Muse magazine aanbieding

Proefabonnement op Muse magazine

Muse  USA
Muse magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Muse magazine is een Amerikaans tijdschrift voor kinderen van 9 tot en met 14 jaar over wetenschap, geschiedenis en kunst. Het blad is erg nauwkeurig als het op de feiten aankomt maar schrijft tegelijkertijd met een flinke dosis humor. Kinderen die willen weten of dieren kunnen denken en hoe we kunnen voorkomen dat robots de wereld gaan overnemen vinden hun antwoord in Muse, in artikelen die geschreven zijn door vooraanstaande auteurs en die rijkelijk voorzien zijn van hoogwaardige illustraties en fotografie. Met een abonnement op Muse kan je tweetalige of Engels als moedertaal hebbende zoon, dochter of kleinkind op een leuke en grappige manier de wereld van de wetenschap ontdekken.

Muse is niet in de eerste plaats alleen maar serieus. Het is vooral een grappig blad voor snuggere kinderen die nieuwsgierig zijn en alles willen weten. In Muse gaat het namelijk ook over alles: het verleden, het heden én de toekomst; geschiedenis, wetenschap én de wereld van de kunst; wat we al weten én waar op het moment nog onderzoek naar wordt gedaan en waar we dus binnenkort wellicht een antwoord op zullen hebben. In Muse vind je geen droge opsomming van feiten: het is een gids voor een intellectuele verkenningstocht die kinderen meeneemt op grote avonturen. Naar de diepten van de zeeën waar gigantische inktvissen leven, buiten de aarde waar vreemde nieuwe werelden onderzocht worden en naar het verre verleden tot aan de periode waarin de Neanderthalers leefden toe. Daarbij wordt altijd een kindvriendelijke stijl aangehouden: vragen die kinderen zelf zouden kunnen stellen worden beantwoord op een manier die goed te bevatten is voor ze.

De grafisch geörienteerde artikelen in het blad zijn voorzien van een flinke dosis eigentijdse humor. Tesamen met prachtige foto's en illustraties, strips, wetenschappelijke experimenten, prijsvragen, activiteiten en vragen van lezers zorgt dit ervoor dat je zoon of dochter iedere editie van voor naar achter leest. Muse is kortom het perfecte populair-wetenschappelijke tijdschrift voor je leergierige en onderzoekende kind dat zijn of haar brein in topconditie zal houden!

Muse magazine verschijnt negen keer per jaar en bevat:

  • Inzichtelijke artikelen over allerlei onderwerpen die kinderen scherp houden en ervoor zorgen dat ze meer willen leren: van robots en ruimtevaart tot mythologie tot tropische regenwouden tot het houden van bijen op je eigen dak - je kunt het zo gek niet bedenken of het komt wel aan bod.
  • E-mail en brieven met vragen van lezers die beantwoord worden door de redactie. Op deze manier worden kinderen betrokken bij de Muse gemeenschap en andere kinderen die hun interesses en passies delen.
  • Specials waaronder artikelen die door lezers geschreven zijn, prijsvragen die je creativiteit op de proef stellen en nog veel meer!

Let op: dit is een Engelstalig blad. Het niveau is voor kinderen met als moedertaal Engels in de leeftijd van negen tot ongeveer veertien jaar.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Als je het tijdschrift cadeau geeft aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijg je een vrijblijvend aanbod om met nog een jaar te verlengen. Indien je gebruik wilt maken van de aanbieding zoals vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Muse magazine verschijnt negen maal per jaar en wordt uitgegeven door Cricket Media te McLean, Virginia in de Verenigde Staten.

Deel deze Muse magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Muse magazine »
Titel: Muse magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift Donald Duck
Donald Duck Weekblad
Proefabonnement: 9x Donald Duck Weekblad 25,-

Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu 9 weken op proef met korting, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een voordelig jaarabonnement met korting, eventueel in combinatie met Donald Duck Extra en/of Donald Duck pockets!
 56 recensiesUw besparing: 4,25

15%
korting
Van € 29,25 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 9 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 11,-

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen!
 negen recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De krant Kidsweek
Kidsweek
13 weken Kidsweek 20,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen.
 één recensieUw besparing: 9,90

33%
korting
Van € 29,90 voor € 20,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Muse magazine proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Quest Junior
abonnement
Quest Junior
Faces magazine
abonnement
Faces magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws