Donald Duck Extra recensie van G. Janssen
Home

Laat een beoordeling achter over Donald Duck Extra en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Donald Duck Extra recensie

Navigeer: Eerste recensie | Donald Duck Extra recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Donald Duck Extra »

# 1 - G. Janssen
Waardering: 8 / 10
Donald Duck Extra
Word abonnee van Donald Duck Extra

Aanbieding
Met het blad Donald Duck Extra ontvang je iedere maand een extra lang spannend avontuur van Oom Donald, Kwik Kwek & Kwak en Dagobert Duck. Neem nu een proefabonnement van 3 edities voor slechts 9,- of kies direct voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al dan niet in combinatie met Donald Duck weekblad: DubbelDuck!


Samenvatting recensie
Donald Duck Extra is een tijdschrift voor de echte fan van Donald Duck, gericht op een wat oudere doelgroep. De verhalen wisselen nogal: soms origineel, soms van wat minder niveau.

Naast een abonnement op de Donald Duck, lees ik ook elke vier weken de nieuwste Donald Duck Extra. Dit tijdschrift is gericht op de oudere doelgroep en dat kun je zien aan de personages in deze verhalen. Geen Grote Boze Wolf en Mickey Mouse, maar alleen eenden. Donald zelf, maar ook zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak en oom Dagobert zijn van de partij.

De verhalen wisselen nogal. Soms staan er zeer originele verhalen in, soms is het niveau gelijk aan de Donald Duck verhalen in het weekblad. De tekenstijl van de Donald Duck Extra is ook verschillend. Vaste tekenaars van de Donald Duck, zoals Vicar, zorgen voor een vertrouwde sfeer. Maar ook nieuw tekentalent verschijnt in dit tijdschrift. Het blad bevat eigenlijk alleen maar verhalen uit Denemarken. De voorplaat is wel in Nederland getekend. Tekenaars als Gerben Valkema en Maarten Janssens zorgen vaak voor originele covers.

De Donald Duck Extra is dus een tijdschrift voor de echte Donald Duck fan. De verhalen zijn over het algemeen wel leuk, maar niet bijzonderder dan een gemiddelde Donald Duck. De prijs per nummer, 2.05 euro, is toch wel duur voor een blaadje van 36 pagina's. Maar dat maakt de echte fan natuurlijk niets uit...

Geef zelf je mening over Donald Duck Extra »

Donald Duck Extra wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.3

Andere Donald Duck Extra recensies:
  1. Recensie van G. Janssen
  2. 'Jarenlang leesplezier voor jong en oud en ook nog leerzaam!'

Bekijk alle meningen over Donald Duck Extra »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies en één korte review geschreven voor het stripblad Donald Duck Extra, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Donald Duck Extra recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het stripblad Donald Duck Extra

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Donald Duck Extra? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws