Lekker aanbieding

Proefabonnement op Lekker

Lekker

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Lekker is al sinds 1978 dé restaurantgids van Nederland. Vier keer per jaar doen de makers, in nauwe samenwerking met professionele proevers met veel kennis van de wereld van de horeca en wijn, uitgebreid verslag van van hun ervaringen in de beste restaurants van Nederland. Dit doen ze op kritische en onafhankelijke wijze: Lekker wordt in de eerste plaats gemaakt voor de horeca bezoekende lezer, niet voor de restaurateur.

Wordt het eten in de Librije in Zwolle, Inter Scaldes in Kruinigen of de Leest in Vaassen? Of gaat u voor de hoogste nieuwe binnenkomer in 2016: Vierbannen in het pittoreske Zeeuwse plaatsje Ouwerkerk? In Lekker leest u welke van de bezochte restaurants in de top 10 en top 100 staan. Deze worden minimaal twee maal per jaar bezocht en gekeurd. De totale lijst bevat maar liefst 500 restaurants en wordt aan het eind van het jaar gepubliceerd in de speciale Lekker 500 editie. Op een objectieve en betrouwbare manier worden alle restaurants beoordeeld op maar liefst zestig aandachtspunten, waaronder uiteraard de kwaliteit van de gerechten en de gebruikte producten, gastvrijheid en ontvangst, wijnadviezen en algehele presentatie. Maar ook op brood, koffie, water, het systeem van reserveren en het serviesgoed wordt gelet.

Naast de 500 uitgebreide recensies in de jaarlijkse editie Lekker500 die in oktober uitkomt verschijnt Lekker de overige drie kwartalen als 'Extra Lekker'; een meer dan 100 pagina's tellend magazine met aandacht voor onder andere:

  • Chefs die 'backstage' hun inspiratie en verhalen delen
  • De laatste ontwikkelingen in de horecawereld
  • Uitgebreide menu's van top chefkoks om zelf te bereiden
  • Interviews met kritische lekkerbekken
  • Kookshops: de mooiste culinaire hebbedingen op een rij
  • Culinaire evenementen
  • Nieuwe culinaire, food en food-gerelateerde trends
  • Wijnnotities van Harold Hamersma

Bent u dol op koken en uit eten gaan? Dan is Lekker het blad voor u! Neem nu een voordelig introductie abonnement voor nieuwe abonnees en ontvang het blad het eerste jaar (vier edities, te weten 3x ExtraLekker en als klap op de vuurpijl de Lekker 500 Restaurantgids met 500 restaurant-recensies) met maar liefst 23% korting op de prijs van losse nummers. Of geef Lekker cadeau aan een liefhebber van een goed en lekker diner buiten de deur!

Het jaarabonnement op Lekker voor uzelf geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste abonnementsperiode over in een abonnement voor onbepaalde termijn dat per verschijningstermijn van het blad (drie maanden) opzegbaar is. Het is momenteel helaas niet mogelijk een cadeauabonnement af te sluiten. Lekker is een uitgave van Pijper Media; het magazine verschijnt eens per kwartaal.

Deel deze Lekker aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Lekker »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Lekker 500 van 2017Drie culinaire bladen voorgeproefd
Lekker & Gezond Eten voor Foodies
De Lekker 500 voor het komende jaar is uit en kent een aantal flinke wijzigingen in de top 100 beste restaurants. Verder aandacht voor Foodies en Gezond Eten.

Meer abonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 3, 7 of 15x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 30% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,70

7%
korting
Van € 24,20 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzondere maar goed maakbare recepten voor zowel door de week als in het weekend, de nieuwste culinaire snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes. Verras voortaan je vrienden, je familie én jezelf met bijzondere gerechten: neem nu een kwartaal-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting of geef het tijdschrift 3 of 9x cadeau - in dat laatste geval stoppen de abonnementen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met lekkere en gezonde recepten voor iedere dag, praktisch en overzichtelijk onderverdeeld. Van snelle eenpansgerechten tot overheerlijke ovenschotels en van verrassende varianten op de traditionele Hollandse pot van aardappelen, groente en vlees of stamppot tot de lekkerste taarten en toetjes - je vind het allemaal in Koken & Genieten. Lees dit blad nu 12x met korting of bestel een automatisch aflopend cadeau-abonnement voor een thuiskok die graag iets nieuws probeert.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 19,50

Seasons magazine is hét blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 12x cadeau of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 37%.
 elf recensiesUw besparing: 1,47

7%
korting
Van € 20,97 voor € 19,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Lekker proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
EW magazine
jaarabonnement
EW magazine
Quote
abonnement
Quote
Beoordeling

Geef Lekker als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws