Penny abonnement aanbieding
Home

Abonnement op Penny

 Tot 15% korting 
Penny

Lees het paardenblad Penny nu twee jaar met korting. Ontvang iedere twee weken het blad in de bus en 12 keer per jaar een leuk kadootje!

Bekijk nu »
Profiteer van 15% korting met dit abonnement
Penny logo

Alle Penny abonnement aanbiedingen

 1. 2 jaar Penny 8,95 / maand
  2-jarig abonnement15%
      Meeste voordeel - 15% korting

Penny lees je nu al vanaf € 214.80 - profiteer van tot maximaal 15% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
52 nummers 214,80 15% Bestel doorlopend

Penny is hét blad voor meiden die helemaal gek zijn van paarden. Het magazine staat iedere twee weken boordevol met allerlei leuke dingen over paarden: schitterende posters, spannende fotoverhalen en stripverhalen, geinige kwissen en waargebeurde paardenverhalen.

In Penny vind je onder andere de volgende rubrieken:

 • Stripverhalen, fotoverhalen en leesverhalen: strips van onder andere Rakker, Spetter en Volle Maan en fotoverhalen van de zwarte hengst Shadow. Daarnaast regelmatig de serie 'Kijken door de ogen van een paard' waarin de bijzondere belevenissen van paarden worden verteld.
 • Quizzen en tests: test je paardenkennis, quiz of je verschillende paardenrassen kunt herkennen en bepaal hoe erg paardengek je wel niet bent. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het quizzen in Penny.
 • DIY: regelmatig staan er leuke zelfmaak dingen in het blad. Je leert bijvoorbeeld hoe je een kroontje vlecht voor je paard of pony, hoe je een prachtige rozettenslinger maakt of hoe je je paard van een mooie merrievlecht kunt voorzien.
 • Posters en kleine kadootjes: ieder nummer heeft 1 of meer prachtige paardenposters om boven je bed te hangen. Twaalf keer per jaar krijg je als extraatje ook een leuk cadeau zoals bijvoorbeeld een mooi paardenschrift, een dromenvanger, een notitieboek of kleurboek.
 • Artikelen over verzorging, paardrijden en paardenrassen: je komt alles te weten over een bepaald paardenras, zoals bijvoorbeeld de Appaloosa (de meest bekende is misschien wel Witje, het paard van Pippi Langkous). Ook lees je nuttige tips over het verzorgen van je paard en paardrijden in het algemeen.

Draait het in jouw leven bijna helemaal om paarden en pony's en heb je zelf een paard, rijd je bij een manege of ben je simpelweg paardengek? Overweeg dan een abonnement op Penny! Als je nu lid wordt krijg je het blad twee jaar lang iedere twee weken in de brievenbus voor maar 8,95 per maand (dat is goedkoper dan losse nummers kopen) en kun je voordat het in de winkel ligt al beginnen met lezen in dit prachtige paardenblad! Bovendien krijg je als abonnee toegang tot exclusieve delen van de Penny website.

Penny is een tweewekelijks blad en verschijnt dus 26 keer per jaar. Het tijdschrift wordt uitgegeven door Holco Publications BV. Het abonnement met actietarief kan alleen worden afgesloten indien je de afgelopen zes maanden geen abonnee van Penny bent geweest en betreft een 2-jarig abonnement tot wederopzegging. Na de eerste abonnementsperiode gaat het over in een abonnement voor onbepaalde tijd tegen het normale tarief en is het abonnement iedere maand opzegbaar.

Deel deze Penny aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Penny »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Penny acties met korting

Aanbieding 1 - 2 jaar Penny € 8,95 / maand  stopt automatisch: nee

Van
251,28
Voor214,80
Korting15 %
15%
korting

52 keer Penny voor 214,80.

Vraag aan

Meer abonnementen in meidenbladen

Het tijdschrift MEIDEN Magazine
MEIDEN Magazine
1 jaar MEIDEN Magazine 7,- / maand

MEIDEN Magazine is hét glossy blad voor meiden van 9 t/m 14 jaar met alles over vriendinnen, liefde, je favoriete films, series & muziek, mode & beauty en nog veel meer. Bij ieder nummer een toffe poster én een te gek cadeautje! Neem nu een 1- of 2-jarig abonnement met korting inclusief jaarlijks 4 specials: het MEIDEN Zomerboek, het MEIDEN Winterboek en 2x het MEIDEN Lekker Zelf Doen boek.
 146 recensiesUw besparing: 21,00

20%
korting
Slechts6,46 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Tina
Tina
Proefabonnement: 4x Tina 12,-

Tina is het grootste weekblad voor meisjes met alles over muziek en sterren, mode en make-up, jongens en liefde. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 4 nummers of kies voor een halfjaarabonnement, 1-jarig of 3-jarig abonnement met introductiekorting tot 56% voor nieuwe abonnees. Bekijk de aanbiedingen en bestel meteen!
 27 recensiesUw besparing: 3,80

24%
korting
Van € 15,80 voor € 12,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Katrien
Katrien Duck
6 maanden Katrien 4,50 per maand

Lees iedere maand de avonturen van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje in Katrien's eigen maandblad Katrien Duck! Het voorabonnement van zes maanden is altijd opzegbaar - ook gedurende de eerste termijn. Of kies voor een abonnement van 1 of 3 jaar inclusief toegang tot de digitale edities met korting oplopend tot 30%.
 zeven recensiesUw besparing: 3,00

10%
korting
Van € 30,00 voor € 27,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Penny abonnement aanbieding, rubriek tijdschriften voor meiden. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Tina
proef abonnement
Tina
MEIDEN Magazine
abonnement
MEIDEN Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws