The Sunday Times aanbieding

Proefabonnement op The Sunday Times

Sunday Times  UK
The Sunday Times

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


The Sunday Times is met een oplage van tegen de 800.000 met afstand de grootste Britse 'kwaliteitskrant'. De zondagskrant laat haar directe concurrenten, The Sunday Telegraph en The Observer, en zelfs haar zusteruitgave, het van maandag tot en met zaterdag verschijnende The Times, met deze cijfers ver achter zich. De eerste editie stamt al uit 1821. In eerste instantie verscheen de krant onder de namen 'The New Observer' en 'The Independent Observer', maar al snel werd dit veranderd in The Sunday Times, hoewel er op dat moment geen banden waren met het dagblad The Times. Dat veranderde pas bijna 140 jaar later, in 1966, toen beide kranten onder één dak kwamen. In 1981 nam de huidige eigenaar, News UK van Rupert Murdoch, de beide titels over.

Waar de meeste dagbladen en zondagskranten in het Verenigd Koninkrijk, net zoals in Nederland overigens, in de periode tussen 2000 en 2014 massaal overstapten naar het tabloid formaat, is The Sunday Times altijd trouw gebleven aan het 'ouderwetse', dubbel zo grote broadsheet formaat. Het blad heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om onderzoeksjournalistiek en uigebreide verslaggeving van buitenlands nieuws. Voor het diepgravende journalistieke speurwerk werd in 1963 het speciale 'Insight' team in het leven geroepen. Dit team wordt gevormd door een groep onderzoeksjournalisten en heeft sinds de oprichting een aantal grote zaken aan het licht weten te brengen. De dubieuze praktijken van de wereldvoetbalbond FIFA rond de toewijzing van het WK 2018 aan Rusland, die uiteindelijk leidden tot een grootschalig onderzoek naar corruptie binnen deze organisatie, was één van de schandalen waarover The Sunday Times als eerste berichtte.

The Sunday Times was ook de eerste krant die meerdere katernen bevatte en is tot op de dag van vandaag aanzienlijk omvangrijker qua inhoud dan de directe concurrentie: een gemiddelde editie is qua leesvoer vergelijkbaar met een tabloid van tegen de 500 pagina's! Naast het deel met het hoofdnieuws zijn er de onderdelen News Review, Business, Sport, Money en Appointments:

  • News Review is één van de belangrijkste onderdelen van de krant; het vormt het hart van de Sunday Times. Alle nieuwsberichten van de afgelopen week die van belang waren en vragen opriepen worden hier verzameld en van commentaar en duiding voorzien. Tevens is er aandacht voor de gebeurtenissen in de komende tijd.
  • Business: in de zakelijke rubriek van The Sunday Times wordt de afgelopen week op financieel en economisch vlak grondig onder de loep genomen, worden belangrijke personen uit de zakenwereld geïnterviewd en trends belicht die de agenda voor de komende periode zullen vaststellen.
  • Sport: gezaghebbende columnisten en journalisten schrijven in dit katern over alle grote sporten, waaronder de wielersport, tennis en zeilen.
  • Appointments is de uitgebreide vacature-sectie van de krant voor het vinden van aanstellingen als topmanager bij grote bedrijven.

Naast dit al zeer uitgebreide aanbod van nieuws, commentaar en opinie kent The Sunday Times ook nog het Sunday Times Magazine, een extra blad met nog meer diepgaande journalistiek en een uitgebreide variatie aan onderwerpen en thema's. De krant heeft tot slot een aantal aansprekende schrijvers, columnisten en commentatoren aan zich weten te verbinden, waaronder enfant terrible en ex-Topgear presentator Jeremy Clarkson en Bryan Appleyard.

Indien u van een weekendkrant echte diepgang en grondig uitgevoerde journalistiek verwacht, dan is The Sunday Times hét internationaal georiënteerde nieuwsblad dat u wilt lezen. Neem nu een abonnement en ontvang in het vervolg iedere week deze Britse krant bij u thuis in de bus!

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt na een jaar automatisch verlengd, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan krijgt u na afloop een vrijblijvende aanbieding en kunt u zelf bepalen of u het blad nog een jaar extra cadeau wilt geven. Kiest u voor de aanbieding op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van uw abonnement verzorgd door Global Magazines BV te Wageningen. The Sunday Times is een uitgave van Times Newspapers Ltd, de krant verschijnt wekelijks.

Deel deze The Sunday Times aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Sunday Times »
Titel: The Sunday Times
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Newsweek magazine
Newsweek International
51x Newsweek International edition digitaal 37,99

Neem een digitaal abonnement op de internationale editie van Newsweek en lees iedere week over gebeurtenissen die het échte wereldnieuws bepalen. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven of een los digitaal nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 242,00

86%
korting
Slechts0,74 per tijdschrift
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
The Sunday Times proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws