadeau! Kies nu voor een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers of een abonnement van 15 nummers + Ninjago Vriendenboek. Beide abonnementen kunnen ook cadeau worden gegeven.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,97

28%
korting
Van € 20,97 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
7Days proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Quest
abonnement
Quest
Beoordeling

7Days waardering door onze bezoekers:

7.7/10
(Bekijk alle reviews)
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws