Mijn Pixel Art aanbieding

Proefabonnement op Mijn Pixel Art

Mijn Pixel Art
Mijn Pixel Art

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Mijn Pixel Art van Denksport Junior is een kleurboek voor kinderen van ongeveer 8 tot 12 jaar oud. In plaats van de standaard kleurplaten met grote vlakken is het bij Mijn Pixel Art de bedoeling om kleine vierkante vakjes, in de wereld van de computeranimatie ook wel bekend als pixels, de juiste kleur te geven waardoor er uiteindelijk een prachtige afbeelding wordt gecreëerd. De tekeningen in dit doeboek voor kinderen bestaan uit een grid van pixels, veelal 30 bij 30 of 15 bij 30 groot. Het inkleuren is een werkje dat om best wel wat geduld vraagt, maar het resultaat mag er zijn. Voor kinderen (en ook voor volwassenen trouwens) is het steeds weer een fascinerende ervaring om te zien hoe de afbeelding vakje na vakje steeds meer op het origineel gaat lijken.

Digitale beelden, zoals in bijvoorbeeld computerspellen, bestaan uit allemaal kleine puntjes, pixels genaamd. Als je deze maar sterk genoeg uitvergroot worden het uiteindelijk vierkantjes, net zoals bij de afbeeldingen in dit blad. Het is in Mijn Pixel Art de bedoeling om het papieren voorbeeld na te tekenen. Dat betekent dus goed kijken, vakjes tellen en de juiste kleuren (of natuurlijk andere, creativiteit staat voorop!), gebruiken. De nummers aan de randen van de tekeningen (zowel horizontaal als verticaal aan beide kanten) helpen je kind om de juiste pixels te vinden.

Pixel nu zelf je held, je fantasiedier en nog veel meer: neem een abonnement op Mijn Pixel Art van Denksport voor kids! Het boekje verschijnt ieder kwartaal en telt 48 pagina's vol met pixelplezier. Tip: je kunt het abonnement ook cadeau geven voor een verjaardag of met Sinterklaas of onder de kerstboom. Het cadeau-abonnement stopt automatisch!

Een leuk alternatief qua kleurboeken, speciaal voor meiden, is overigens het Kleurblok voor meiden, een thema-kleurblok met kleurplaten over mode. Ook voor volwassenen heeft Denksport een aantal bladen waarin je lekker kunt kleuren in het assortiment, waaronder Logisch kleuren & tekenen.

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks opzegbaar is. Geef je Mijn Pixel Art cadeau dan stopt het abonnement automatisch en is opzeggen dus niet aan de orde. Opzeggingen moeten worden gericht aan de klantenservice van Denksport: dat kan per e-mail (klantenservice@denksport.nl), telefonisch of per brief. Mijn Pixel Art is een uitgave van Keesing Nederland BV; het blad verschijnt vier maal per jaar.

Deel deze Mijn Pixel Art aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Mijn Pixel Art »
Titel: Mijn Pixel Art
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in puzzelboeken voor kinderen

Het puzzelblad Doeboek
Doeboek voor kids
7x Denksport Junior Doeboek 26,80

Maak een jaar lang met korting kennis met het Doeboek voor kids van Denksport Junior met de leukste puzzels voor kinderen van plusminus 8 tot en met 10 jaar oud.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Het puzzelblad Puzzelblok voor meiden
Puzzelblok voor meiden
4x Puzzelblok voor meiden 17,80

Het Puzzelblok voor meiden is een superleuk scheurblok met puzzels en kleurplaten, gerelateerd aan mode en accessoires, voor meiden van 8 tot en met 12 jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,80 voor € 17,80
 
Het puzzelblad Mijn eerste puzzelboek
Mijn eerste puzzelboek
7x Mijn eerste puzzelboek 28,35

Mijn eerste puzzelboek is een leuk en gevarieerd blad met puzzels, kleurplaten en spelletjes voor kleuters.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,15

10%
korting
Van € 31,50 voor € 28,35
 
Het puzzelblad Speelboek voor kids
Speelboek voor kids
7x Speelboek voor kids 26,80

Speelboek voor kids van Denksport Junior is een leuk en gevarieerd puzzelblad voor kinderen van zes tot en met acht jaar.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 2,95

10%
korting
Van € 29,75 voor € 26,80
 
Meer tijdschriften en kranten:
Mijn Pixel Art proefabonnement aanbieding, rubriek puzzelbladen voor kids. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Doeboek voor kids
abonnement
Doeboek voor kids
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
National Geographic Junior
proef abonnement
National Geographic Junior
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws