Orion magazine aanbieding

Proefabonnement op Orion magazine

Orion magazine
Orion  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift Orion magazine is een tweemaandelijkse uitgave zonder advertenties over natuur, cultuur, milieu en maatschappelijke kwesties. Het blad wordt al sinds 1982 uitgegeven en brengt schrijvers, fotografen, artiesten en hun ideeën over de wereld waarin we leven samen. Gedurende het bestaan van Orion hebben vooraanstaande wetenschappers, schrijvers en maatschappijcritici op het gebied van natuur en milieu, zoals Wendell Berry, Terry Tempest Williams, Barbara Kingsolver, Barry Lopez, James Howard Kunstler en Michael Pollan artikelen in Orion magazine gepubliceerd.

De eerste editie van Orion Nature Quarterly, zoals het blad in eerste instantie heette, verscheen in juni 1982, en in het voorwoord daarvan schreef George Russell, de eerste hoofdredacteur, vrijmoedig en onomwonden de waarden waar het tijdschrift voor zou gaan staan: "Het is de fundamentele overtuiging van Orion dat mensen moreel verantwoordelijk zijn voor de wereld waarin we leven en dat het individu zich van deze verantwoordelijkheid bewust wordt zodra hij of zij een persoonlijke band met de natuur ontwikkelt."

In de vele jaren daarna is Orion een centraal punt geworden in een buitengewoon rijke periode van schrijven over de natuur. Het blad is daarbij altijd bij haar kernwaarden gebleven en heeft in de loop der jaren haar gezichtsveld verbreed door niet alleen over kwesties op het gebied van natuur en milieu, maar ook over sociale en culturele problemen te schrijven. Tevens werd het verschijningsfrequentie verhoogd van vier naar zes keer per jaar.

Vandaag de dag is Orion magazine met een veelkoppige redactie en een oplage van rond de 25000 exemplaren nog steeds een belangrijke publicatie als het aankomt op het met zorg en respect omgaan met onze planeet. In het tijdschrift staan geen advertenties, wat betekent dat ze het moet hebben van de opbrengsten van abonnementen en donaties van stichtingen en particulieren. Orion magazine nodigt lezers uit deel te nemen aan een samenleving die goed zorgt voor onze planeet. Door middel van artikelen en kunst die de verbondenheid tussen natuur en cultuur onderzoeken en uitdiepen probeert het blad haar lezers te inspireren tot nieuwe manieren van denken over hoe de mensheid op een rechtvaardige, duurzame en vreugdevolle manier op aarde zou kunnen leven.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan door een e-mail te sturen (service@engelsebladen.nl), telefonisch of per brief. Geef je het magazine cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar vanzelf en krijg je een aanbieding om alsnog te verlengen. Indien je gebruik wenst te maken van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van je abonnement geregeld door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Orion magazine verschijnt zes maal per jaar; het blad is een uitgave van The Orion Society te Great Barrington, Massachusetts in de Verenigde Staten.

Deel deze Orion magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Orion magazine »
Titel: Orion magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant De Morgen
De Morgen
De Morgen met 25% korting

Lees de Morgen nu 2 jaar met 25% korting op een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 125,76

25%
korting
Slechts0,60 per tijdschrift
 
Het opinietijdschrift 360
360 Magazine
3 maanden (6x) 360 Magazine voor 18,-

In 360 magazine leest u iedere twee weken het beste uit de internationale pers, speciaal voor u geselecteerd en vertaald in het Nederlands.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 17,70

50%
korting
Van € 35,70 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Orion magazine proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws