Lijnpuzzels + Kleurplaten aanbieding

Proefabonnement op Lijnpuzzels + Kleurplaten

Lijnpuzzels en kleurplaten
Lijnpuzzels + Kleurplaten

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Lijnpuzzels + kleurplaten is een hartstikke lollige uitgave van Denksport Junior, een serie puzzel- en doeboeken speciaal voor kinderen. Dit boekje, dat eens per kwartaal verschijnt, staat vol met de uit onze eigen kindertijd welbekende lijnpuzzels: pak een potlood en trek beginnend vanaf het puntje met de 1 een mooie vloeiende lijn naar de opeenvolgende nummers zodat er een mooie tekening ontstaat. Deze kun je dan vervolgens heerlijk inkleuren! Een leuk en precies werkje waar je kind wel een paar uurtjes zoet mee is. Lijnpuzzels en Kleurplaten is perfect voor druilerige vakantiedagen of om lekker mee te nemen in de auto op weg naar je vakantiebestemming. Maar natuurlijk kun je er ook gewoon mee aan de slag wanneer je er maar zin aan hebt, bijvoorbeeld na een lange schooldag!

Naast lijnpuzzels staan er in het boekje ook 'Kleur op nummer' puzzels. Hierbij is het de bedoeling om de prenten in te kleuren aan de hand van gegeven kleuren die corresponderen met een nummer. Om je een idee te geven van wat je kunt verwachten staan hiernaast twee voorbeelden van lijnpuzzels. Het niveau is zodanig dat het geschikt is voor kinderen van 6 tot ongeveer 10 jaar oud, maar natuurlijk verschilt het per kind of hij of zij er al aan toe is of juist te oud voor is. De vanaf en tot leeftijden zijn dan ook een indicatie.

Naast Lijnpuzzels en kleurplaten heeft Denksport Junior een uitgebreid assortiment aan doe-, kleur- en puzzelboeken voor kinderen. Een aantal hiervan voor dezelfde leeftijdscategorie zijn onder meer:

  • Mandala Junior - in dit boekje kan je kind heerlijk ontspannen en met volle aandacht mandala's inkleuren. Geschikt voor alle leeftijden, maar het is natuurlijk wel handig als je spruit een beetje aardigheid heeft aan secuur binnen de lijntjes kleuren.
  • Speelboek voor Kids - dit is een superleuk puzzelboek voor kinderen van 6 t/m 8 jaar met onder andere doolhofjes, woordzoekers, zoek-de-verschillen, legpuzzels en natuurlijk ook kleurplaten.
  • Kleurblok voor meiden - speciaal voor de jonge modefans is er 'Mijn Modefabriek', een kleurblok voor meiden van alle leeftijden. Hierin kunnen ze kleding, mode-accessoires en dingen als parfumflesjes van hun eigen hippe kleuren voorzien.

Neem nu een abonnement of Lijnpuzzels + kleurplaten of geef het boekje cadeau aan je kleinkind, neefje, nichtje of een vriendje of vriendinnetje van je zoon of dochter!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment maandelijks opzegbaar is. Geef je Lijnpuzzels + Kleurplaten cadeau dan stopt de bezorging automatisch na vier edities (een jaar). Opzeggen is gemakkelijk en kan via e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch of per post. Lijnpuzzels en Kleurplaten verschijnt vier keer per jaar; het blad is een uitgave van Keesing Nederland BV.

Deel deze Lijnpuzzels + Kleurplaten aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Lijnpuzzels + Kleurplaten »
Titel: Lijnpuzzels + Kleurplaten
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 26,80

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,80

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,80 voor € 17,80
 
Het puzzelblad Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste puzzelboek
7x Mijn eerste puzzelboek 28,35

Mijn eerste puzzelboek is een leuk en gevarieerd blad met puzzels, kleurplaten en spelletjes voor kleuters.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,15

10%
korting
Van € 31,50 voor € 28,35
 
Het puzzelblad Speelboek voor kids
Speelboek voor kids
7x Speelboek voor kids 26,80

Speelboek voor kids van Denksport Junior is een leuk en gevarieerd puzzelblad voor kinderen van zes tot en met acht jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Meer tijdschriften en kranten:
Lijnpuzzels + Kleurplaten proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Kleurblok voor meiden
Quarks Puzzelblok
abonnement
Quarks Puzzelblok
Wild van Freek
proef abonnement
Wild van Freek
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws