Metal Hammer aanbieding

Proefabonnement op Metal Hammer

Metal Hammer
Metal Hammer  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse blad Metal Hammer doet al meer dan dertig jaar verslag van 'zware metalen' op muziekgebied. Iedere maand houdt het tijdschrift je op de hoogte van het grootste en het beste in de wereld van heavy metal en andere soorten zwaardere rockmuziek. Dit door middel van exclusieve interviews met de grootste artiesten en bands in het genre en door tegelijkertijd veel aandacht te besteden aan nieuwe namen die aan het front verschijnen en die het het stokje uiteindelijk over zullen gaan nemen van de oudgedienden.

Metal Hammer vertegenwoordigd harde en zware muziek in alle soorten en maten en biedt zijn lezers de beste artikelen, objectieve recensies van nieuwe albums, live-optredens en (auto)biografieën, exclusieve kijkjes achter de schermen en nog veel meer. Of het nu heavy metal, punk, progressieve metal, hardcore, grunge, alternatieve rock, goth, black metal, industrial, underground, djent, grindcore of materiaal dat zo bizar is dat het niet in een muziekstijl gevat kan worden gaat: in Metal Hammer vind je het allemaal, geschreven door de beste muziekredacteuren en kenners en voorzien van het mooiste fotomateriaal.

Daarnaast is er ook ruimte voor vaste rubrieken. In 'Your Shout' geven lezers hun mening over een stelling, bijvoorbeeld: 'hoe kunnen we het debat over geestelijke gezondheid verbeteren' (dit naar aanleiding van de recente zelfmoorden van Soundgarden voorman Chris Cornell en Chester Bennington, de zanger van Linkin Park. In 'Five Minutes Alone With...' lees je een kort maar krachtig interview met een bandlid over een nieuwe release. In 'The Story Behind The Song' kom je meer te weten over het hoe en waarom en het ontstaan van een bepaald nummer. In 'New Noise' verneem je welke nieuwe bands interessant zijn en in 'Albums' vind je recensies van nieuwe en heruitgebrachte platen, live-albums en merchandise.

Hou je van het hardere gitaarwerk? Neem dan nu een abonnement op je nieuwe favoriete tijdschrift! Of geef Metal Hammer cadeau aan een echte metalhead.

Let op: dit betreft een Engelstalig muziekblad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen. Voorwaarde voor het cadeauabonnement is dat het adres van de aanvrager en ontvanger van elkaar moeten verschillen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan wordt de bezorging en administratie verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Metal Hammer verschijnt dertien keer per jaar; het magazine is een uitgave van Future Publishing Limited gevestigd te Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Metal Hammer aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Metal Hammer »
Titel: Metal Hammer
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Metal Hammer proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws