Okido aanbieding

Proefabonnement op Okido

Okido
Okido

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Okido is een kinderblad over kunst, natuur en wetenschap met als doel om kinderen op een grappige, speelse manier kennis te laten maken met wetenschappelijke onderwerpen. Het tijdschrift verschijnt al sinds 2007 in het Verenigd Koninkrijk en kent sinds 2017 ook een Nederlandse uitgave. Ieder nummer van het blad heeft een ander thema dat op een creatieve manier wordt uitgediept en gepresenteerd: door middel van korte verhaaltjes, illustraties en strips, activiteiten, moppen, liedjes en kleine experimenten maakt je kind spelenderwijs kennis met de wetenschap. Door middel van de schitterende illustraties en heldere en levendige afbeeldingen worden kinderen gestimuleerd om op een ongedwongen wijze al spelend kennis te vergaren over thema's zoals de ruimte, het lichaam, het weer, dieren, kleuren, muziek maar ook minder tastbare dingen zoals gevoelens en emoties.

Okido is afgestemd op de belevingswereld van kinderen van 3 tot en met ongeveer 6 jaar. Het blad is zowel geschikt om samen met een ouder als (mits je kind het natuurlijk al kan) zelfstandig te lezen. Vanaf een jaar of drie kun je het blad aan je peuter of kleuter voorlezen en zul je merken dat hij of zij al veel details uit de verhaaltjes oppikt waarover je vervolgens leuke gesprekjes kunt voeren.

Iedere editie van Okido bevat regelmatige (strip)verhaaltjes van:

  • Messy Monster - hierin beleeft het karakter Messy Monster samen met zijn vriendjes Zoë en Felix een avontuur dat discussie oproept en medeleven en begrip aanwakkert.
  • Vragen met Zim, Zam & Zoom - deze grappige karakters beantwoorden een wetenschappelijke vraag en stimuleren de interesse voor de wetenschap bij je kind.
  • Verder staan er verhaaltjes van gasttekenaars, een mooi geïllustreerd liedje en/of gedicht, een recept, knutselopdrachtjes, kleurplaten, spelletjes en moppen in het blad.

Okido stimuleert creativeit, prikkelt de nieuwsgierigheid en helpt kinderen spelenderwijs te leren. De makers van het blad zijn er van overtuigd dat kunst en wetenschap tegelijkertijd verkend kunnen en moeten worden in een leeromgeving voor jonge kinderen. Neem nu een proefabonnement of kies voor een jaarabonnement met korting. Je kunt het blad natuurlijk ook cadeau geven!

Het proefabonnement van drie nummers voor 10,- stopt automatisch. Het jaarabonnement van zes nummers voor 21,50 is tot wederopzegging en wordt, tenzij minimaal één maand voor het verstrijken van de abonnementstermijn is opzegd bij de uitgever (abonnementen@meisenmaas.nl), omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke iedere maand opzegbaar is. Indien je één van deze abonnementen cadeau geeft aan iemand anders stoppen ze allen automatisch en is opzeggen dus niet van toepassing. Okido wordt uitgegeven door Meis & Maas te Amsterdam, het blad verschijnt zes keer per jaar.

Deel deze Okido aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Okido »
Titel: Okido
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in kinderbladen

Het tijdschrift Bobo
Bobo
Proefabonnement: 3x Bobo 11,-

Maak kennis met Bobo, het grootste kleuterblad. In ieder nummer weer feest met Bobo en zijn vriendjes. Nu 3 maanden voor 11,-! Het proefabonnement stopt automatisch.
 zes recensiesUw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De krant Kidsweek
Kidsweek
13 weken Kidsweek 20,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen.
 één recensieUw besparing: 9,90

33%
korting
Van € 29,90 voor € 20,-
 
Het kinderblad Okki
Okki
Proefabonnement: 3x Okki 11,-

Uw kind gaat op reis met astronaut Okki en leert spelenderwijs van alles over de wereld.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wild van Freek
Wild van Freek
Proefabonnement: 3x Wild van Freek 11,-

Wild van Freek is het blad van Freek Vonk voor jonge avonturiers vanaf zeven jaar met dierenweetjes, strips, moppen, puzzels, survival tips en nog veel meer!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,75

14%
korting
Van € 12,75 voor € 11,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Okido proefabonnement aanbieding, rubriek kindertijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Donald Duck Junior
proef abonnement
Donald Duck Junior
Mijn eerste puzzelboek
Kleurblok voor meiden
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws