Pensioen & Praktijk aanbieding

Proefabonnement op Pensioen & Praktijk

Pensioen&Praktijk
Pensioen & Praktijk

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Pensioen & Praktijk is dé vaktitel voor de pensioenadviseur. Het blad heeft als doel duidelijkheid te scheppen bij de interpretatie van de, onder invloed van de nieuwe Pensioenwet (PW) die begin 2007 ingevoerd werd, sterk wijzigende pensioenregelingen. De nieuwe pensioenwetgeving behelst een modernisering en herziening op technisch vlak van de reeds uit 1954 stammende Pensioen- en Spaarfondsenwet met als doel de verdeling van de verantwoordelijkheid tussen pensioenfonds of verzekeraar, werkgever en werknemer en hiermee het hele pensioenstelsel overzichtelijker te maken. Ook op het gebied van toezicht is er het een en ander veranderd: zowel de De Nederlandsche Bank (DNB) als de Autoriteit Financiële Markten (AFM) zijn toezichthouder. Genoemde wijzigingen zorgen in de praktijk uiteraard ook voor een hoop veranderingen.

Pensioen & Praktijk heeft daarom, zoals de titel al doet vermoeden, een zeer praktijkgerichte insteek en onderscheidt zich van andere pensioen vakbladen door de nadruk te leggen op het samenbrengen van fiscale, juridische, verzekeringstechnische, actuariële, economische en sociale aspecten. Gezaghebbende auteurs uit de pensioenwereld beschrijven en becommentariëren de materie doortastend. Onderwerpen die in het blad behandeld worden zijn onder meer:

  • Pensioenen en pensioenrecht - de actuele ontwikkelingen binnen pensioenwet-, regelgeving en -toezicht alsmede de fiscale behandeling van pensioen en het vastleggen van een pensioenovereenkomst.
  • Lijfrenten - koopsompolissen en andere manieren om het inkomen op fiscaal gunstige wijze aan te vullen na het stoppen met werken.
  • Kapitaal-verzekeringen - de fiscale voor- en nadelen van een kapitaalverzekering met een pensioenclausule.
  • Stamrechten - het oprichten van stamrecht BV's en alles wat daar bij komt kijken.
  • VUT - regelingen m.b.t. vervroegde uitttreding en gerelateerde zaken zoals het pre-pensioen en de levensloopregeling.
  • FOR - de fiscale oudedags-reserve, een manier voor zelfstandig ondernemers om een oudedagsvoorziening op te bouwen door het betalen van belasting uit te stellen.

Lezers van het tijdschrift zijn pensioenadviseurs en adviseurs die regelmatig zijdelings met pensioenen in aanraking komen. Nieuwsgierig geworden? Neem dan nu een introductieabonnement op dit vakblad of geef Pensioen&Praktijk kado aan een collega die het nog niet leest.

Genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW. Dit introductie abonnement loopt tot schriftelijke wederopzegging. De aanbieding is alleen geldig in Nederland. Indien het een kado abonnement betreft stopt de bezorging automatisch. In het laatste geval dienen de gegevens van de gever en ontvanger van elkaar te verschillen. Pensioen en Praktijk verschijnt tien maal per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Elsevier Fiscaal, een onderdeel van Reed Business BV.

Deel deze Pensioen & Praktijk aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Pensioen & Praktijk »
Titel: Pensioen & Praktijk
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in fiscale vakbladen

Het tijdschrift Beleggers Belangen
Beleggers Belangen
3 maanden Beleggers Belangen papier + digitaal 30,95 per maand

Beleggers Belangen is het onafhankelijk weekblad voor de actieve belegger. Lees Beleggers Belangen nu de eerste drie maanden op papier en digitaal met korting of kies voor een 100% digitaal abonnement tegen een zeer scherp actietarief.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 6,90

7%
korting
Slechts7,14 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Pensioen & Praktijk proefabonnement aanbieding, rubriek fiscale en financiële vaktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws