MjamTaart aanbieding

Proefabonnement op MjamTaart

MjamTaart
MjamTaart

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


MjamTaart is hét bakblad voor zowel Nederlandse als Belgische bakkers die hobbymatig het meest bijzondere gebak op tafel willen toveren. Vier keer per jaar krijgt u als lekkerbek inspiratie met betrekking tot bakken, decoreren en recepten voorgeschoteld waar u direct mee aan de slag kunt. Verder verschijnen er jaarlijks ook nog eens als 'extra leesvoer' twee Mjamtaart specials, extra dikke uitgaven van 100 pagina's die volledig gericht zijn op één onderwerp, zoals feesttaarten, bruidstaarten, het boetseren van taarten, cupcakes en sweet tables.

Het blad besteedt aandacht aan taarten in alle vormen, smaken en maten. U kunt het zo gek niet bedenken: recht, scheef, met icing bewerkt, geboetseerd of gepuzzeld met marsepein of rolfondant, versierd met glitter en noem maar op. Aan de hand van stap-voor-stap beschrijvingen en foto's leert u de technieken en doet u wellicht direct inspiratie op voor toekomstige creaties van eigen hand. Reviews van bakboeken, interviews met andere hobbybakkers en handige tips en trucs maken het magazine compleet.

De voordelen van een abonnement op Mjamtaart op een rijtje:

  • U profiteert van korting ten opzichte van de prijs van losse nummers en hoeft bovendien de deur niet uit om deze in de winkel te kopen.
  • U ontvangt als abonnee de nieuwe editie nog voordat deze in de winkel ligt en kunt dus extra snel aan de slag met nieuwe bak- en decoratie ideeën.
  • U profiteert van lezersvoordeel via de Hobbypas. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale kortingen bij webwinkels, fysieke winkels en kortingen op workshops.
  • U kunt deelnemen aan verscheidene leuke winacties voor uw hobby.
  • U krijgt toegang tot het online archief van het tijdschrift en kunt dus helemaal digitaal terugbladeren op uw iPad of Android tablet vanaf de allereerste tot en met de huidige editie!

Wilt u alles weten en leren over het zelf maken van taarten en gebak? Neem dan nu een jaarabonnement op Mjamtaart. Het betreft het All-in abonnement inclusief toegang tot het digitale archief met alle vorige edities en de twee jaarlijkse specials. Tip: geef het blad cadeau aan een bak-enthousiasteling in uw familie of vriendenkring!

Het abonnement van zes nummers (vier reguliere edities en 2 specials gedurende 1 jaar) voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste periode automatisch omgezeten in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per verschijningstermijn van het blad opzegbaar is. Het cadeau-abonnement voor een ander stopt automatisch. Mjamtaart verschijnt zes keer per jaar (4 kwartaaledities en 2 specials); het tijdschrift is een uitgave van Uitgeverij Scala BV.

Deel deze MjamTaart aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over MjamTaart »
Titel: MjamTaart
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,50

6%
korting
Van € 24,00 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 16,50

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting.
 elf recensiesUw besparing: 4,47

21%
korting
Van € 20,97 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
MjamTaart proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
MAX Magazine
proef abonnement
MAX Magazine
delicious.
proef abonnement
delicious.
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws