Web Designer magazine aanbieding

Proefabonnement op Web Designer magazine

Web Designer  UK
Web Designer magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Web Designer is een Engelstalig tijdschrift met technieken, interviews en inspiratie voor webdesigners en -developers die graag op de hoogte willen blijven van de laatste principes in de wereld van het design van websites en de achterliggende techniek. Wil je weten wat de laatste nieuwtjes zijn op het gebied van moderne disciplines als HTML 5, CSS 3, Javascript en bibliotheken en frameworks zoals jQuery, Angular en React? Met dit blad blijf je helemaal bij. Ook ontwikkeling van web apps komt regelmatig aan de orde. Met een abonnement op Web Designer ontdek je de beste tools en bronnen en raak je geïnspireerd om je aankomende project helemaal volgens de nieuwste normen en standaarden te ontwikkelen.

In iedere editie van Web Designer magazine vind je:

  • Uitgebreide informatie en tot in detail gaande tutorials over de meest recente versies van HTML en CSS, javascript en alles wat daar bij komt kijken.
  • Uitvoerige artikelen over de laatste trends in webdesign inclusief praktisch advies hoe daar het maximale uit te halen.
  • Nauwlettende beschouwingen en kijkjes onder de motorkap van de meest vooruitstrevende en er simpelweg geweldig uitziende sites van het moment

Web Designer is zowel geschikt voor beroepsmatig gebruik alsook voor studenten en enthousiastelingen die hobbymatig websites ontwerpen en bouwen. In ieder nummer vind je kijkjes achter de schermen bij bekende en minder bekende, maar altijd goed in elkaar stekende websites, uitgebreide profielen van internetbureaus en het laatste nieuws over de trends en technieken van de nabije toekomst.

Met een abonnement op Web Designer heb je tevens toegang tot meer dan 3000 creatieve bronnen via de eigen download site van de uitgever (Future Publishing): FileSilo - helemaal gratis! Hier vind je uren en uren aan video tutorials, patronen en texturen, achtergronden, bibliotheken met iconen en fonts, stock afbeeldingen en nog veel meer. Je ontvangt dertien magazines gedurende een 1-jarig abonnement op Web Designer magazine.

Hoe zet je met behulp van Javascript gegevens om in prachtige grafieken en diagrammen? Hoe kun je je CSS het beste optimaliseren voor een nog sneller ladende website? Hoe kun je SVG, nu het eindelijk volwassen is en breed ondersteund wordt, gebruiken in je online projecten? Wat zijn het komende jaar de meest populaire front-end javascript frameworks? Hoe kun je middels Three.js complexe 3D modellen inladen via WebGL? Hoe zet je Flash animaties of games om naar in alle browsers werkende HTML5 versies? Hoe bouw je je eigen augmented reality app? Wat zijn de beste CSS preprocessors op dit moment? Over dit soort dingen en nog veel meer lees je iedere vier weken alles in Web Designer magazine!

Van de hoofdredacteur van het tijdschrift:

"Bij Web Designer willen we zowel enthousiastelingen, studenten als beroepsbeoefenaars scholen, inspireren en helpen zodat ze betere designers en developers worden."

Let op:: dit betreft een Engelstalig blad. Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en kan eenvoudig worden opgezegd middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Indien je niet gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengd. Geef je Web Designer cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na een jaar en krijg je een vrijblijvende aanbieding om met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor een cadeau-abonnement is dat het factuuradres moet verschillen van het bezorgadres. Als je gebruik wilt maken van de aanbieding vermeld op deze pagina dan worden de distributie en de administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen te Wageningen. Web Designer wordt uitgegeven door Future Publishing Limited gevestigd te Bath in Engeland; het blad verschijnt dertien maal per jaar.

Deel deze Web Designer magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Web Designer magazine »
Titel: Web Designer magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vakbladen

Het vakblad MissetHoreca
Misset Horeca
3x Misset Horeca 15,-

Misset Horeca is het vaktijdschrift voor de horeca, bestemd voor chefkoks en eigenaren van hotels, restaurants, café's.
 één recensieUw besparing: 40,23

73%
korting
Van € 55,23 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het vaktijdschrift Science
Science magazine
51x Science magazine £ 329,94

Blijf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de wetenschap met Science. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending naar professionals. Voor studenten en postdoctorale onderzoekers zijn er kortingen mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts £ 6,47 per tijdschrift
 
Het blad Nature
Nature magazine
51x (1 jaar) Nature magazine £ 311,02

Nature magazine doet wekelijks verslag van de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen. Vermelde prijs is in ponden en voor internationale verzending. Voor studenten is er korting mogelijk.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 198,98

39%
korting
Slechts £ 6,10 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Web Designer magazine proefabonnement aanbieding, rubriek vak tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Computer Arts magazine
digitaal abonnement
Computer Arts magazine
iCreate Magazine
abonnement
iCreate Magazine
Zoom.nl
proef abonnement
Zoom.nl
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws