Media Totaal aanbieding

Proefabonnement op Media Totaal

Media Totaal
Media Totaal

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Media Totaal is het tijdschrift voor wie in hoge mate geïnteresseerd is in de nieuwste en mooiste gadgets en electronica in het luxere segment. Het blad houdt je acht maal per jaar op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de enorm grote wereld van tv's, mediaspelers, (smart) speakers, hifi-apparatuur en complete home-cinema systemen. Daarnaast komen smartphones, camera's, navigatiesystemen, smartwatches, fitness trackers en andere wearables ook uitgebreid aan bod. Het blad leest makkelijk weg door een prettige mix van nieuws, achtergronden en tests. Hierbij blijft de achterliggende techniek niet onbesproken: uiteraard wil je wel weten of een gadget dat je op het oog hebt zijn beloftes wel waar kan maken.

Cover Media Totaal Media Totaal is het toonaangevende magazine over consumentenelectronica in Nederland en België. Het blad verscheen voor het eerst in 1984, in eerste instantie onder de naam Video Totaal, en transformeerde langzamerhand van een tijdschrift over video apparatuur naar een uitgave over tv, audio, mobiel en de daarmee inmiddels onlosmakelijk verbonden online (streaming) diensten. Media Totaal is lid van de EISA (de European Imaging and Sound Association) wat automatisch betekent dat je reviews en tests van een hoog niveau mag verwachten. Naast de reviews, tests, nieuws en achtergronden kent Media Totaal ook een aantal vaste rubrieken, waaronder:

  • Stream On - streaming is niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. En terecht, want het is supermakkelijk en overal beschikbaar als je maar een geschikt device en een verbinding hebt. In deze rubriek brengt Media Totaal het beste uit het enorme aanbod van films, series en muziek.
  • Hebben! - de laatste hebbedingen op het gebied van electronica. Pas lezen als je je salaris binnen hebt dus!
  • Gadgets van... - welke gadgets, computers, telefoons, apps, streaming platforms en social media gebruiken bekende Nederlanders?

Is spraakbediening voor je AV-apparatuur handig? En hoe veilig zijn die apparaten eigenlijk? Wat zijn de huidige trends op het gebied van audio-streaming? Wordt het Spotify of toch Apple Music? En welke diensten bieden lossless en hi-res kwaliteit aan? Met welke nieuwe series komt Netflix de komende periode? Wat zijn de beste draadloze oordopjes, OLED en QLED tv's, netwerk receivers, multi-room audiosystemen, soundbars, e-readers, tablets en smartphones van het moment? Dit en meer lees je iedere zes weken in Media Totaal.

Wil je helemaal up-to-date zijn wat betreft de laatste ontwikkelingen op het gebied van audio- en video apparaten en andere electronische hebbedingen? Neem dan nu een abonnement met korting op Media Totaal. Tip: je kunt het blad natuurlijk ook cadeau geven!

Het proefabonnement van drie nummers stopt automatisch. De overige abonnementen, het halfjaarabonnement van 4 nummers en het jaarabonnement van 8 nummers, zijn tot wederopzegging en worden na de actieperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment opzegbaar is met inachtneming van een termijn van 1 maand. Geef je één van deze abonnementen cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging altijd automatisch en is opzeggen dus niet nodig. Media Totaal verschijnt acht maal per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Reshift Digital.

Deel deze Media Totaal aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Media Totaal »
Titel: Media Totaal
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in computer, gadgets & tech

Het computerblad C!T
Computer! Totaal
Proefabonnement: 3x Computer Totaal 15,-

Neem Computer! Totaal nu drie maanden op proef voor slechts 5 euro per nummer. Het abonnement stopt hierna automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 3,60

19%
korting
Van € 18,60 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift ComputerIdee
Computer Idee
Proefabonnement: 3x Computer Idee 9,90

Lees Computer Idee, het blad dat niet moeilijk doet over computers. Helder, duidelijk, leerzaam en goedkoop. Neem een proefabonnement op ComputerIdee en profiteer van een aantrekkelijke korting.
 twee recensiesUw besparing: 0,30

3%
korting
Van € 10,20 voor € 9,90
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het computer tijdschrift C't magazine voor computer techniek
C't
3x c't magazine 20,-

C't magazine voor computer techniek is het tijdschrifft voor de it-professional en gevorderde computergebruiker. Probeer c't nu 3 maanden uit met korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
 
Het tijdschrift Tips & trucs
Tips & trucs
Proefabonnement: 3x Tips & Trucs 12,50

Neem een automatisch aflopend abonnement op Tips en Trucs met 16% korting: 3 maanden voor 12,50!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,35

16%
korting
Van € 14,85 voor € 12,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Media Totaal proefabonnement aanbieding, rubriek technologie- en computerbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
iCreate Magazine
abonnement
iCreate Magazine
Zoom.nl
proef abonnement
Zoom.nl
What Hi-Fi? magazine
digitaal abonnement
What Hi-Fi? magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws