Travel Weekly aanbieding

Proefabonnement op Travel Weekly

Travel Weekly  UK
Travel Weekly

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


De eerste editie van het zakenblad Travel Weekly verscheen reeds in 1969, toen nog onder de naam Travel News. Het tijdschrift is sindsdien onafgebroken iedere week verschenen en brengt nog steeds op een onovertroffen wijze nieuws, analyses en achtergronden over de mensen en producten binnen de reisindustrie alsmede de vraagstukken waarmee de reisbranche vandaag de dag wordt geconfronteerd.

Travel Weekly brengt iedere week het nieuws wat er toe doet uit de reisbranche op een levendige en toegankelijke manier. Of het nu om luchtvaartmaatschappijen, cruise- en andere rederijen, hotels, autoverhuurbedrijven, bureaus voor toerisme, pont- en veerdiensten of spoorwegmaatschappijen gaat: de ervaren redacteuren van het blad verslaan het nieuws en schrijven uitgebreide artikelen over alle denkbare sectoren in de reisindustrie.

Daarnaast verschijnen er iedere week diepgaande artikelen over bestemmingen en specialismen, regelmatige columns van experts uit de branche en niet te vergeten de must read: Mystery Shopper. In deze rubriek neemt een redacteur die zich voordoet als klant contact op met een aantal reisorganisaties in een bepaalde sector met een verzoek om hem of haar te helpen bij het plannen van een reis, waarbij bepaalde wensen moeten worden ingewilligd. De betreffende organisaties krijgen een eindoordeel gemeten in sterren op basis van het optreden, productkennis, houding van het personeel, het niveau van de informatievoorziening en de verkooptechniek. De best scorende organisatie krijgt een felbegeerde eervolle vermelding van Travel Weekly.

Iedere editie van het vakblad staat in het teken van een bepaald land, gebied of werelddeel en/of een bepaald soort vakantie. Verder worden er regelmatig als extra thema-bijlagen over bepaalde sectoren en producten bij het magazine gevoegd. Hierbij valt bijvoorbeeld te denken aan een themanummer over cruises, hotels, avontuurlijke vakanties etc.

Bent u werkzaam in de reisbranche en heeft u een functie met beslissingsbevoegdheid? Dan is Travel Weekly de wekelijkse krant voor u! Neem een abonnement en blijf zodoende voortaan volledig op de hoogte van wat er speelt in uw branche.

Let op: dit betreft een Engelstalige vaktitel.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via mail (service@engelsebladen.nl), brief of telefonisch. Geeft u het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging automatisch na een jaar. Indien u gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen.nl te Wageningen. Travel Weekly verschijnt wekelijks met uitzondering van de laatste week van het jaar (gedurende de kerstdagen en oud en nieuw); het tijdschrift wordt uitgegeven door de Travel Weekly Group te Londen.

Deel deze Travel Weekly aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Travel Weekly »
Titel: Travel Weekly
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in zakelijke bladen

Het tijdschrift Quote
Quote
7x Quote 69,99

Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière.
 vier recensiesUw besparing: 6,17

8%
korting
Slechts10,00 per tijdschrift
 
Het zakenblad Entrepreneur
Entrepreneur Magazine
12x Entrepreneur magazine digitaal £ 12,10

In Entrepreneur magazine leest u alles wat u moet weten om uw bedrijf tot een succes te maken. Neem nu een voordelig abonnement en kies uit digitaal of print.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 43,58

78%
korting
Van £ 55,68 voor £ 12,10
 
Het zakenblad Businessweek magazine
Bloomberg BusinessWeek Europe Edition
50x (1 jaar) Bloomberg BusinessWeek Europe £ 27,60

In het vernieuwde Bloomberg Businessweek leest u alle zakelijk nieuws dat u nodig heeft om vooruit te komen. Neem nu een digitaal abonnement en begin direct met lezen!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 539,90

95%
korting
Van £ 567,50 voor £ 27,60
 
Het zakenblad Forbes
Forbes Magazine
12x (1 jaar) Forbes Magazine £ 90,-

Lees Forbes magazine, het grootste business magazine van de VS, en blijf als eerste op de hoogte van al het nieuws uit de zakenwereld.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 7,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Travel Weekly proefabonnement aanbieding, rubriek zakelijke tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Britain Magazine
digitaal abonnement
Britain Magazine
Columbus Travel
proef abonnement
Columbus Travel
National Geographic Traveler
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws