Vegetarian Living aanbieding

Proefabonnement op Vegetarian Living

Vegetarian Living
Vegetarian Living  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse blad Vegetarian Living is voor mensen die willen worden geïnspireerd door vegetarisch koken - of je nu een vegetariër of veganist bent of simpelweg gewoon wilt minderen met vlees eten en gezonder wilt gaan eten. Het tijdschrift draait om het eten van seizoensgebonden producten en wordt gemaakt door een aantal van de beste chefs en deskundigen op het gebied van voeding in het Verenigd Koninkrijk. Bij Vegetarian Living zijn ze ervan overtuigd dat koken zonder vlees heerlijk, gemakkelijk, gevarieerd en gezond kan zijn. Met in iedere editie een grote verscheidenheid aan inspirerende recepten wordt geprobeerd om het hele gezin erbij te betrekken. Naast koken wordt er ook ruim aandacht besteed aan het omarmen van een duurzame, milieuvriendelijke manier van leven. In ieder nummer kun je dus naast overheerlijke recepten die je met het hele gezin kunt maken ook nieuws, interviews met bekende personen, advies met betrekking tot (moes)tuinieren, ideeën om gezond te leven en tips om geld te besparen verwachten.

Hoe maak je zelf zuivelvrij is? Of plantaardige melk en zelfs een vegan vervanger voor kaas? Of overheerlijke burgers op basis van peulvruchten, havermout en andere plantaardige producten die als je heel eerlijk bent eigenlijk veel beter smaken en sowieso een stuk gezonder zijn dan de 'real deal'? Wat zijn nou eigenlijk de feiten over suiker, moeten we er echt mee stoppen? Wat kun je allemaal doen met miso, een smaakmaker uit de Japanse keuken? Wat kun je doen om op een nog milieuvriendelijker manier te tuinieren? Over dit soort dingen en meer lees je iedere maand in Vegetarian Living.

De pijlers van Vegetarian Living zijn:

  • Focus op het seizoen - het is in meerdere opzichten slim om met het seizoen mee te eten. Ten eerste is het beter voor je portemonnee. Verse groenten en fruit bevatten ook veel meer voedingsstoffen dan ingeblikte of anderszins geconserveerde versies waar vaak ook nog eens dubieuze ingrediënten aan toegevoegd worden om ze langer vers te houden. Tenslotte is het veel duurzamer om je gerechten te baseren op wat er bij jou in de buurt op het moment geoogst wordt. Denk maar aan de belasting voor het milieu als het van ver moet komen of uit een verwarmde kas. Daarom baseert Vegetarian Living zich op seizoensgebonden verse producten. De feestdagen worden hierbij natuurlijk niet uit het oog verloren!
  • Gezond eten - alle recepten in het blad worden uitgebreid beschreven en zijn voorzien van schitterende foto's en een nauwkeurige analyse van alle nutritiënten. Verder worden er tips gegeven over hoe je slim kunt inkopen.
  • Duurzaam leven - hoe kun je zonder onze planeet schade te berokkenen leven en welke leuke milieuvriendelijke ideeën kun je vandaag nog toepassen zodat ook de volgende generatie een prettig verblijf op Moeder Aarde kan hebben?

Met een abonnement op Vegetarian Living krijg je iedere maand het complete vegetarische en duurzame pakket: van het verbouwen van je eigen voedsel tot wat waar te kopen en hoe het klaar te maken.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Vegetarian Living verschijnt twaalf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Select Publisher Services te Bournemouth.

Deel deze Vegetarian Living aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Vegetarian Living »
Titel: Vegetarian Living
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 4x delicious 27,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs als Jamie Oliver en Nigella Lawson.
 elf recensiesUw besparing: 4,38

14%
korting
Van € 31,88 voor € 27,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Vegetarian Living proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws