The Atlantic aanbieding

Proefabonnement op The Atlantic

The Atlantic
The Atlantic  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse tijdschrift The Atlantic werd reeds in 1857 (toentertijd onder de naam The Atlantic Monthly) in Boston opgericht als een magazine met commentaren betreffende literatuur en cultuur. Het blad is nu al meer dan 160 jaar een stem voor de geletterde lezer die geïnteresseerd is in de wereld rondom en heeft gedurende haar bestaan meer National Magazine Awards gewonnen dan ieder ander Amerikaans maandblad. The Atlantic kent een oplage van bijna een half miljoen en neemt haar lezers tien keer per jaar mee naar het epicentrum van hedendaagse vraagstukken. Daarnaast is er ook plaats voor het beste op het gebied van fictie, reizen, voeding en humor. Het magazine is een bedachtzaam nieuws- en literair magazine dat focust op politiek, buitenlandse zaken, de economie, kunst en belangrijke mensen.

De kernwaarden van de redactie van The Atlantic zijn:

  • Zoeken naar de waarheid in plaats van naar een mooi verhaal - op een eerlijk wijze verslag doen en zaken analyseren zijn belangrijker dan ergens een aantrekkelijk relaas van maken.
  • Altijd doorgaan met onderzoek doen - zekerheid kan geruststellend werken, maar het kan ook dieper inzicht in de weg staan. Het eind van ieder verhaal of iedere discussie zou daarom het begin moeten zijn van een conversatie daarover, enzovoorts.
  • Niet alleen kijken wat er gebeurt, maar ook beseffen wat dat voor gevolgen heeft - verslaggeving van nieuws is één ding, maar door middel van discussie, opinie en debat is het ook belangrijk om de gevolgen daarvan voor nu en voor de langere termijn te bekijken.
  • Het omarmen van een breed en divers perspectief - belangrijke ideeën, observaties, argumenten en contra-argumenten kunnen overal vandaan komen binnen het politiek spectrum, dus is het zeer belangrijk om deze allemaal mee te nemen.

Neem nu een abonnement op The Atlantic of geef dit maandelijkse nieuws- en opinieblad cadeau aan iemand die in hoge mate interesse heeft in wat er op globaal niveau gebeurt en daarbij betrokken wil zijn.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Geeft u het abonnement cadeau aan een ander dan stopt de bezorging automatisch en krijgt u na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om het met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor het cadeauabonnement is dat het adres van de ontvanger af dient te wijken van het adres van de aanvrager. Indien u gebruik wenst te maken van de actie vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. The Atlantic verschijnt 10 keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door The Atlantic Monthly Group.

Deel deze The Atlantic aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Atlantic »
Titel: The Atlantic
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant De Morgen
De Morgen
De Morgen met 25% korting

Lees de Morgen nu 2 jaar met 25% korting op een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 125,76

25%
korting
Slechts0,60 per tijdschrift
 
Het opinietijdschrift 360
360 Magazine
3 maanden (6x) 360 Magazine voor 18,-

In 360 magazine leest u iedere twee weken het beste uit de internationale pers, speciaal voor u geselecteerd en vertaald in het Nederlands.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 17,70

50%
korting
Van € 35,70 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
The Atlantic proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws