Net magazine aanbieding

Proefabonnement op Net magazine

Net magazine
Net  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Iedere maand legt het Engelse blad Net het wonder en de nieuwe en spannende dingen van de zich steeds sneller uitbreidende online wereld vast. Het tijdschrift is onderhoudend en heeft een hoge informatiedichtheid met een mooie mix van nieuws, reviews, artikelen en interviews die in hoge mate relevant, praktisch, betrouwbaar en leesbaar zijn. Alle reportages en recensies worden geschreven door experts die je keer op keer laten zien wat je op dit moment kunt doet met de beschikbare internet technologie.

Voor iedere zichzelf serieus nemende professioneel webdesigner of ontwikkelaar is een abonnement op Net een absolute no brainer. Het tijdschrift bestaat al sinds 1994, toen het web nog in de kinderschoenen stond, en is al die tijd serieus over haar missie geweest: mensen die het internet willen innoveren ondersteunen daar waar het maar kan. Dit doet het magazine door diep in de nieuwste web trends en bijbehorende technologieën en technieken te duiken zodat jij helemaal op de hoogte bent en blijft wat betreft nieuwe frameworks en gevanceerde concepten in de wereld van het internet.

De tutorials in Net zijn gedegen en laten je door een set praktische oefeningen uiteindelijk een eindproduct afleveren dat aan de hoogste standaarden voldoet. Deze lessen en training worden in elkaar gezet door de knapste koppen in het wereldje. Of je je project nu wat extra pit wilt geven door middel van een progressieve web app of een CSS of javascript goeroe wilt worden, een abonnement op Net magazine is een fantastische bron van kennis voor iedere ontwikkelaar of ontwerper die zijn of haar werk naar een hoger niveau wil tillen.

Hoe ziet de toekomst van wachtwoorden en id's eruit? Wat zijn de voordelen van atomic design? Hoe maak je je javascript code sneller en lichter om zodoende een boost te geven aan de snelheid waarmee je (mobiele) site laadt? Wat zijn op dit moment de beste UI design tools? Wat zijn de web skills die je het beste kunt ontwikkelen om je van een goed betaalde baan te verzekeren? Hoe kun je web- en app design naadloos met elkaar combineren? Hoe kun je een nieuwe build van je site het beste testen? Lees iedere maand van alles over dit soort zaken en meer in Net magazine!

Voor wie op zoek is naar de TL;DR - in iedere editie van Net vind je in ieder geval:

  • Makkelijk te verteren content en kennis van experts om developers en webdesigners te helpen om aantrekkelijke websites te maken.
  • Praktische how-to's van de experts binnen het vakgebied. Perfect voor diegenen die graag direct aan de slag willen en graag hun handen uit de mouwen steken met wat voorbeeldcode om zo in no-time de nieuwste technieken te implementeren in hun websites.
  • Opinies en begeleiding van een grote community van lezers
  • Als het grootste en oudste tijdschrift op het gebied van web design in het Verenigd Koninkrijk biedt Net een ongekende kans om te leren van en in conversatie te gaan met de toonaangevende mensen en bedrijven in deze bedrijfstak.

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wenst te maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Net magazine verschijnt dertien keer per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Future Publishing Limited gevestigd te Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Net magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Net magazine »
Titel: Net magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in computer, gadgets & tech

Het computerblad C!T
Computer! Totaal
Proefabonnement: 3x Computer Totaal 15,-

Neem Computer! Totaal nu drie maanden op proef voor slechts 5 euro per nummer. Het abonnement stopt hierna automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 3,60

19%
korting
Van € 18,60 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift ComputerIdee
Computer Idee
Proefabonnement: 3x Computer Idee 9,90

Lees Computer Idee, het blad dat niet moeilijk doet over computers. Helder, duidelijk, leerzaam en goedkoop. Neem een proefabonnement op ComputerIdee en profiteer van een aantrekkelijke korting.
 twee recensiesUw besparing: 0,30

3%
korting
Van € 10,20 voor € 9,90
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het computer tijdschrift C't magazine voor computer techniek
C't
3x c't magazine 20,-

C't magazine voor computer techniek is het tijdschrifft voor de it-professional en gevorderde computergebruiker. Probeer c't nu 3 maanden uit met korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Net magazine proefabonnement aanbieding, rubriek technologie- en computerbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
C't
abonnement
C't
PCM
proef abonnement
PCM
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws