Wine & Spirits magazine abonnement aanbieding

Abonnement op Wine & Spirits magazine

Wine & Spirits magazine
8x Wine & Spirits magazine £ 126,44

Wine & Spirits is een veelgelezen Amerikaans blad over wijn, met jaarlijks duizenden beoordelingen van goede en excellente wijnen.

Bekijk nu »
 

Alle Wine & Spirits magazine abonnement aanbiedingen

  1. 8x Wine & Spirits magazine £ 126,44
    jaarabonnement
    Beste deal

Wine & Spirits magazine lees je nu al vanaf £ 126.44

Aanbieding Korting   Soort abonnement
8 nummers £ 126,44   Vraag aan doorlopend

Wine & Spirits magazine is een groot Amerikaans wijnblad dat al sinds 1982 bestaat en meer dan 200.000 wijnliefhebbers als lezers heeft. Zowel consumenten als wijn-professionals lezen het blad om informatie op te doen over wijn en sterke drank. Naast uitgebreide reviews van wijnen is er aandacht voor zowel gevestigde als nieuwe veelbelovende wijnregio's en -producenten, de kunst en de wetenschap achter druiventeelt en wijnbouw, belangrijke gebeurtenissen in de wijnindustrie en de combinatie van wijn en gerechten. Wine & Spirits is de enige publicatie over wijn die de James Beard award vijf keer heeft gewonnen vanwege de voortreffelijkheid waarmee er over wijn wordt geschreven. Het blad beoordeelt jaarlijks meer dan 15.000 wijnen.

Alle beoordelingen voor de proeverij sectie worden uitgevoerd onder gecontroleerde en blinde omstandigheden waarbij de wijnen in genummerde glazen op de redactie in San Francisco (voor binnenlandse wijnen) en New York (voor uit het buitenland geïmporteerde wijnen) worden geserveerd. Hierbij worden geen uitzonderingen gemaakt. Alle proeverijen worden in twee stappen uitgevoerd:

Ten eerste worden alle ingezonden of aangekochte wijnen voorgelegd aan een panel. Aan de leden hiervan wordt gevraagd om per soort en per benaming te bepalen welke wijnen afsteken tegen de rest en beter zijn dan gemiddeld. Deze testpanels, die geleid worden door redactieleden van Wine & Spirits, bestaan uit detaillisten, sommeliers, wijnmakers en andere professionals die worden uitgenodigd om samen te komen proeven. Het doel is een zo breed mogelijk spectrum aan proevers erbij te betrekken zodat er goed bepaald kan worden welke wijnen aanbevelenswaardig zijn en tegelijkertijd om te voorkomen dat er, onbewust of niet, vooroordelen van welke beoordelaar dan ook in de eindbeoordeling doorsijpelen die sommige stijlen of klasses onbedoeld uitsluiten.

Gedurende de tweede stap worden de door de testpanels geselecteerde wijnen, meestal zijn dat er 20 tot 30% van de oorspronkelijke hoeveelheid, op een later moment aan een wijncriticus van de redactie voorgelegd. Hij of zij geeft een uiteindelijke score aan iedere wijn en schrijft de reviews. Uiteraard wordt voor deze tweede stap een tweede, nog niet geopende fles gebruikt. De eindbeoordeling van de recensent is gebaseerd op hoe goed een wijn presteert binnen de betreffende categorie. Wijnen met het eindcijfer 95 of hoger zijn excellent en behorend tot de zeldzame vondsten, wijnen van 90 tot 94 krijgen het stempel 'uitzonderlijke voorbeelden voor hun type of soort', van 86 tot 89 krijgen ze het predikaat 'van harte aanbevolen' en met een score van tussen de 80 en 85 zijn ze nog steeds goede voorbeelden van hun soort en/of uit hun regio.

De aanbevolen wijnen worden dus geselecteerd door een grote verscheidenheid aan testers met een goedgetrainde smaak, maar uiteindelijk beoordeeld en omschreven door een individuele recensent. Het uiteindelijke doel van de beoordelingen is dat iedere recensent een consistent standpunt inneemt waar u uw smaak na verloop van tijd op betrouwbare wijze aan kunt toetsen.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement en de betaling worden, indien je gebruik maakt van één van de aanbiedingen op deze pagina, afgehandeld door isubscribe, de grootste abonnementen website van het Verenigd Koninkrijk. De abonnementsvoorwaarden kun je raadplegen op de bestelpagina. Wine & Spirits verschijnt acht maal per jaar.

Deel deze Wine & Spirits magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Wine & Spirits magazine »
Titel: Wine & Spirits magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele Wine & Spirits acties met korting

Aanbieding 1 - 8x Wine & Spirits magazine £ 126,44  stopt automatisch: nee

Van
£ 126,44
Voor£ 126,44

Acht keer Wine & Spirits voor £ 126,44.

Vraag aan

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 3x delicious 22,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 33% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,50

6%
korting
Van € 24,00 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 16,50

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaar- of 2-jarig abonnement met korting.
 elf recensiesUw besparing: 4,47

21%
korting
Van € 20,97 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Wine & Spirits magazine abonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Decanter magazine
digitaal abonnement
Decanter magazine
De Smaak van Italië
BBC Good Food Magazine
digitaal abonnement
BBC Good Food Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws