Orion magazine aanbieding

Proefabonnement op Orion magazine

Orion  USA
Orion magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift Orion magazine is een tweemaandelijkse uitgave zonder advertenties over natuur, cultuur, milieu en maatschappelijke kwesties. Het blad wordt al sinds 1982 uitgegeven en brengt schrijvers, fotografen, artiesten en hun ideeën over de wereld waarin we leven samen. Gedurende het bestaan van Orion hebben vooraanstaande wetenschappers, schrijvers en maatschappijcritici op het gebied van natuur en milieu, zoals Wendell Berry, Terry Tempest Williams, Barbara Kingsolver, Barry Lopez, James Howard Kunstler en Michael Pollan artikelen in Orion magazine gepubliceerd.

De eerste editie van Orion Nature Quarterly, zoals het blad in eerste instantie heette, verscheen in juni 1982, en in het voorwoord daarvan schreef George Russell, de eerste hoofdredacteur, vrijmoedig en onomwonden de waarden waar het tijdschrift voor zou gaan staan: "Het is de fundamentele overtuiging van Orion dat mensen moreel verantwoordelijk zijn voor de wereld waarin we leven en dat het individu zich van deze verantwoordelijkheid bewust wordt zodra hij of zij een persoonlijke band met de natuur ontwikkelt."

In de vele jaren daarna is Orion een centraal punt geworden in een buitengewoon rijke periode van schrijven over de natuur. Het blad is daarbij altijd bij haar kernwaarden gebleven en heeft in de loop der jaren haar gezichtsveld verbreed door niet alleen over kwesties op het gebied van natuur en milieu, maar ook over sociale en culturele problemen te schrijven. Tevens werd het verschijningsfrequentie verhoogd van vier naar zes keer per jaar.

Vandaag de dag is Orion magazine met een veelkoppige redactie en een oplage van rond de 25000 exemplaren nog steeds een belangrijke publicatie als het aankomt op het met zorg en respect omgaan met onze planeet. In het tijdschrift staan geen advertenties, wat betekent dat ze het moet hebben van de opbrengsten van abonnementen en donaties van stichtingen en particulieren. Orion magazine nodigt lezers uit deel te nemen aan een samenleving die goed zorgt voor onze planeet. Door middel van artikelen en kunst die de verbondenheid tussen natuur en cultuur onderzoeken en uitdiepen probeert het blad haar lezers te inspireren tot nieuwe manieren van denken over hoe de mensheid op een rechtvaardige, duurzame en vreugdevolle manier op aarde zou kunnen leven.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen (service@engelsebladen.nl), telefonisch of per brief. Geef je het magazine cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar vanzelf en krijg je een aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement geregeld door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Orion magazine verschijnt zes maal per jaar; het blad is een uitgave van The Orion Society te Great Barrington, Massachusetts in de Verenigde Staten.

Deel deze Orion magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Orion magazine »
Titel: Orion magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Newsweek magazine
Newsweek International
51x Newsweek International edition digitaal 37,99

Neem een digitaal abonnement op de internationale editie van Newsweek en lees iedere week over gebeurtenissen die het échte wereldnieuws bepalen. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven of een los digitaal nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 242,00

86%
korting
Slechts0,74 per tijdschrift
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift The Nation
The Nation magazine
34x (1 jaar) The Nation magazine £ 311,02

The Nation magazine is een Amerikaans progressief en onafhankelijk opinietijdschrift met veel aandacht voor misstanden als vooroordelen, discriminatie en misbruik van macht.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 9,15 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Orion magazine proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
PlantBased magazine
digitaal abonnement
PlantBased magazine
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws