Mandala Jr aanbieding

Proefabonnement op Mandala Jr

Mandala Junior
Mandala Jr

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Naast een enorme hoeveelheid aan puzzelbladen brengt Denksport tegenwoordig ook allerlei kleurboeken uit, zowel voor volwassenen als kinderen. Eén hiervan is Mandala Junior: een 48 pagina's tellend mandala kleurboek voor kinderen van alle leeftijden. De mandala's in Mandala Jr zijn over het algemeen wat eenvoudiger van opzet dan die voor volwassenen en daarom geschikt voor kids zodra ze een beetje een idee hebben van en aardigheid aan kleuren binnen de lijntjes: de kleurvlakken zijn groter en duidelijker en voor een aantal mandala's worden er ook voorbeelden gegeven die mooi nagekleurd kunnen worden.

Vandaag de dag worden mandala's al lang niet meer alleen gebruikt door therapeuten, bijvoorbeeld om onrust en stress weg te nemen. Sinds een aantal jaren is kleuren voor volwassenen, waarbij complexe geometrische patronen moeten worden ingekleurd of waarbij je logisch moet nadenken, helemaal in. Vaak werkt het kleuren prima als gereedschap om te kunnen ontspannen en de geest tot rust te brengen. Ook voor kinderen kan het zorgvuldig inkleuren van bijvoorbeeld mandala's zeer ontspannend werken. Je kind kan met volle aandacht helemaal opgaan in het rustgevende proces van nauwkeurig binnen de lijntjes kleuren en kiezen welke kleuren het gaat gebruiken voor de verschillende zich herhalende vlakken.

Mandala is een term uit het Sanskriet en kan letterlijk worden vertaald als 'cirkel'. Mandala's bestaan al eeuwenlang en worden vaak beschouwd als symbool voor het universum, de eeuwigheid of de volmaaktheid en heelheid van de kosmos. Zowel in het boeddhisme als het hindoeïsme staan mandala's voor een spitirueel symbool. Bepaalde vormen van mandala's kunnen verder, afhankelijk van de levensbeschouwelijke stroming of traditie, nog bepaalde betekenissen hebben. Zover wordt er uiteaard niet gegaan in Mandala Jr, hier is het gewoon de bedoeling om lekker ontspannen te kleuren!

Neem nu een abonnement op Mandala Junior, het mandala-kleurboek voor kinderen van alle leeftijden, of geef dit blad cadeau! Naast dit kleurboek zijn er voor kinderen onder andere ook nog de volgende uitgaven van Denksport:

  • Kleurblok voor meiden van DenksportKleurblok voor meiden: een lekker dik kleurblok voor meiden die graag met mode bezig zijn. In dit kleurboek kunnen ze van alles op het gebied van mode, van kleren tot schoenen en van sieraden tot parfumflesjes, inkleuren. Superleuk!
  • Mijn Pixel Art kleurboekMijn Pixel Art: hier is het de bedoeling om heel zorgvuldig kleine vierkante vakjes voorzien van de juiste kleur: een geduldig maar ook zeer ontspannen werkje voor kinderen van plusminus 8 tot 12 jaar.

Kijk voor alle uitgaven van Denksport Junior in de categorie kleur- en puzzelboeken voor kids!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste periode automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke iedere maand opzegbaar is. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na 4 nummers. Mandala Jr van Denksport voor kids verschijnt drie keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Keesing Nederland BV.

Deel deze Mandala Jr aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Mandala Jr »
Titel: Mandala Jr
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 26,80

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,80

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,80 voor € 17,80
 
Het puzzelblad Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste puzzelboek
7x Mijn eerste puzzelboek 28,35

Mijn eerste puzzelboek is een leuk en gevarieerd blad met puzzels, kleurplaten en spelletjes voor kleuters.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,15

10%
korting
Van € 31,50 voor € 28,35
 
Het puzzelblad Speelboek voor kids
Speelboek voor kids
7x Speelboek voor kids 26,80

Speelboek voor kids van Denksport Junior is een leuk en gevarieerd puzzelblad voor kinderen van zes tot en met acht jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Meer tijdschriften en kranten:
Mandala Jr proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste woordzoeker
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws