Today's Christian Living aanbieding

Proefabonnement op Today's Christian Living

Today's Christian Living
Today's Christian Living  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse blad Today's Christian Living is een levensbeschouwelijk tijdschrift dat de focus heeft op het vieren van leven en het christelijk geloof. Iedere editie staat vol met aangrijpende en inspirerende verhalen over gewone christenen die buitengewone levens leiden. Het magazine bevat ook regelmatig reportages over en interviews met bekende personen die hun levenspad naar de Heer hebben gevonden.

De artikelen in Today's Christian Living zijn informatief en bieden ondersteuning, hoop en aanmoediging. Het blad helpt je om je geloof te versterken en laat je zien hoe je een meer betekenisvol leven kunt gaan leiden door het verbeteren van je spirituele, fysieke en financiële gezondheid. In ieder nummer van het tijdschrift vind je boeiende artikelen over het hedendaagse geloof, inspirerende verhalen van geloofsgenoten en vaste rubrieken over het geestelijke leven, humor met betrekking tot geloven en weetjes over de Bijbel om je spirituele leven een boost te geven.

Waarom is het belangrijk om je huwelijk of relatie te koesteren en erin te investeren met je tijd en liefde? Wat kan je dochter leren van vrouwelijke rolmodellen uit de Bijbel zoals Hannah, Esther, Abigaïl, Ruth en Deborah? Wat zijn de meest voorkomende mythes over (christelijk) thuisonderwijs en waarom zijn deze ongefundeerd en simpelweg onterecht? Hoe kun je een gezond, bevredigend en aan God gewijd leven leiden door de vier wielen van gezondheid (het fysieke, spirituele, emotionele en sociale wiel) harmonieus samen te laten werken? Over dit soort dingen en meer lees je iedere twee maanden in Today's Christian Living.

De artikelen worden aangevuld met de columns en vaste rubrieken 'Living in Wisdom', Ask Dr. Walt (vragen met betrekking tot gezondheid aan en antwoorden van een bekende Amerikaanse huisarts), 'Live Right Now' (vragen aan consulent en life coach Dr. Sabrina Black), 'Dave Says' (over financiële kwesties), 'Turning Point' (over keerpunten in het leven van lezers), 'Persecution Report' (over vervolgde en onderdrukte christenen in andere landen) en 'Grace Notes'. 'The Daily Bible Connection' tenslotte is een handige leeskalender die, als je 'm volgt, je helpt het Oude Testament in 2 jaar en de Psalmen en het Nieuwe Testament in 1 jaar compleet te lezen.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je Today's Christian Living cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Today's Christian Living verschijnt zes maal per jaar; het blad is een uitgave van JP Media LLC gevestigd te Iola, Wisconsin in de Verenigde Staten.

Deel deze Today's Christian Living aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Today's Christian Living »
Titel: Today's Christian Living
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant De Morgen
De Morgen
De Morgen met 25% korting

Lees de Morgen nu 2 jaar met 25% korting op een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 125,76

25%
korting
Slechts0,60 per tijdschrift
 
Het opinietijdschrift 360
360 Magazine
3 maanden (6x) 360 Magazine voor 18,-

In 360 magazine leest u iedere twee weken het beste uit de internationale pers, speciaal voor u geselecteerd en vertaald in het Nederlands.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 17,70

50%
korting
Van € 35,70 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Today's Christian Living proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
NCRV Gids
abonnement
NCRV Gids
Friesch Dagblad
proef abonnement
Friesch Dagblad
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws