Paleo Magazine proefabonnement aanbieding

Proefabonnement op Paleo Magazine

 Nú tot 28% korting 
Proefabonnement: 4x Paleo Magazine 19,95
Paleo Magazine

Paleo Magazine is het blad over de paleo manier van eten. Ieder nummer staat vol met de heerlijkste paleo-proof recepten en snacks. Neem nu een proefabonnement van 4 nummers of een 2-jarig abonnement met korting of geef het tijdschrift 4 of 8x cadeau!

Bekijk nu »
Dit proefabonnement stopt automatisch.

Alle Paleo Magazine abonnement aanbiedingen

  1. 4x Paleo Magazine 19,95
    proefabonnement28% - stopt automatisch
        Beste deal - 28% korting
  2. 4x Paleo Magazine 19,95
    cadeau abonnement 28% - stopt automatisch

Paleo Magazine lees je nu al vanaf € 19.95 - profiteer van tot maximaal 28% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
4 nummers 19,95 28% Bestel aflopend
4 nummers cadeau 19,95 28% Bestel aflopend, kado

Paleo Magazine is het tijdschrift over de levensstijl die wat betreft eetgewoonten terug gaat naar de oertijd, om precies te zijn het paleolithicum of de oude steentijd: de periode van 12,5 miljoen tot ongeveer 10000 jaar geleden. Een tijd waarin onze voorouders alleen maar puur en onbewerkt voedsel aten dat de natuur hen aanbood omdat er toen simpelweg nog geen bewerkte producten bestonden. Deze manier van eten en leven werd al in de jaren '70 van de vorige eeuw omschreven door de dokter Walter L. Voegtlin in zijn boek "The Stone Age Diet". Sinds het einde van de jaren '90 pleiten diverse diëtisten en artsen voor een terugkeer naar de paleolithische manier van eten en vandaag de dag wint het paleodieet nog steeds aan belangstelling bij velen.

Paleo Magazine springt op deze manier van eten in en helpt je met het aanpassen van je eetgewoonten en voedingspatroon aan deze oeroude, gezonde en actieve levensstijl. Dit onder leiding van gecertificeerd Eating Psychology Coach en orthomoleculair deskundige Marinka Bil, die zelf met behulp van paleo de strijd tegen ME/CVS won. In Paleo Magazine laat ze zien hoe een voudig het is om over te stappen naar het 'jager-verzamelaardieet' en hoe lekker het is om 'paleo proof' te eten met als ingrediënten voornamelijk groenten, fruit, vlees, eieren, vis en af en toe wat noten en zaden. Suiker, granen, peulvruchten, zuivel en alle bewerkte producten (de 'pakjes en zakjes') laat je hierbij dus links liggen.

Iedere editie van Paleo Magazine staat ten eerste vol met de heerlijkste recepten. Brood van courgette of bananen met walnoten, lekkere stamppotten en soepen, handige lunches voor onderweg, burgers met zalm en guacamole, frisse fruitshakes, paleo-proof taarten, eigengemaakte BBQ-sauzen en overheerlijke ontbijtjes: je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel een paleo recept voor. Op deze manier wordt het je wel heel makkelijk gemaakt om over te stappen en voortaan bewust, gezond en vol energie door het leven te gaan!

Neem nu een abonnement op Paleo Magazine en profiteer van korting voor nieuwe abonnees, of geef het tijdschrift cadeau aan iemand die met paleo bezig is of er over denkt om dat te gaan doen.

Het proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch. Het 2-jarig abonnement (8 nummers)voor jezelf loopt tot wederopzegging: na de eerste termijn wordt het automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke per verschijningstermijn (drie maanden) van het blad opzegbaar is. Geef je het blad cadeau dan stoppen de abonnementen in alle gevallen automatisch. Paleo Magazine is een uitgave van Vipmedia Publishing & Services te Breda; het tijdschrift verschijnt vier keer per jaar.

Tekst laatst gewijzigd op 23 september 2021 om 14:49:25

Deel deze Paleo Magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Paleo Magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Paleo Magazine acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 4x Paleo Magazine € 19,95  stopt automatisch: ja

Van
27,80
Voor19,95
Korting28 %
28%
korting

Vier keer Paleo Magazine voor 19,95. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 4x Paleo Magazine cadeau  stopt automatisch: ja

Van
27,80
Voor19,95
Korting28 %
28%
korting

Geef Paleo Magazine nu een jaar lang cadeau. Het cadeau-abonnement stopt vanzelf.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 3, 7 of 15x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 30% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,70

7%
korting
Van € 24,20 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzondere maar goed maakbare recepten voor zowel door de week als in het weekend, de nieuwste culinaire snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes. Verras voortaan je vrienden, je familie én jezelf met bijzondere gerechten: neem nu een kwartaal-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting of geef het tijdschrift 3 of 9x cadeau - in dat laatste geval stoppen de abonnementen automatisch!
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met lekkere en gezonde recepten voor iedere dag, praktisch en overzichtelijk onderverdeeld. Van snelle eenpansgerechten tot overheerlijke ovenschotels en van verrassende varianten op de traditionele Hollandse pot van aardappelen, groente en vlees of stamppot tot de lekkerste taarten en toetjes - je vind het allemaal in Koken & Genieten. Lees dit blad nu 12x met korting of bestel een automatisch aflopend cadeau-abonnement voor een thuiskok die graag iets nieuws probeert.
 Schrijf recensie Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 19,50

Seasons magazine is hét blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 12x cadeau of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 37%.
 elf recensiesUw besparing: 1,47

7%
korting
Van € 20,97 voor € 19,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Paleo Magazine proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
V'gan lifestyle magazine
BBC Good Food Magazine
digitaal abonnement
BBC Good Food Magazine
STRRN magazine
abonnement
STRRN magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws