Wine & Spirits aanbieding

Proefabonnement op Wine & Spirits

Wine & Spirits
Wine & Spirits  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Wine & Spirits is een groot Amerikaans wijnblad dat al sinds 1982 bestaat en meer dan 200.000 wijnliefhebbers als lezers heeft. Zowel consumenten als wijn-professionals lezen het blad om informatie op te doen over wijn en sterke drank. Naast uitgebreide reviews van wijnen is er aandacht voor zowel gevestigde als nieuwe veelbelovende wijnregio's en -producenten, de kunst en de wetenschap achter druiventeelt en wijnbouw, belangrijke gebeurtenissen in de wijnindustrie en de combinatie van wijn en gerechten. Wine & Spirits is de enige publicatie over wijn die de James Beard award vijf keer heeft gewonnen vanwege de voortreffelijkheid waarmee er over wijn wordt geschreven. Het blad beoordeelt jaarlijks meer dan 15.000 wijnen.

Alle beoordelingen voor de proeverij sectie worden uitgevoerd onder gecontroleerde en blinde omstandigheden waarbij de wijnen in genummerde glazen op de redactie in San Francisco (voor binnenlandse wijnen) en New York (voor uit het buitenland geïmporteerde wijnen) worden geserveerd. Hierbij worden geen uitzonderingen gemaakt. Alle proeverijen worden in twee stappen uitgevoerd:

Ten eerste worden alle ingezonden of aangekochte wijnen voorgelegd aan een panel. Aan de leden hiervan wordt gevraagd om per soort en per benaming te bepalen welke wijnen afsteken tegen de rest en beter zijn dan gemiddeld. Deze testpanels, die geleid worden door redactieleden van Wine & Spirits, bestaan uit detaillisten, sommeliers, wijnmakers en andere professionals die worden uitgenodigd om samen te komen proeven. Het doel is een zo breed mogelijk spectrum aan proevers erbij te betrekken zodat er goed bepaald kan worden welke wijnen aanbevelenswaardig zijn en tegelijkertijd om te voorkomen dat er, onbewust of niet, vooroordelen van welke beoordelaar dan ook in de eindbeoordeling doorsijpelen die sommige stijlen of klasses onbedoeld uitsluiten.

Gedurende de tweede stap worden de door de testpanels geselecteerde wijnen, meestal zijn dat er 20 tot 30% van de oorspronkelijke hoeveelheid, op een later moment aan een wijncriticus van de redactie voorgelegd. Hij of zij geeft een uiteindelijke score aan iedere wijn en schrijft de reviews. Uiteraard wordt voor deze tweede stap een tweede, nog niet geopende fles gebruikt. De eindbeoordeling van de recensent is gebaseerd op hoe goed een wijn presteert binnen de betreffende categorie. Wijnen met het eindcijfer 95 of hoger zijn excellent en behorend tot de zeldzame vondsten, wijnen van 90 tot 94 krijgen het stempel 'uitzonderlijke voorbeelden voor hun type of soort', van 86 tot 89 krijgen ze het predikaat 'van harte aanbevolen' en met een score van tussen de 80 en 85 zijn ze nog steeds goede voorbeelden van hun soort en/of uit hun regio.

De aanbevolen wijnen worden dus geselecteerd door een grote verscheidenheid aan testers met een goedgetrainde smaak, maar uiteindelijk beoordeeld en omschreven door een individuele recensent. Het uiteindelijke doel van de beoordelingen is dat iedere recensent een consistent standpunt inneemt waar u uw smaak na verloop van tijd op betrouwbare wijze aan kunt toetsen.

Let op: dit betreft een Engelstalig blad.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste abonnementstermijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is simpel en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief. Geeft u dit wijnblad cadeau aan iemand anders dan stopt de bezorging na een jaar automatisch en krijgt u een vrijblijvende aanbieding om alsnog te verlengen. Indien u gebruik wenst te maken van de actie zoals vermeld op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van het abonnement verzorgd door Engelsebladen.nl / Global Magazines BV te Wageningen. Wine & Spirits verschijnt acht maal per jaar.

Deel deze Wine & Spirits aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Wine & Spirits »
Titel: Wine & Spirits
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 4x delicious 27,50

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs als Jamie Oliver en Nigella Lawson.
 elf recensiesUw besparing: 4,38

14%
korting
Van € 31,88 voor € 27,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzonder maar maakbare recepten, de nieuwste snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes.
 Schrijf recensie Uw besparing: 5,37

26%
korting
Van € 20,37 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 30,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met iedere maand lekkere en gezonde recepten, overzichtelijk onderverdeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 11,88

28%
korting
Slechts2,50 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Wine & Spirits proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Leven in Frankrijk
proef abonnement
Leven in Frankrijk
De Smaak van Italië
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws