Retro Gamer aanbieding

Proefabonnement op Retro Gamer

Retro Gamer
Retro Gamer  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Word jij helemaal warm van binnen als je de namen Pac-Man, Tetris, Arkanoid of Street Fighter hoort? En heb je op zolder nog één of meer oude spelcomputer staan die nodig afgestoft moeten worden? Lees dan even verder, want dan hebben we het perfecte blad voor je. Het Engelse tijdschrift Retro Gamer is de bekroonde essentiëe gids voor iedereen die klassieke computerspelletjes een warm hart toedraagt. Het is het enige blad in Groot Brittanië dat alleen maar gewijd is aan alle aspecten van retro gaming, met exclusieve interviews met oorspronkelijke ontwikkelaars en programmeurs, fascinerende nieuwe feiten over je favoriete oude (arcade) games, kijkjes achter de schermen bij de grootste computerspellen allertijden en alles over verschillende platformen en systemen waaronder de Gameboy (incl Color en Advance), C64, Atari, NES, SNES, verschillende Sega consoles, Playstation, Xbox en Neo-Geo.

Met een abonnement op dit geweldige magazine lees je immense artikelen die volgestopt zitten met uitgebreide informatie over de spellen die ervoor gezorgd hebben dat het spelen van retro games nu je hobby is. Je zult ook ervaren hoe leuk het is om te lezen wat 's werelds beste game-ontwikkelaars en -studio's hebben te zeggen over de onsterfelijke spellen die ze gemaakt hebben en wat voor goede herinnerigen ze daaraan, net zoals jezelf waarschijnlijk, hebben overgehouden.

Het redactionele team van Retro Gamer is net zo ondergedompeld in, zo niet verslaafd aan de wereld van retro gaming als je zelf bent. De enthousiaste redacteurs brengen je regelmatige overzichten van de beste spellen die zijn gemaakt voor welke console dan ook in de afgelopen decennia samen met reportages over de 'moderne' wereld van de retro gaming. Van titels die bedacht en/of gemaakt zijn door de gemeenschap zelf tot de de onafhankelijke spellen die je moet spelen tot de tools die je nodig hebt om zelf je eigen spellen te ontwikkelen: je vind het allemaal in iedere maandelijkse editie van Retro Gamer!

Wat was volgens computerspelontwikkelaar Tomohiro Nishikado, de bedenker van Space Invaders uit 1978, de culturele impact van deze enorme hit van Taito in de arcadehal? Wat is de beste manier om al die arcade spellen van weleer thuis te kunnen spelen vandaag de dag? Wat moet je weten over Seibu Kaihatsu's sensationele shoot 'em up Raiden uit 1990? Wat is er gedurende het 40-jarig bestaan van spel- en console-ontwikkelaar (waaronder de roemruchte exclusieve Neo-Geo spelcomputers uit het begin van de jaren '90) SNK allemaal gebeurd binnen het bedrijf? Welke ontwikkelaars zitten er achter het wereldberoemde Tetris en hoe veroverde dit verslavende puzzelspelletje destijds de wereld? Hoe evolueerden de MUD's (multi user dungeons) gedurende de jaren en waarom zoud er zonder het bestaan hiervan nooit zoiets als World of Warcraft zijn ontwikkeld? Over dit soort zaken en meer lees je iedere vier weken in Retro Gamer!

Om het nog even kort op te sommen: in ieder nummer van Retro Gamer vind je:

  • Dingen die je nog niet wist over de spellen van weleer door middel van uitgebreide, diepgaande artikelen.
  • De grootste verzamelingen van games ter wereld en de verhalen achter de zeldzaamste en meest aparte spellen die er gemaakt zijn.
  • Reportages van experts over klassieke machines en consoles en de bijbehorende spellencollectie.
  • Verhalen van de grootste namen in de game-industrie: lees wat zij te melden hebben over de klassieke games en de goede herinneringen die daar voor velen aan gekoppel zitten.

Kortom: een abonnement op Retro Gamer is een must voor iedereen die serieus geïnteresseerd is in de wereld van retro gaming.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het magazine cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvend aanbod om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Retro Gamer verschijnt dertien keer per jaar en wordt uitgegeven door Future Publishing Limited te Bath in het Verenigd Koninkrijk.

Deel deze Retro Gamer aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Retro Gamer »
Titel: Retro Gamer
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in computer, gadgets & tech

Het computerblad C!T
Computer! Totaal
Proefabonnement: 3x Computer Totaal 15,-

Neem Computer! Totaal nu drie maanden op proef voor slechts 5 euro per nummer. Het abonnement stopt hierna automatisch!
 twee recensiesUw besparing: 3,60

19%
korting
Van € 18,60 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift ComputerIdee
Computer Idee
Proefabonnement: 3x Computer Idee 9,90

Lees Computer Idee, het blad dat niet moeilijk doet over computers. Helder, duidelijk, leerzaam en goedkoop. Neem een proefabonnement op ComputerIdee en profiteer van een aantrekkelijke korting.
 twee recensiesUw besparing: 0,30

3%
korting
Van € 10,20 voor € 9,90
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het computer tijdschrift C't magazine voor computer techniek
C't
3x c't magazine 20,-

C't magazine voor computer techniek is het tijdschrifft voor de it-professional en gevorderde computergebruiker. Probeer c't nu 3 maanden uit met korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Retro Gamer proefabonnement aanbieding, rubriek technologie- en computerbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Power Unlimited
proef abonnement
Power Unlimited
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws