Nursing aanbieding

Proefabonnement op Nursing

Nursing
Nursing

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Nursing is het meest gelezen vaktijdschrift voor verzorgenden en verpleegkundigen met elke maand nieuws, achtergronden, bijlagen, specials en events op het gebied van de dagelijkse verpleegkundige praktijk. Het magazine zorgt, in combinatie met de website nursing.nl en de gratis wekelijkse e-mail nieuwsbrief Nursing/Nieuws, ervoor dat je op de hoogte blijft van alle belangrijke informatie omtrent verpleegkunde.

Zo lees je in ieder nummer over onder meer nieuwe ontwikkelingen in de branche en verpleegtechnische onderwerpen zoals richtlijnen en protocollen. Tot slot is er veel ruimte voor het uitwisselen van persoonlijke ervaringen met collega's en komen ook zaken als vacatures en arbeidsvoorwaarden aan bod. Dit alles maakt Nursing onmisbaar voor iedere verpleegkundige.

Probeer Nursing nu de eerste 3 nummers extra voordelig uit of geef dit vakblad cadeau aan een familielid of vriend die in de verzorging werkt. Het proefabonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Het cadeau abonnement voor iemand anders stopt automatisch. Nursing is bestemd voor verpleegkundigen in zowel Nederland als Vlaanderen op niveau 4 (MBO) en 5 (HBO), zowel studerend als werkzaam in de verpleging.

Dit proefabonnement kan alleen afgesloten worden op adressen in Nederland. Nursing is een uitgave van Reed Business Information BV / Elsevier Gezondheidszorg; het blad verschijnt elf keer per jaar. Het introductie abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Het cadeau abonnement voor een ander stopt automatisch.

Deel deze Nursing aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Nursing »
Titel: Nursing
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Externe bron:
Nursing.nl

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Nursing proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Psychologie Magazine
proef abonnement
Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
cadeau abonnement
Psychologie Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws