Misset Horeca aanbieding

Proefabonnement op Misset Horeca

MissetHoreca

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het laatste horecanieuws, inspirerende en opiniërende achtergrondartikelen, trends en praktische tips… met Misset Horeca kom je als ondernemer of manager in de horeca verder in je vak en maak je je zaak nog succesvoller!

Lees je graag de achtergronden en analyses van het horecanieuws? Wil je weten wat je collega’s in jouw branche doen of wat de visie is van specialisten? Zoek je inspiratie op het gebied van eten, drinken en slapen? Of ben je op zoek naar praktische tips en direct bruikbare ondernemersinformatie? Dan ben je bij Misset Horeca aan het juiste adres!

Misset Horeca is hét multimediale kennisplatform voor ondernemers en managers in de horeca zoals directeur/eigenaren, bedrijfsleiders, chefkoks, hotelmanagers en afdelingshoofden. Daarnaast is Misset Horeca er ook voor studenten, docenten, leveranciers, overheden en organisaties in horeca en toerisme.

Het prettig leesbare magazine verschijnt tweewekelijks en wordt ondersteund door de website missethoreca.nl met het allerlaatste nieuws en een nieuwsbrief met daarin drie keer per week de highlights van het nieuws.

Deze aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. Het abonnement geldt tot wederopzegging en gaat na afloop automatisch over in een abonnement voor ombepaalde tijd. Misset Horeca is een uitgave van Vakmedianet. Genoemde prijzen zijn exclusief 9% BTW.

Deel deze Misset Horeca aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Misset Horeca recensie »
8.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.0

Externe bron:
Misset Horeca website

Lekker 500 van 2017Drie culinaire bladen voorgeproefd
Lekker & Gezond Eten voor Foodies
De Lekker 500 voor het komende jaar is uit en kent een aantal flinke wijzigingen in de top 100 beste restaurants. Verder aandacht voor Foodies en Gezond Eten.

Meer abonnementen in vakbladen

Het tijdschrift Pf Fotografie
Pf Fotografie Magazine
Proefabonnement: 4x Pf Fotografie Magazine 16,-

Pf ('Professionele Fotografie') is hét vaktijdschrift voor fotografie en digital imaging met aandacht voor zowel apparatuur, techniek als beeld. Neem nu een proefabonnement van vier nummers, geef het blad vier of acht keer cadeau of kies voor een jaarabonnement met extra korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 23,80

60%
korting
Van € 39,80 voor € 16,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Tekstblad
Tekstblad
6x Tekstblad 24,95

Tekstblad is het vakblad over taal en communicatie voor tekstschrijvers en communicatieprofessionals binnen bedrijven, universiteiten en de overheid.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 41,05

62%
korting
Van € 66,00 voor € 24,95
 
Het vaktijdschrift Science
Science magazine
51x Science magazine £ 329,94

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap met Science. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending naar professionals. Voor studenten en postdoctorale onderzoekers zijn er kortingen mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 6,47 per tijdschrift
 
Het tijdschrift AG Connect
AG Connect
Proefabonnement: 3x AG Connect 15,-

AG Connect is het vaktijdschrift én online platform voor IT-professionals en IT-managers in Nederland met nieuws en artikelen op het gebied van development, beheer, management, innovatie & strategie en carrière. Neem nu een proefabonnement op AG Connect!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 45,00

75%
korting
Van € 60,00 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het blad Nature
Nature magazine
51x (1 jaar) Nature magazine £ 311,02

Nature magazine doet wekelijks verslag van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending. Voor studenten is er korting mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 198,98

39%
korting
Slechts £ 6,10 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Misset Horeca proefabonnement aanbieding, rubriek vak tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
De Smaak van Italië
Telegraaf
zaterdag papier + ma-za digitaal abonnement
Telegraaf
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws