TvV aanbieding

Proefabonnement op TvV

Tijdschrift voor verzorgenden
TvV

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


TvV is Nederlands' meest gelezen vaktijdschrift verzorgenden, helpenden en anderen die werkzaam zijn in de (zieken)verzorging. Het tijdschrift voor verzorgenden schrijft tien keer per jaar op een praktische en heldere manier over actuele ontwikkelingen binnen het vakgebied verzorging.

Zo krijg je onder meer te lezen over ervaringen van collega's en op welke manier zij vorm geven aan hun ideeën. Ook wordt er aandacht besteedt aan de toenemende privatisering binnen de zorg, de grote tekorten aan personeel en nieuwe beroepen in de zorg. Daarnaast is er veel ruimte voor praktische informatie waar je tijdens je werk mee te maken krijgt, zoals bijvoorbeeld het herkennen van eetstoornissen en dementie, het gebruiken van apparatuur en het beoordelen van stagiairs en leerlingen.

Neem nu een voordelig introductie-abonnement van drie nummers op dit prettig en helder geschreven magazine over verzorging, of geef het blad cadeau aan een collega of familielid die in de zorg werkzaam is. TvV: geen ander blad dat jouw werk zo goed kent.

Deze aanbieding is geldig binnen Nederland. Het proefabonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Het cadeau abonnement voor een ander stopt automatisch. TvV is een gezamenlijke uitgave van Reed Business Information BV / Elsevier Gezondheidszorg en Stichting Publicaties voor Verpleegkundigen en Verzorgenden; het tijdschrift verschijnt tien keer per jaar.

Deel deze TvV aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén TvV recensie »
Titel: TvV
8.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.0

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
TvV proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Psychologie Magazine
cadeau abonnement
Psychologie Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws