Rolling Stone aanbieding

Proefabonnement op Rolling Stone

Rolling Stone
Rolling Stone  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het tijdschrift Rolling Stone is een Amerikaans magazine dat schrijft over (pop)muziek, film, televisie en politiek. Het blad verschijnt eens in de twee weken en kent naast een USA versie ook een aantal op specifieke landen gerichte edities, waaronder een Russische, Spaanse, Duitse, Turkse en Chinese variant. Het eerste nummer verscheen reeds op 9 november 1967; bijna 40 jaar later, op 18 mei 2006, was Rolling Stone alweer toe aan de 1000e editie. Het tijdschrift is gedurende deze periode, mede dankzij haar gevarieerde inhoud met betrekking tot muziek in combinatie met ruime aandacht voor politiek, steeds het meest toonaangevende tijdschrift over populaire cultuur gebleken en is dat vandaag de dag nog steeds. In 2007 sleepte Rolling Stone de National Magazine Award in de wacht in de categorie 'General Excellence' (Amerikaanse tijdschriften met een oplage van 1 tot 2 miljoen exemplaren).

Vaste onderdelen en rubrieken in Rolling Stone zijn onder andere:

 • Cover Story - een uitgebreid, diepgaand artikel over een band, zanger, zangeres, filmster of policitus die 'in the picture' is.
 • National Affairs - het laatste nieuws over politiek en andere belangrijke Amerikaanse kwesties.
 • Rock & Roll - het laatste nieuws over zowel gevestigde sterren als artiesten die hoogstwaarschijnlijk op korte termijn gaan doorbreken.
 • Random Notes - een rubriek met foto's en korte, tabloid-achtige stukjes. Een of meerdere lange interviews met film-, tv en popsterren.
 • Recensies van nieuwe en opnieuw uitgebrachte muziekalbums en films. Veel bronnen beschouwen de album reviews van Rolling Stone als de meest invloedrijke ter wereld.

Rolling Stone publiceert hiernaast ook regelmatig lijsten, zoals bijvoorbeeld:

 • De 500 beste pop songs aller tijden
 • De 500 beste albums aller tijden
 • De 100 beste gitaarnummers aller tijden
 • De 100 beste gitaristen aller tijden
 • De 100 beste nummers van het afgelopen jaar

Als uitbreiding op het blad heeft Rolling Stone al sedert geruime tijd een uitgebreide website met aanvullende artikelen, reviews, blogs, mp3's en andere onderdelen zoals biografieen en discografieen van artiesten met foto's en soms geluidsfragmenten van hun werk. Daarnaast zijn er ook archieven van eerder in het blad gepubliceerde artikelen over politiek en cultuur.

Wil je op de hoogte blijven van internationale muziek- en film scene? Neem dan nu een voordelig abonnement op Rolling Stone. In de tijdschriftenwinkel kosten losse exemplaren al snel tegen de 10 euro, met een jaarabonnement van 26 nummers voor € 104,95 bespaar je dus heel wat geld en krijg je het blad iedere twee weken automatisch in de bus. Tip: je kunt het abonnement ook cadeau geven aan een internationaal georiënteerde muziekliefhebber. Vink daartoe op het aanvraagformulier de cadeau optie aan en vul de gegevens van de ontvanger ook in.

Deze aanbieding is alleen geldig in Nederland en betreft de Amerikaanse editie van Rolling Stone. Het abonnement voor jezelf geldt tot schriftelijke wederopzegging. Geef je het abonnement cadeau aan een ander dan stopt de bezorging automatisch na het eind van de abonnementsperiode. Rolling Stone verschijnt 26 keer per jaar; het magazine wordt uitgegeven door Jann Wenner Media. De distributie in Nederland wordt verzorgd door Engelsebladen.

Deel deze Rolling Stone aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Rolling Stone »
Titel: Rolling Stone
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Externe bronnen:
Beste 500 pop songs allertijden, RollingStone.com

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Rolling Stone proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws