VegNews aanbieding

Proefabonnement op VegNews

VegNews  USA
VegNews

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


VewNews is een bekroond Amerikaans tweemaandelijks tijdschrift dat volstaat met veganistische recepten, tips voor veganisten die willen gaan reizen, nieuws en informatie over gezondheid, nieuwe veganistische producten en mondiale gebeurtenissen op het gebied van de vegan levensstijl. Het magazine is in 2000 begonnen als krant en werd in 2004 omgetoverd tot een glossy tijdschrift in kleur. In 2013 won VegNews een prijs voor het beste niche consumenten-lifestyle blad (Nichee Awards) en in datzelfde jaar en in 2016 en 2017 werd het verkozen tot beste lifestyle magazine gedurende de Maggie Awards. Het magazine wordt iedere twee maanden door meer dan 240000 mensen wereldwijd gelezen.

Naast veel tips om zelf de lekkerste vegan-vriendelijke gerechten en snacks te maken bericht VegNews onder andere over de vegan lifestyle in de media. Je vindt er regelmatig interviews met mensen die een levensstijl waarin uitsluitend plantaardige voedingsmiddelen en materiaal gebruikt worden promoten of deze manier van leven een warm hart toedragen: denk aan presentatoren van tv-shows die over plantaardig eten gaan, eigenaars van veganistische restaurants en veganisten die in samenwerking met bedrijven nieuwe en smaakvolle producten op de markt willen brengen of dat al hebben gedaan. Ook nieuwe boeken, interessante blogs en podcasts krijgen volop aandacht. Sport je veel? In VegNews lees je hoe je met een veganistisch dieet het maximale uit je lichaam krijgt.

Vermijd jij dierlijke producten ook of ben je voornemens dit op korte termijn te gaan doen? Dan is VegNews een geschikt blad voor jou!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Indien je gebruik maakt van de aanbieding op deze pagina wordt de distributie verzorgd door Global Magazines / Engelsebladen te Wageningen. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je het abonnement cadeau dan stopt het automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. VegNews verschijnt zes maal per jaar; het tijdschrift is een uitgave van Fresh Healthy Media, LCC te San Francisco en Santa Cruz.

Deel deze VegNews aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over VegNews »
Titel: VegNews
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,50

6%
korting
Van € 24,00 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 16,50

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting.
 elf recensiesUw besparing: 4,47

21%
korting
Van € 20,97 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Paleo Magazine
Paleo Magazine
4x Paleo Magazine 19,95

Paleo Magazine is het blad over de paleo manier van eten. Ieder nummer staat vol met de heerlijkste paleo-proof recepten en snacks.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 3,85

16%
korting
Van € 23,80 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
VegNews proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wandel Magazine
abonnement
Wandel Magazine
Flow
proef abonnement
Flow
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws