Minecraft Magazine aanbieding

Proefabonnement op Minecraft Magazine

Minecraft Magazine
Minecraft Magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Minecraft: het officiële magazine is een superleuk en informatief tijdschrift voor iedereen in de Minecraft gemeenschap vanaf ongeveer 8 jaar. In het blad leer je spelenderwijs hoe je dingen ontdekt en maakt en (niet onbelangrijk) ook hoe je in het universum van Minecraft succesvol kunt overleven. Minecraft magazine staat in de eerste plaats vol met tips en trucs waarmee je leert hoe je het spel nog beter kunt spelen. Daarnaast bevat ieder nummer een aantal leuke extra's en verrassingen. Vaak zijn dat coole posters, geweldige stickers, gevechtskaarten of bouwplaten van stevig karton waarmee je je eigen Minecraft wezens (ook wel 'mobs' genaamd) of objecten in elkaar kunt knutselen. En natuurlijk staat er in iedere editie ook een coole Minecraft strip met de belevenissen van de avonturiers Monty, Sparks, Scout en Bear! Deze vier Minecraft-bewoners zijn tevens je gastheren in het blad die de tips uit de doeken doen.

Voorbeeld Minecraft Magazine

De tips en tricks in het blad zijn onderverdeeld in drie categorieën en handelen over alle Minecraft-dimensies: de Bovenwereld, de Onderwereld (ook wel de 'Nether') en de End:

  • Ontdekken - je blijft nieuwe dingen ontdekken in het eindeloze Minecraft universum. Ga bijvoorbeeld mee met Sparks op een ondergronds avontuur de verlaten mijnschachten in om te leren hoe je zo mogelijk andere belangrijke locaties vindt en tegelijkertijd de vijandige mobs kunt ontlopen. Of doe inspiratie op door je te vergapen aan de gigantische bouwwerken, enorme grotten, briljante ondergrondse steden, skins en kaarten van andere spelers.
  • Maken - hier leer je hoe je zelf de meest waanzinnige bouwwerken en machines kunt creëren waarmee je indruk kunt maken op je medespelers. Van ondergrondse grotten kun je bijvoorbeeld prima een geheime basis met een moeilijk te vinden ingang maken waarin je je spullen kunt beschermen. Hoe bouw en overleef je in een ijswereld? En hoe maak je een cool pirateneiland compleet met schip uitgerust met een kanon? Dit soort dingen kom je allemaal te weten als je het blad leest.
  • Overleven - hier lees je bijvoorbeeld essentiële tips om skeletten en andere vijandige wezens zoals mummies, zombies, oude bewakers en creepers te slim af te zijn of zelfs te verslaan. Of hoe je met dorpsbewoners kunt ruilen voor zeldzame spullen. Natuurlijk kun je in de Bovenwereld ook gewoon zelf je gewassen verbouwen, oogsten en zelfs dieren fokken. Monty leert je er graag alles over!

Neem nu een voordelig abonnement met korting op losse edities op Minecraft magazine. Of geef het blad een jaar lang cadeau aan een fanatieke speler die nog meer plezier wil beleven aan dit hoogst verslavende maar ook zeer educatieve spel! Minecraft magazine is geschikt vanaf een leeftijd van plusminus acht jaar.

Dit is een officieel product van Mojang, de bedenkers en makers van Minecraft. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste kortingsperiode omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment per verschijningstermijn van het blad kan worden opgezegd. Opzeggen is eenvoudig en kan via e-mail (abonnementen@meisenmaas.nl ) of telefonisch. Minecraft Magazine verschijnt zes maal per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Meis & Maas te Amsterdam.

Deel deze Minecraft Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Minecraft Magazine »
Titel: Minecraft Magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9, 14 of 28 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 3,80

13%
korting
Van € 28,80 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De krant Kidsweek
Kidsweek
13 weken Kidsweek 20,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen.
 één recensieUw besparing: 9,90

33%
korting
Van € 29,90 voor € 20,-
 
Het tijdschrift Zo Zit Dat
Zo Zit Dat
Proefabonnement: 4x Zo Zit Dat 15,-

Zo Zit Dat is een maandblad dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen. Neem nu een proefabonnement van vier, zeven of vijftien keer met korting oplopend tot 23% of geef cadeau. Stopt automatisch!
 vier recensiesUw besparing: 2,00

12%
korting
Van € 17,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Minecraft Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
LEGO® Ninjago Magazine
proef abonnement
LEGO® Ninjago Magazine
Quest Junior
abonnement
Quest Junior
Kidsweek
abonnement
Kidsweek
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws