TvZ aanbieding

Proefabonnement op TvZ

Tijdschrift voor verpleegkundigen
TvZ

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


TvZ, tijdschrift voor verpleegkundigen, is hét vaktijdschrift voor leidinggevenden in de verpleegkunde en gespecialiseerd verpleegkundigen vanaf niveau 5 (HBO opleiding en daarboven) die de zaken niet per definitie nemen zoals ze zijn en vanuit hun leidinggevende positie geïnteresseerd zijn in de managementaspecten van hun beroep. Het blad bericht maandelijks over zowel beroepsinhoudelijke als beleidsmatige onderwerpen die voor de ontwikkeling van de verpleegkunde en de positionering van het verpleegkundig beroep van belang zijn.

Iedere editie bevat artikelen over ontwikkelingen binnen de beroepsgroep en over vakinhoudelijke zaken in zowel Nederland als daarbuiten, nieuws, achtergronden bij het nieuws, politiek en gezondheidszorgbeleid, opiniërende bijdragen en klinische artikelen van collega-verpleegkundigen. Daarnaast is er ook aandacht voor de plaats van verpleegkundigen binnen de instelling waar zij werkzaam zijn. Dit maakt TvZ een vakblad voor en door verpleegkundigen.

Deze aanbieding is alleen geldig voor adressen in Nederland. TvZ wordt uitgegeven door Reed Business Information BV / Elsevier Gezondheidszorg; het blad verschijnt tien keer per jaar. Het introductieabonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging. Het cadeau abonnement voor een ander stopt automatisch na genoemde periode. Het tijdschrift voor verpleegkundigen is bestemd voor HBO+ verpleegkundigen in alle sectoren van de zorg.

Deel deze TvZ aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over TvZ »
Titel: TvZ
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
TvZ proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws