Management en Consulting Magazine aanbieding

Proefabonnement op Management en Consulting Magazine

Management en Consulting
Management en Consulting Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Management en Consulting (voorheen: Management Consultant) bestaat naast het zes maal per jaar verschijnende tijdschrift uit een een gevarieerd pakket informatieproducten voor organisatie-adviseurs en diegenen die zich binnen een klant-opdrachtgever relatie bezighouden met organisatie- en veranderkundige vraagstukken en oplossingen binnen organisaties. Er is namelijk tevens een e-mailnieuwsbrief en een website beschikbaar met o.a. nieuws en een goedgevulde, wekelijks bijgewerkte online bibliotheek met rapporten, artikelen, oraties en andere vakpublicaties voor de organisatieprofessional.

Het vakblad Management en Consulting Magazine besteedt aandacht aan de professionalisering van de beroepsbeoefenaar en doet verslag van ontwikkelingen in de adviesbranche. Organisatieontwikkeling, -verandering en -advies zijn belangrijke trefwoorden binnen het beleid van de redactie. Management en Consulting schrijft over trends in management&advieswerk, over organisatieveranderingen en de rol die de organisatieprofessionals daarin spelen, en over de interim manager / consultant als persoon.

Bij het abonnement ontvangt u de wekelijkse email nieuwsbrief, en tevens kunt u onbeperkt gebruik maken van de Online Bibliotheek. Hiervoor kunt u na betaling een gebruikersnaam en wachtwoord aanvragen.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland. Management en Consulting Magazine verschijnt 6 keer per jaar en wordt uitgegeven door Mediawerf. Het abonnement loopt tot wederopzegging.

Deel deze Management en Consulting Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Management en Consulting Magazine »
Titel: Management en Consulting Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in management vakbladen

Het tijdschrift Emerce
Emerce
3x Emerce 25,-

Emerce is een vakblad over innovatie in business, marketing en (ICT) technologie.
 één recensieUw besparing: 19,85

44%
korting
Van € 44,85 voor € 25,-
 
Het zakenblad Entrepreneur
Entrepreneur Magazine
12x Entrepreneur magazine digitaal £ 12,10

In Entrepreneur magazine leest u alles wat u moet weten om uw bedrijf tot een succes te maken. Neem nu een voordelig abonnement en kies uit digitaal of print.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 43,58

78%
korting
Van £ 55,68 voor £ 12,10
 
Het tijdschrift China Report
China Report magazine
12x (1 jaar) China Report magazine digitaal 13,99

China Report magazine is een maandelijks Engelstalig nieuwsblad over het immer groeiende China met reportages en analyses op het gebied van economie, handelsbetrekkingen en cultuur. Neem nu een digitaal abonnement of bestel een losse 'back issue'.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 13,49

49%
korting
Van € 27,48 voor € 13,99
 
Meer tijdschriften en kranten:
Management en Consulting Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek management tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws