Olive magazine aanbieding

Proefabonnement op Olive magazine

Olive magazine
Olive  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse Olive magazine is een stijlvol maandelijks verschijnend blad over voeding dat vol staat met geweldige recepten, restaurants die de moeite van het bezoeken waard zijn en authentieke, door food ingegeven reizen. Met een abonnement op dit tijdschrift weet je zeker dat je helemaal up to date blijft wat betreft de laatste food trends en met de tips en tricks van de aan Olive magazine verbonden deskundigen geef je je eigen skills in de keuken tegelijkertijd een mooi zetje! Het blad staat iedere maand vol met fantastische, vindingrijke recepten voor zowel speciale gelegenheden als de dagelijkse kost, de meest bijzondere eetervaringen en de beste tips op eetgebied voor je vakanties en weekendjes weg.

Met een abonnement op Olive magazine zit je nooit verlegen om nieuwe ideeën op het gebied van lekker eten. Er komen in ieder nummer tal van inspirerende recepten voor seizoensgerechten voorbij van het aan het blad verbonden team van kookkunstenaars en chefs van het moment; van snelle maaltijden voor wanneer je thuis komt na je werk en eigenlijk alleen maar denkt aan zo snel mogelijk op de bank ploffen tot uitgebreide(re), gezellige ideeën voor in het weekend, als er meer tijd beschikbaar is. Met de aanbevelingen voor restaurants ondek je nieuwe plekjes om lekker te eten in heel het Verenigd Koninkrijk. Ook buiten de grenzen van Groot Brittannië wordt gekeken naar recepten vanuit de hele wereld om thuis uit te proberen en speciale trips voor echte foodies.

Vaste onderdelen van Olive magazine zijn onder meer:

  • Here & Now: over mensen, plekken, trends en producten waar je meer van wilt weten.
  • Cook: maak een planning voor het perfecte weekendje vol met eten en drinken met tot de verbeelding sprekende seizoensgerechten en hou tegelijkertijd het doordeweekse menu ook spannend met 'Cook Everyday' en 'Healthy Choices'.
  • Eat: met recepten van de beste chefs en reviews en aanbevelingen van restaurants, inclusief 'pro versus punter', een rubriek waarin een lezer van het blad uitgenodigd wordt om undercover een restaurant te bezoeken om zodoende uit te zoeken of hij of zij als reguliere klant dezelfde behandeling krijgt als een professionele reviewer.
  • Explore: betaalbare reistips voor foodies en recepten van de internationale cuisine
  • The Lowdown: tips en technieken van experts om je kookvaardigheden en algemene kennis van voeding op te krikken

Let op: dit is een Engelstalig blad met de focus op het Verenigd Koninkrijk.
Indien je gebruik wilt maken van de actie vermeld op deze pagina worden de administratie en levering verzorgd door Engelsebladen / Global Magazines te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na een jaar, tenzij je binnen de eerste abonnementstermijn maximaal 1 jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan Engelsebladen.nl. Geef je het blad cadeau aan iemand anders (het factuuradres dient te verschillen van het leveringsadres) dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om het abonnement te verlengen. Olive Magazine verschijnt dertien maal per jaar; het blad is een uitgave van Immediate Media Co. te Londen.

Deel deze Olive magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Olive magazine »
Titel: Olive magazine
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 17,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs als Jamie Oliver en Nigella Lawson.
 elf recensiesUw besparing: 3,47

17%
korting
Van € 20,97 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,97

28%
korting
Van € 20,97 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 15,-

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaarabonnement met korting.
 tien recensiesUw besparing: 4,50

23%
korting
Van € 19,50 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Olive magazine proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws