The Tablet aanbieding

Proefabonnement op The Tablet

The Tablet
The Tablet  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse weekblad The Tablet werd al bijna twee eeuwen geleden opgericht in Londen en heeft op internationaal vlak een gevestigde reputatie die uniek in in de Engelstalige wereld. Het nieuwblad streeft ernaar haar trouwe lezers iedere week te informeren over religieuze zaken, politiek, de maatschappij, literatuur en kunst, beschouwd vanuit het katholieke geloof en de daarbij behorende principes. In iedere editie vind je artikelen van schrijvers met een internationaal aanzien die een bijdrage leveren aan de verrijking en de verkenning van het geloof. Er worden praktische en spirituele zaken binnen de parochie besproken in de rubriek 'Parish Practice' en in de column 'Living Spirit' worden gebeden beschouwd. In 'Glimpses of Eden' tenslotte zul je de pracht en schoonheid van de natuur kunnen aanschouwen.

The Tablet verschijnt reeds vanaf 1840; in eerste instantie als wekelijkse krant en hedentendage op tijdschrift-formaat. Het is hiermee het op-één na oudste (na The Spectator, die in 1828 werd opgericht) nog bestaande continu uitgegeven weekblad in Groot Brittannië. The Tablet werd opgericht door Frederick Lucas, een Quaker die zich bekeerde tot het katholieke geloof. De nadruk ligt bij de verslaggeving op het Rooms-katholicisme maar tegelijkertijd wordt er geprobeerd om alles vanuit een oecumenisch oogpunt te benaderen. Het blad is toegewijd aan de lering van het Tweede Vaticaans Oecumenisch Concilie.

Er is een enorme lijst met belangrijke mensen die in de loop der tijden hebben bijgedragen aan The Tablet. Hieronder zijn onder andere schrijver en journalist Evelyn Waugh, de bekende Britse romanschrijver Graham Greene, paus Benedictus XVI in de hoedanigheid van kardinaal Joseph Ratzinger en paus Paulus VI als kardinaal Giovanni Battista Montini. De laatste jaren hebben theologen zoals Fr. Hans Küng, de professoren Eamon Duffy en Nicholas Lash alsmede Dr. Rowan Williams en Jane Williams ook bijdragen geleverd. Ook andere politici, academici en publieke figuren, waaronder Tony Blair, Gordon Brown, John Cornwell, Stephen Hough en David Willcocks hebben voor het blad geschreven of doen dat nog steeds.

Neem nu een abonnement op The Tablet en ontvang dit katholieke nieuwsblad in het vervolg iedere week in de brievenbus!

Let op: dit betreft een Engelstalige uitgave.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Indien je het abonnement cadeau geeft aan iemand anders stopt de bezorging automatisch en krijg je na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of een brief aan de distributeur. Als je gebruik wenst te maken van de aanbieding genoemd op deze pagina dan worden de distributie en administratie van je abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. The Tablet verschijnt 50 keer per jaar (wekelijks met uitzondering van de week waarin kerstmis valt); het blad wordt uitgegeven door The Tablet Publishing Company Ltd. the Londen.

Deel deze The Tablet aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Tablet »
Titel: The Tablet
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant De Morgen
De Morgen
De Morgen met 25% korting

Lees de Morgen nu 2 jaar met 25% korting op een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 125,76

25%
korting
Slechts0,60 per tijdschrift
 
Het opinietijdschrift 360
360 Magazine
3 maanden (6x) 360 Magazine voor 18,-

In 360 magazine leest u iedere twee weken het beste uit de internationale pers, speciaal voor u geselecteerd en vertaald in het Nederlands.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 17,70

50%
korting
Van € 35,70 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
The Tablet proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Roots
proef abonnement
Roots
KRO Magazine
abonnement
KRO Magazine
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws