Today's Christian Living aanbieding

Proefabonnement op Today's Christian Living

Today's Christian Living  USA
Today's Christian Living

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Het Amerikaanse blad Today's Christian Living is een levensbeschouwelijk tijdschrift dat de focus heeft op het vieren van leven en het christelijk geloof. Iedere editie staat vol met aangrijpende en inspirerende verhalen over gewone christenen die buitengewone levens leiden. Het magazine bevat ook regelmatig reportages over en interviews met bekende personen die hun levenspad naar de Heer hebben gevonden.

De artikelen in Today's Christian Living zijn informatief en bieden ondersteuning, hoop en aanmoediging. Het blad helpt je om je geloof te versterken en laat je zien hoe je een meer betekenisvol leven kunt gaan leiden door het verbeteren van je spirituele, fysieke en financiële gezondheid. In ieder nummer van het tijdschrift vind je boeiende artikelen over het hedendaagse geloof, inspirerende verhalen van geloofsgenoten en vaste rubrieken over het geestelijke leven, humor met betrekking tot geloven en weetjes over de Bijbel om je spirituele leven een boost te geven.

Waarom is het belangrijk om je huwelijk of relatie te koesteren en erin te investeren met je tijd en liefde? Wat kan je dochter leren van vrouwelijke rolmodellen uit de Bijbel zoals Hannah, Esther, Abigaïl, Ruth en Deborah? Wat zijn de meest voorkomende mythes over (christelijk) thuisonderwijs en waarom zijn deze ongefundeerd en simpelweg onterecht? Hoe kun je een gezond, bevredigend en aan God gewijd leven leiden door de vier wielen van gezondheid (het fysieke, spirituele, emotionele en sociale wiel) harmonieus samen te laten werken? Over dit soort dingen en meer lees je iedere twee maanden in Today's Christian Living.

De artikelen worden aangevuld met de columns en vaste rubrieken 'Living in Wisdom', Ask Dr. Walt (vragen met betrekking tot gezondheid aan en antwoorden van een bekende Amerikaanse huisarts), 'Live Right Now' (vragen aan consulent en life coach Dr. Sabrina Black), 'Dave Says' (over financiële kwesties), 'Turning Point' (over keerpunten in het leven van lezers), 'Persecution Report' (over vervolgde en onderdrukte christenen in andere landen) en 'Grace Notes'. 'The Daily Bible Connection' tenslotte is een handige leeskalender die, als je 'm volgt, je helpt het Oude Testament in 2 jaar en de Psalmen en het Nieuwe Testament in 1 jaar compleet te lezen.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je Today's Christian Living cadeau dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Opzeggen is eenvoudig en kan bij de distributeur, Engelsebladen.nl / Global Magazines te Wageningen, via e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoon of per brief. Today's Christian Living verschijnt zes maal per jaar; het blad is een uitgave van JP Media LLC gevestigd te Iola, Wisconsin in de Verenigde Staten.

Deel deze Today's Christian Living aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Today's Christian Living »
Titel: Today's Christian Living
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

Het tijdschrift TIME Magazine Europe
TIME Magazine
52x TIME Magazine digitaal 42,99

Met een digitaal abonnement op de Europese editie van Time Magazine blijf je wekelijks op de hoogte van nieuws op het gebied van politiek, wetenschap, economie en cultuur.
 Schrijf recensie Uw besparing: 190,49

82%
korting
Slechts0,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Newsweek magazine
Newsweek International
51x Newsweek International edition digitaal 37,99

Neem een digitaal abonnement op de internationale editie van Newsweek en lees iedere week over gebeurtenissen die het échte wereldnieuws bepalen. Het is ook mogelijk een abonnement cadeau te geven of een los digitaal nummer te bestellen.
 Schrijf recensie Uw besparing: 242,00

86%
korting
Slechts0,74 per tijdschrift
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift The Nation
The Nation magazine
34x (1 jaar) The Nation magazine £ 311,02

The Nation magazine is een Amerikaans progressief en onafhankelijk opinietijdschrift met veel aandacht voor misstanden als vooroordelen, discriminatie en misbruik van macht.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 9,15 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Today's Christian Living proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
NCRV Gids
abonnement
NCRV Gids
Friesch Dagblad
proef abonnement
Friesch Dagblad
The Tablet magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws