7Days aanbieding
Home

Proefabonnement op 7Days

7 Days

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


7Days is een volwassen wekelijkse krant voor jongeren tussen de twaalf en achttien jaar. 7Days is volledig in kleur, heeft een handig formaat en is een echte krant die het nieuws uit de wereld, Nederland en ook jouw buurt selecteert en dat uitlegt op een manier die duidelijk is en lekker leest. Nieuws dat interessant, leuk en tegelijkertijd ook serieus (en zeker niet kinderachtig) is.

Daarnaast besteedt de krant uitgebreid aandacht aan het nieuws uit de wereld van internet, games, muziek, wetenschap, sport, boeken en theater. Ook vind je in 7 Days iedere week 16 pagina's TV Tips, met tips over leuke, interessante televisieprogramma's, filmtips, de laatste roddels en achtergronden.

Voor jonge mensen tussen de 7 en 12 jaar is er nu ook Kidsweek. Hiervoor kan ook een abonnement worden afgesloten.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland en indien je de afgelopen 6 maanden geen abonnee van 7Days of KidsWeek bent geweest. Het proefabonnement van 7 nummers 7,- stopt automatisch. Het kwartaalabonnement van 13 nummers, het halfjaarabonnement van 26 nummers en het jaarabonnement van 48 nummers gelden tot wederopzegging en zijn na de eerste abonnementstermijn maandelijks opzegbaar. 7 Days verschijnt elke week op vrijdag. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders (de optie '7Days Kado geven' staat hieronder en is ook aanwezig op het bestelformulier), dan stopt de bezorging altijd automatisch (13 weken 28,50 of 26 weken 59,-). 7Days verschijnt 51 keer per jaar en is een uitgave van Young & Connected BV.

Deel deze 7Days aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Zes 7Days recensies »
7.7 / 10, 6 reviews
Gemiddelde waardering:

  7.7

Meer abonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
5x National Geographic Junior cadeau

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen! Geef het blad 5, 12 of 14x cadeau of ga voor een jaarabonnement mét of zonder 2 specials!
 negen recensiesUw besparing: 5,88

23%
korting
Van € 25,63 voor € 19,75
Dit cadeau-abonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Quest Junior
Quest Junior
5x Quest Junior 19,99

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar: Quest Junior, een wetenschapsblad vol leerzame vraag-en-antwoord artikelen, (foto)strips en gekke wetenswaardigheden. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of twee jaar met korting oplopend tot 32% of geef het tijdschrift 3, 6 of 12x cadeau - alle cadeau abonnementen stoppen automatisch!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,76

16%
korting
Van € 23,75 voor € 19,99
 
Het tijdschrift Wild van Freek
Wild van Freek
5x Wild van Freek cadeau

Wild van Freek is het blad van Freek Vonk voor jonge avonturiers vanaf zeven jaar met dierenweetjes, strips, moppen, puzzels, survival tips en nog veel meer! Neem nu een abonnement op Wild van Freek van 5 edities, kies voor een jaarabonnement mét of zonder Wild van Freek Specials met korting oplopend tot 36%, of geef het blad 5, 12 of 14x cadeau. Alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,88

23%
korting
Van € 25,63 voor € 19,75
Dit cadeau-abonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het stripblad Donald Duck Extra
Donald Duck Extra
6 maanden Donald Duck Extra 4,50 per maand

Met het blad Donald Duck Extra ontvang je iedere maand een extra lang spannend avontuur van Oom Donald, Kwik Kwek & Kwak en Dagobert Duck. Neem nu een voordeelabonnement van 4,50 / maand (altijd opzegbaar) of kies direct voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al dan niet in combinatie met Donald Duck weekblad: DubbelDuck!
 drie recensiesUw besparing: 1,98

7%
korting
Van € 28,98 voor € 27,-
 
De krant Kidsweek
Kidsweek
Proefabonnement: 4 weken Kidsweek 4,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen. Neem nu proefabonnement van 4 weken of kies voor een abonnement van 12 maanden met 63% korting! Je ontvangt wekelijks de leukste krant voor kinderen op donderdag of vrijdag en 10x per jaar het Magazine Samsam. Tevens heb je toegang tot alle digitale edities via de app voor telefoon en tablet!
 één recensieUw besparing: 6,76

63%
korting
Van € 10,76 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
7Days proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Quest
abonnement
Quest
Beoordeling

7Days waardering door onze bezoekers:

7.7/10
(Bekijk alle reviews)
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws