Stereophile aanbieding

Proefabonnement op Stereophile

Stereophile
Stereophile  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Wil je graag weten hoe goed een muzieksysteem is? Wat dacht je ervan om er daadwerkelijk zelf naar te luisteren? Iedere maand biedt Stereophile magazine haar kritische lezers - voor een groot deel bestaande uit audiofielen die een flink budget hebben voor de aanschaf van de beste hifi-apparatuur - gezaghebbende review-artikelen, weloverwogen aanbevelingen, nuttig en behulpzaam advies en niet te vergeten spraakmakende opinies. Dit allemaal vanuit het revolutionaire idee dat audiocomponenten moeten worden beoordeeld op hoe goed ze daarop afgespeelde muziek reproduceren. De redactie van het tijdschrift verliest nooit het feit uit het oog dat haar hoofdverantwoordelijkheid ligt bij haar lezers en hoe deze hun zuur verdiende geld uitgeven aan hifi apparatuur. Of je nu je muziek het liefste luistert via LP, CD, DVD of SACD: Stereophile zorgt ervoor dat je er voor jouw situatie en gehoor het beste uit krijgt.

Stereophile magazine bestaat reeds sinds 1962 en is al die jaren helemaal gewijd geweest aan high end audio-apparatuur. Het blad staat vol met het nieuwste van het nieuwste uit de wereld van het geluid, interviews met audio technici en musici en artikelen over voorversterkers, versterkers, high-end luidsprekers, CD- en SACD spelers, platenspelers en elementen daarvoor, streaming devices, DAC's en andere digitale processoren. De aan het tijdschrift verbonden experts voeren gedetailleerde technische evaluaties uit waarbij state-of-the-art apparatuur wordt gebruikt, en fabrikanten van de geteste producten reageren op de reviews in dezelfde editie.

Eens per jaar wordt aan iedere redacteur van Stereophile gevraagd welke twee sublieme albums volgens hun het voorgaande jaar definieerden - deze uitgebreide liefhebber-reviews verschijnen in de jaarlijkse 'Records to Die For' rubriek. In de 'Recommended Components' rubriek, die twee keer per jaar wordt gepubliceerd, krijgt recent gerecenseerde audio-apparatuur een definieve kwalificatie A, B, C of D, waarbij A het meest aanbevolen betekent.

Let op: dit betreft een Engelstalig magazine
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende het eerste jaar opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Stereophile verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door AVTech Media te New York.

Deel deze Stereophile aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Stereophile »
Titel: Stereophile
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Stereophile proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws