Vogue aanbieding

Proefabonnement op Vogue

Vogue
Vogue

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Vogue wordt ook wel de Koningin onder de fashion bladen genoemd. En dat is niet voor niets: het van oorsprong Amerikaanse tijdschrift is al sinds het begin van de 20e eeuw, eerst als wekelijkse krant, later als tweewekelijks blad en sinds 1973 als maandblad, altijd vernieuwend, inspirerend en uitdagend geweest op het gebied van mode, schoonheid en lifestyle. Het magazine verschijnt vandaag de dag in 23 verschillende nationale en regionale edities. Na enkele koerswijzigingen kwam in 1988 de huidige hoofdredactrice Anna Wintour, die eerder als journaliste al werkzaam was voor o.a. modeblad Harper's Bazaar, aan het roer van de Amerikaanse editie te staan. Zij legde de focus van Vogue weer meer op fashion. Sindsdien besteedt het blad niet alleen aandacht aan 'high fashion', maar komt toegankelijkere, betaalbare mode ook volop aan de orde.

Sinds 2012 verschijnt er ook een Nederlandstalige editie van Vogue die voor het grootste deel door Nederlandse modejournalisten en fotografen wordt gemaakt en voor de rest wordt aangevuld met de beste artikelen en (foto)reportages uit de internationale editie. Wat kun je in Vogue Nederland zoal verwachten?

  • Fashion: uiteraard grensverleggende fashion shoots waar het blad om bekend staat, maar ook artikelen over de laatste collecties en trends alsmede diepte-interviews met ontwerpers, modellen en andere mensen die ertoe doen in de modewereld.
  • Beauty: tips en trends met betrekking tot haar, nagels, make-up en huid maar ook op het gebied van gezondheid en fitness.
  • Kunst, cultuur & lifestyle: alles over boeken, muziek, films en kunst inclusief de cultuuragenda met festivals en exposities die je niet mag missen!

Before it's in fashion, it's in Vogue! Ben je een echte fashionista en volg je de laatste trends op de voet? Neem dan nu een abonnement op Vogue editie NL met een zeer modieuze korting van maar liefst 25%! Als abonnee mis je nooit een editie, heb je het blad als eerste in huis nog voordat het in de winkel ligt, kun je het blad gratis downloaden op je tablet én geniet je van exclusieve aanbiedingen en kortingen! Tip: geef het tijdschrift kado aan een vriendin. Een cadeauabonnement stopt automatisch, opzeggen is in dat geval niet nodig.

Het VOGUE abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en gaat na de eerste termijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per maand opzegbaar is. Geef je het blad kado dan stopt de bezorging automatisch na 12 maanden. VOGUE verschijnt tien maal per jaar; de Nederlandse editie van het tijdschrift wordt uitgegeven door G+J Media.

Deel deze Vogue aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Vogue »
Titel: Vogue
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Vogue mag zich een jaar lang Tijdschrift van het Jaar 2016 noemen. Winnaars in andere categorieën zijn o.a. LINDA, Volkskrant Magazine, Kek Mama en VI.

Meer proefabonnementen in modebladen

Het tijdschrift Burda
Burda Style
12x Burda Style 69,60

Burda is het 'Doe Het Zelf' tijdschrift bij uitstek voor de modebewuste vrouw. (Inter)nationale trends, modellen etc. Neem nu een abonnement!
 32 recensiesUw besparing: 8,40

11%
korting
Slechts5,80 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Knip Mode
Knipmode
Proefabonnement: 3x Knipmode 22,50

In Knip Mode vind je iedere maand de nieuwste zelfmaakmode. Nu Knip Mode drie maanden vrijblijvend in de bus met 9% korting op de prijs van losse tijdschriften!
 28 recensiesUw besparing: 2,25

9%
korting
Van € 24,75 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift KNIP Kids
KNIPkids
Proefabonnement: 3x KNIPkids 22,50

Neem nu een vrijblijvend proefabonnement op het modetijdschrift KNIPkids. Zes maanden KNIPkids op proef in de bus met 9% korting op de winkelprijs (8,25 per nummer)!
 vijf recensiesUw besparing: 2,25

9%
korting
Van € 24,75 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Cosmo
Cosmopolitan
3x Cosmopolitan 12,50

Alles wat je meemaakt lees je in Cosmopolitan. Fashionably yours! Neem nu een voordelig introductie abonnement met korting op de eerste 3 nummers.
 zeven recensiesUw besparing: 2,47

16%
korting
Van € 14,97 voor € 12,50
 
Meer tijdschriften en kranten:
Vogue proefabonnement aanbieding, rubriek mode tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
JAN
abonnement
JAN
LINDA.
proef abonnement
LINDA.
ELLE
abonnement
ELLE
Beoordeling

Geef Vogue als eerste een waardering!

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws